�ţi recomand cu căldură acest joc, cred că va fi mai pe placul tău.
�ţi recomand cu căldură acest joc, cred că va fi mai pe placul tău.
Cum a zis ffocus, jocul e un simulator medieval. Lasi garda jos in momentul nepotrivit si ai incurcat-o. In unele locuri trebuie sa fii foarte atent si sa mergi incet pt ca poate sa apara ceva de dupa colt. Dificultatea din DS e un plus, te atrage si mai mult in atmosfera jocului si te indeamna sa continui pana reusesti.
Harta schimba destul de mult jocul, zic eu. Nu mai era aceeasi atmosfera, pt ca stiai deja pe unde sa te duci. Dar asa, te face sa explorezi locuri noi. Astea sint doar cateva detalii din DS. Pt mine e cel mai bun rpg medieval pe care l-am jucat.
Mai joaca careva Demon soul? vreau sa fac o lume purewite si as avea nevoie de ajutor
Sunt lvl 156
---------- Post added 18-03-2010 at 10:03 PM ----------
dau pureblodestone la schimb pe cateva suflete colorless care se baga?
ce zona esti ca mio venit parca chefu de ds.....daca esti zona 3 da-mi add la id si putem juca ca is in jur la lvl-ul tau.
Care este id tau?Legend?este id de psonline? trimite-mi un PM cu id de ymess...am mai crescut la lvl sunt 170
hai ca iti las id meu de la ps3 Sese00789
Eram in Nexus si am dat cu un miracle , doar ce il invatasem , si am lovit mai multe npc`s si au inceput sa ma fugareasca pe acolosi i am omorat pana la urma , acum au disparut , ala cu warehouse , shop si unde se invata miracles.Se mai spauneaza sau trebuie sa termin jocul ?
Este posibil sa ma ajute cineva sa termin jocul ca sa imi apara si mie npc s ? Mai imi trebuie lumea 5 si bossul din 3-4.
am varianta US
desigur papusha...ia spune-mi si mie ce lvl esti si ce zona a jocului detii calutz nebunel
P.S:= orice se poate
P.S2:=acuma am vazut ca ai US...trist!!!!!
Sese , ti am dat add , sunt lvl 80 , am inteles ca e si o limita de lvl.E cineva care poate sa ma ajute sa omor niste bossi ?Daca nu , o sa incep iara jocul asta e .
---------- Post added 29-03-2010 at 07:31 PM ----------
PS zicea cineva cum ca ar fi un bug de te face lvl 700e adevarat ?
man eu sunt lvl 176 nu putem jucacand ajungi pe la 160 anunta ma...da poti sa faci lvl 700 din prima dar nu mai are nici un farmec jocu
dak vrei sa faci mult souls(Suflete) cand ajungi pe la lvl meu sa mi dai pm...facem o smecherie si faci miliaone de souls,ma fac black fantom invadez lumea ta...ai nevoie de 2 magii souls sucker si inca una tot ceva gen souls...
cu soul suck pe un black phatom daca il convingi sa stea...dar lasa tu joaca normal...oricum numa pe z3 merge.
Ce tare! Acum cateva ore l-am batut si eu pe Phalanx si simt nevoia sa ma laud. Oricum, super joc (l-am inceput cu Royal, mi se pare mai usor asa decat cu Knight - cum incercasem prima oara).
Good jobFiecare clasa are avantaje si dezavantaje. Acum depinde cum stii sa le pui in valoare.
Bookmarks