Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 48 of 55 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #941 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    L-am eliberat pe Sage Freke dar nu il gasesc in Nexus, unde e ?

2. #942 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    pe aceeasi parte unde e si apprentice-ul lui Sage Freke, the Visionary - Demon's Souls English Wiki

3. #943 SP
    naz
    Sunt exact unde imi arata poza, dar nu e acolo...

Inca ceva, am invatat heal si nu pot sa-l folosesc...

4. #944 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Poate te ajuta poza:
    Urca pe scari intre lumea 4 si 5 si sari printre pietrele lor in exterior. Sta jos pe o patura si se ridiCA CAnd ii cazi in cap lol
    Ai talisman of god echipat?
    Ala se foloseste pt miracole cum folosesti bagheta pt vraji.
    Attached Images Attached Images sage-freke-large.jpg

5. #945 SP
    naz
    Nu am nici macar in inventory. Nu inteleg de ce nu apare Sage Freke...

6. #946 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Deci Sage Freke iti apare daca l-ai eliberat din 3-1 si ai vorbit cu el dupa ce i-ai descuiat celula,daca nu ai vorbit cu el at s-ar putea sa nu-ti apara in Nexus.
    Heal este un miracol pt al folosi ai nevoie de un talisman of god sau talisman of beasts si sa il "memorizezi" de la persoana de la care l-ai cumparat disciple of god sau Saint Urbain+sa ai mana necesara pt al folosi.

7. #947 SP
    naz
    L-am eliberat, am vorbit cu el - m-am intors in Nexus si nu apare.

8. #948 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Uite aici:

9. #949 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Urca pe scari intre lumea 4 si 5 si sari printre pietrele lor in exterior. Sta jos pe o patura si se ridiCA CAnd ii cazi in cap lol
    DON'T DO THAT !

Risti sa devina hostile PE TOT PARCURSUL JOCULUI. Daca se intampla asta va trebui sa-l omori si pierzi tot ce are sa te invete.

10. #950 SP
    naz
    Pizzi, l-am eliberat deja, am vorbit cu el si mi-a dat si arma. Ma intorc in Nexus... si nu apare.

11. #951 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Inseamna ca ceva a scapat pe drum de nu apare in Nexus.

12. #952 SP
    naz
    A aparut dupa ce am dat load... txs

Sa invat si Fire Spray si Warding (cu Hard Demon's Soul si Iron) sau doar Soul Ray ?

13. #953 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Warding !!! o sa-ti fie de folos la bossi !
    Oh si cand ai posibilitatea: Second Chance !

14. #954 SP
    Junior Member n3r0's Avatar
    Warding si Soul Ray, sunt foarte folositoare.
    Eu personal nu apelez la Second Chance pentru ca nu te lasa sa folosescti Warding cat e activa. Dar un lucru foarte bun este ca nu trebuie sa stai cu grija ca se termina efectul. Depinde mult si de stilul tau de joc, trebuie sa fi foarte atent cu second chance-ul pentru ca nu absoarbe la fel de mult damage ca wardingul.

15. #955 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Eu la barbar le am pe ambele si tactica mea este Second Chance pe mine, ma lupt cat pot eu de bine, iar apoi doar daca cineva indrazneste sa ma omoare cumva, sa activeze second chance, niste roll rapid si bag direct warding. Never fails.

Imo e mult mai bine cand explorezi, sa ai second chance pe tine pt ca poti fi surprins foarte usor si ajuta sa nu mori dintr-o greseala sau o surpriza.

16. #956 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Warding-ul e un fel de vesta anti-glont . Super eficienta mai ales in luptele cu bossii care fac physical damage(daca te bati cu dinaia cu magie atunci e inutila). La lupte unele lupte din 2-3 lovit-uri muream instant. Se activa second chance-ul, primeam inca 2 lovit-uri si atunci era game over lol. Unele creaturi nici nu te lasa sa activezi second chance-ul odata ce si-au inceput atacul (gen scheletii din lumea 4 sau ....False king sa zicem). Da odata ce activezi warding-ul... ei bine, atunci rezisti si pana la 9-10 lovituri. It`s a blessing of a spell. . Si in plus dupa un timp te obisnuiesti cam cand expira vraja...mie mi-a cam intrat in sange lol cu 5 secunde inainte sa se termine vraja, schimb pe bagheta si incarc mana.

Da si swingshot are dreptate: la explorat cel mai bine e sa ai second chance-ul activat de la inceptuul nivelului (te salveaza de foarte multe ori).

17. #957 SP
    Junior Member n3r0's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Imo e mult mai bine cand explorezi, sa ai second chance pe tine pt ca poti fi surprins foarte usor si ajuta sa nu mori dintr-o greseala sau o surpriza.
    Seconded.
    Dar cred ca cel mai bine e sa folosesti vraja pentru hypermode (Clever Rat's ring + Morion Blade) unde HP trebuie sa fie < 30% si atacul iti creste cu 110%. Recomand pentru cei care se pricep la roll.

18. #958 SP
    naz
    Mai are cineva zona 2 si vrea sa joace ?

Sunt level 52 si am facut Adjudicator, Armor Spider, Fool's Idol, Maneater, Old Monk, Penetrator, Phalanx, Tower Knight.

19. #959 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Astazi e o zi mare pt Demon's Souls ..desi as putea zice ca e o saptamana mare (da eu doar azi am verificat) iar jocul creat de From Software a vandut 1 milion de exemplare (din cate spun ce de la vgchartz.com ) woooo! yeah! Bravo Demon's souls. Sa speram ca o sa se vanda inca un milion de exemplare (desi sincer ma indoiesc lol) pentru ca jocul asta chiar o merita. Nu e de mirare ca a primit premiul pt "Best game no one heard of" , mai ales ca pe vremea aia s-au vandut in jur de 400 de mii de exemplare.

Si daca va intrebati daca eu ma uit saptamanal la vanzarile DS raspunsul este: da. Vreau sa vad jocul meu preferat cat de bine o duce, daca primeste macar o parte din atentia meritata si am observat mai multe de-a lungul ultimelor luni (cred ca ma uit la vanzari dinainte sa se lanseze versiunea europeana).

In primul rand a ajutat lansarea jocului in Europa, desi nu prea mult in comparatie cu America sau Japonia (probabil cei care au vrut jocul l-au cumparat din celelalte 2 zone)

In al doilea rand vanzarile au crescut destul de mult atunci cand jocul a primit titlul de "Greatest Hit" si pretul a scazut la 30$.

Iar in al 3lea rand, vanzarile au scazut putin putin in preajma sarbatorilor.

Poate daca jocul o sa primeasca titlul de "Platinum" atunci o sa se mai vanda cateva exemplare. Oricum tot ce am de zis e: Felicitari Demon's Souls si felicitari From Software!

20. #960 SP
    Junior Member horiaplaveti's Avatar
    Salut, mi-am cumparat si eu jocul, am jucat putin si sunt sigur ca o sa investesc foarte multe ore in el si din pacate jocul meu e zona 1. Intrebare mea este mai exista oameni de pe froum care au zona 1 ? Nu as vrea sa joc 100 de ore si sa constat dupa ca nu am cu cine juca co-op. Voi ce sugerati ar trebui sa mi-l cumpar zona 2 ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 55 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 ... LastLast