Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 50 of 55 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #981 SP
    Member TaSe88's Avatar
    e cineva dornic de un co-op?
    am lvl 52.
    dorinta mea e sa fiu eu sumonat in lumea unuia mai avansat in lvl sa stiu ca pot face rost de soul-uri, sau sa ma ajute sa trec de 4-2 sau 1-4.
    cat de repede posibil

PSN Id: IVANESCU

2. #982 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ce zona ai?

3. #983 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    eu nu inteleg unde gasesc pure darkmoonstone. am omorat soparlele din 4-3 si nu am mi-au dat decat chunk-uri. nici la NG nici la NG+ nu mi-au dat pure. chiar atat de greu ii sa fac crescent +5?

4. #984 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Ripjaws View Post
    eu nu inteleg unde gasesc pure darkmoonstone. am omorat soparlele din 4-3 si nu am mi-au dat decat chunk-uri. nici la NG nici la NG+ nu mi-au dat pure. chiar atat de greu ii sa fac crescent +5?
    la mine nu a fost asa de greu.. eu cred ca am reusit la NG+ pt ca prima tura tot imi scapau soparlele. Da vezi ca singurele care dau pure dark moon stone is alea de la 4-4 si de la 4-3.
    uite aici ai mai multe sfaturi legat de "stone farming": Farming Stones - Demon's Souls English Wiki

5. #985 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    la mine nu a fost asa de greu.. eu cred ca am reusit la NG+ pt ca prima tura tot imi scapau soparlele. Da vezi ca singurele care dau pure dark moon stone is alea de la 4-4 si de la 4-3.
    uite aici ai mai multe sfaturi legat de "stone farming": Farming Stones - Demon's Souls English Wiki
    pai pe alea de la Storm King le-am tot omorat, doar ca nu pot sa le omor pe amandoua. daca stau langa archstone cu thief ring echipat si trag cu arcu (sticky compund bow +4) in o soparla, se arunca in prapastie si imi mai ramane doar una pe care o omor cu sabia.

6. #986 SP
    Member TaSe88's Avatar
    am lvl 232 si nu gasesc pe nimeni sa invadez, sa provoc la duel, sa ajut. =/
    1-3
    4-1
    4-2

ma plictisesc daca vad ca nu reusesc sa fac nimic din cele 3

7. #987 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    ...wait...what?!

Vineri aveai level 52 iar acum ai level 232?
    Nu mai folositi tot felul de glitch-uri pentru a inainta in level,stricati toata experienta jocului...

8. #988 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    ...wait...what?!

Vineri aveai level 52 iar acum ai level 232?
    Nu mai folositi tot felul de glitch-uri pentru a inainta in level,stricati toata experienta jocului...
    acum am lvl 301

man, eu am terminat jocul asa cum trebuie(ieri). neprofitand de glitch-uri sau alte minuni.
    mi-a luat o saptamana sa il termin doar pt ca petreceam ore in sir intr-o singura regiune farmand.
    acum vreau doar caracter pt PVP, de aceea am profitat de glitch-uri. dar am gresit inaintand in lvl nestiind de lvl cap.
    acum vad ca nu dau de nimeni pt ca intr-un tarziu am aflat ca toti stagneaza la lvl 120 pt PVP =/

acum trebuie sa o iau de la capat cu un alt caracter si sa nu trec de lvl 120 daca vreau sa intalnesc pe careva pt PVP.
    imi pare rau dupa itemele ce le am...mi-a luat prea mult sa farmez si inca imi mai trebuie timp.
    din pacate nu mai am cum sa transfer itemele pe alt caracter, doar facand de-leveling, apoi sa dau unuia itemele, ca apoi sa imi fac alt caracter, sa ajung cu el la lvl 100 ca apoi sa imi iau inapoi itemele de la acea persoana..hahaha =/
    Schei�e !!!

9. #989 SP
    Member raptorscream's Avatar
    vreau si io sa ma apuc de demons souls si as vrea sa stiu si io, cate ore de gameplay are?

10. #990 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu l-am terminat acum cateva zile, dupa 60 de ore si level 90. Am si farmat cateva ore bune inainte de ultimul boss.

11. #991 SP
    Member raptorscream's Avatar
    aham, ok, ms. app. si ceva sfaturi, pe ce clasa sa ma axez, cum sa joc, etc... ma pricep la rpg-uri da' din cate am citit asta e f. dificil

12. #992 SP
    Personal, recomand o clasa buna cu arcul. Au fost multe momente cand arcul mi-a facut viata mult mai usoara. In rest, multa atentie si rabdare. Eu am inceput al doilea WT si nu ma opresc pana nu fac tot. Merita. O frumusete de joc

13. #993 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    aham, ok, ms. app. si ceva sfaturi, pe ce clasa sa ma axez, cum sa joc, etc... ma pricep la rpg-uri da' din cate am citit asta e f. dificil
    Citește tot threadul de la �nceput, sunt o grămadă de tips&tricks care or să te ajute pe parcurs.

14. #994 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    Nu e dificil deloc. Trebuie doar sa-ti cunosti inamicul.

15. #995 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Are cineva chef de un coop azi ?
    Is level 96.

16. #996 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Nu e dificil deloc. Trebuie doar sa-ti cunosti inamicul.
    bine zis. Pana si cei de la Rage against the machine stiau asta

Primele 4-5 ore o sa fie extrem de greu da dupaia jocu devine din ce in ce mai lejer.

17. #997 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar

Thumbs up UAU!!!!

... deci, ma apuc frumos de jucat, fac "Templar Knight", ma arde dragonul pe pod de nu ma vad, ca m-am prins tarziu si la modul "burning hard" ca se mișcă �n reluare chiar dacă am si numai un stilet de �mpuns cămașa de zale, ma supăr un pic, iau de la zero cu preoteasa, bat level-u' cale de vreo 2-3 ore ca sa ma rada de data asta la capăt de pod doi scutieri pe care nu-i observasem de bucurie ca am scapat, raman si fără toate sufletele (nu multe - 2-3k) ca ma "ambuscadeaza" niște "dreglings" cu "fire bombs" pe scurtătura, ca vezi Doamne ma grăbeam, ajung �n fine la poarta "boss-ului", unde de cum �ncerc sa bat cumsecade la poarta, �mi pica mesajul - "Your mace is broken!"... Moment in care imi zic: "sa-l vand...?! sa-l dau la schimb...?! Pe urma: WTF?!? ce daca mai am numai "Bastard Sword", ce daca nu o pot manevra numai cu 2 manute...?? "Take a leap of faith... si cuuu... Kratos, Conan, Sergiu Nicolaescu, The Monumental, etc INAINTE... Si cumva cumva l-am dovedit pe Phalanx... Scuze de topicul cam prea lung - intr-un cuvant EPIC jocul!!!

18. #998 SP
    Sunt level 320 si ceva, si nu am reusit pana acum sa fac sa cada un pure bladestone. Am citit pe net, stiu ca are 1/200 rata sa cada si totusi la mine nu vrea sa ajunga Ceva sfaturi ?

19. #999 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Sunt level 320 si ceva, si nu am reusit pana acum sa fac sa cada un pure bladestone. Am citit pe net, stiu ca are 1/200 rata sa cada si totusi la mine nu vrea sa ajunga Ceva sfaturi ?
    stiu ca si eu am stat cel putin 10 ore sa caut piatra aia nenorocita. Am crescut vreo 120 de level-uri . Aveam luck 99 + Large sword of seeking si ott nu am avut destul noroc (poate trebuia sa am 100 ). Ma gandesc ca uneori ma mai omora black phantom-ul ala si ma gandeam de fiecare data ca poate chiar ala avea pure bladestone-ul la el . Pana la urma eu am rezolvat sa ma intalnesc cu enthroll (thanks again man) si mi-a dat o sabie cu +5 la bladestone si uite asa am primit si trofeu ala . Am preferat sa mai scad din propriul level ca sa ma ajute el si sa ma pot bucura de joc nu de alte chestii.

In mod normal nu ma prea intereseaza trofeele (de regula ma si enerveaza) da la Demon's Souls am vrut platina pentru ca jocul asta imi placea la nebunie si oricum aveam peste 100 de ore joc si imi mai trebuiau numa 3-4 trofee pt platina (care unele chiar mi-au placut. Mai alea aia care iti cerea sa ai toate armele unice Gotta have em all .

Deci sfatul meu e urmatorul: daca nu mai ai chef sa tot repeti aceeasi chestie atunci incearca sa te intalnesti cu un jucator care are deja sabia la level-ul maxim. Trebuie doar sa o tii in inventory cateva secunde, primesti trofeul respectiv si dupaia o returnezi (asa ar fi frumos).

20. #1000 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, e foarte infernal cu Pure Bladestone, ma chinui de vreo luna (aprox 30m-1h pe zi).

Dar incerc, nu mai imi trebuie decat Best Weapon by Bladestone si Best Weapon by Marrowstone.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 55 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast