Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 55 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #101 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Are cineva idee cum pot face zona 5 full white tendency? Planuisem sa o fac full black, sa omor primeval demon si pe Selen BP si apoi sa omor bosii 2 si 3. Dar n-a prea mers sa o omor pe Selen si am resetat-o la zero si apoi am omorat bosii. Asa vad ca n-a mers. Mai am ce sa fac?

2. #102 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Are cineva idee cum pot face zona 5 full white tendency? Planuisem sa o fac full black, sa omor primeval demon si pe Selen BP si apoi sa omor bosii 2 si 3. Dar n-a prea mers sa o omor pe Selen si am resetat-o la zero si apoi am omorat bosii. Asa vad ca n-a mers. Mai am ce sa fac?
    daca ai omorat bosii nu mai ai ce sa faci. new game asa am patit eu la zona 2, de unde trebuia sa iau ultima sabie care imi lipseste. daca nu omorai ultimul boss, mai aveai sanse sa fi invadat de BP.

am inteles ca ultimul update mareste tendinta spre white, cand omori bosii, deci ar trebui sa fie mai usor sa atingi pure white.

and yes...selen is a bitch to kill

3. #103 SP
    Cred ca renunt la caracterul asta... il facusem bazat pe faith, mai ales pt large sword of moonlight si rage of god.
    Sabia e buna, dar blind de la selen are acelasi efect (ignora scutul) si rage of god nu mi se pare folositor decat in vreo 2 situatii.... 2-2 si 5-2 pt farmat gekos respectiv slugs.
    Cred ca o sa incep unul nou cu care o sa merg doar pe dexterity... Am deja doua caractere in New Game dar am ratat cu ele niste chestii de tendency care sunt mult mai greu de facut acolo

4. #104 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    De maine intru in randul posesorilor de Demon's Souls. Any tips?

5. #105 SP
    Member drik's Avatar
    Calmante... lots of them...

6. #106 SP
    Pai in primul rand iti recomand sa incepi cu una din clasele mai "usoare"... eu as zice cu un royal.
    Sa nu uiti sa iei din 1-1 cling ring (dupa primul blue knight, in loc sa i iei prin ceata du-te in turnul din fata, cobori pana jos, tragi de lever si e acolo. e recomandat sa faci asta oricum deoarece dupa ce deschizi poarta e shortcut). De asemenea e bine sa iei si thief's ring (dupa acelasi blue knight, dupa ce treci prin ceata, in dreapta o sa-l vezi pe ostrava. Poti sari jos la el si e acolo inelul).

Dupa ce termini 1-1.... in care o sa mori de destule ori pana inveti nivelul, iti recomand sa te duci in 4-1....shrine of storms.
    Acolo, dupa ce ajungi la poarta, o iei in stanga prin tunel si apoi iar stanga... O sa fie acolo un schelet mai greu decat restul. Echipeaza thief's ring, arunca un spirit fragment (sau cum s-o chema, pica de la scheletii de aici) ca sa-i distragi atentia si fugi in spatele lui unde o sa gasesti Crescent Falchion +1 (are magic damage care creste odata cu stat-ul tau de magic). De aici jocul ar trebui sa fie mult mai usor. Arma asta de fapt nu e numai pentru magic users. Are damage destul de mare comparat cu celelalte, cel putin pana o sa faci niste upgrade-uri, asa ca e recomandat sa o iei cu orice clasa joci. De asemenea e buna in 2-1, daca nu ai un spear.

In rest, mai citeste pe aici ce s-a scris, si daca te blochezi pune intrebari.

7. #107 SP
    mersi, mersi, nu am apucat sa citesc posturile anterioare, exista cumva vreun walkthrough?

8. #108 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    De maine intru in randul posesorilor de Demon's Souls. Any tips?
    sunt curios cat te tine

9. #109 SP
    Member Vami's Avatar
    Eu am ajuns la boss-ul ala Knight dar nu stiu cum sa il omor ca nu sabia care o am ii ia numai cate 10 12 dmg. Any ideeas ?

10. #110 SP
    Tower knight?

11. #111 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    la knight am gasit un spot sus si inarmat cu f multe arrows l-am doborat melee imi venea sa sparg tot

12. #112 SP
    Pai cam asta e cazul cu toti bosii.... Majoritatea sunt banali de omorat cu arcul, mai ales in zona 5.
    De regula ranged > mellee, dar in jocul asta, in care poti muri atat de usor e cu atat mai adevarat. Insa, sincer sa fiu, e mult mai distractiv sa-i omori in mellee.
    Cu magie bossi sunt si mai usori: poison cloud -> death cloud -> dodge around untill they are dead. Cu toate ca am inteles ca death cloud nu mai merge pe unii bossi de cand cu ultimul patch

13. #113 SP
    Pai cam asta e cazul cu toti bosii.... Majoritatea sunt banali de omorat cu arcul, mai ales in zona 5.
    De regula ranged > mellee, dar in jocul asta, in care poti muri atat de usor e cu atat mai adevarat. Insa, sincer sa fiu, e mult mai distractiv sa-i omori in mellee.
    Cu magie bossi sunt si mai usori: poison cloud -> death cloud -> dodge around untill they are dead. Cu toate ca am inteles ca death cloud nu mai merge pe unii bossi de cand cu ultimul patch
    nu mai tine cu death cloud, iar damage max este 100. eu am preferat melee from start. a fost greu, dar acum la lvl 180 si echipat corect (30% viata +inel corect+2 swords), le dau de sar din pantaloni.

14. #114 SP
    Member Vami's Avatar
    dar sageti nu cad in drop la monstrii?

15. #115 SP
    Rar de tot. Le poti cumpara. Cel mai usor e in 4-2. Omori pe primul reaper, care e foarte aproape de intrare iti da cam 4k souls, si chiar pe langa locul de sniping e si Graverobber Blige. Vinde tot felul de sageti, cele mai ieftine cu 5 souls, cele mai scumpe cu 200.
    Daca n-ai ajuns in 4-2 il gasesti si in 4-1 sau de la Boldwind, dar le da cu 20 souls. Bine mai incolo 20 souls pe sageata nu inseamna mai nimic, dar pe la inceput conteaza mai mult.

@focus clever rat si morion blade pp. Esti in NG+ sa NG++?

16. #116 SP
    @focus clever rat si morion blade pp. Esti in NG+ sa NG++?
    n-am vrut sa fac spoil

sunt la 5th run. se putea un lvl mai mare, dar nu am stat de farming. imi place foarte mult sa joc co-op sau PvP. am avut parte de cateva lupte legendare (~30 de min). 600k souls ka-ching

17. #117 SP
    aW mY gOd O.o deci acest joc din acest moment ma obsedeaza oficial. de o ora incerc sa trec primu lvl. witch un id de mess dai ca sa pot sa mai schimb pareri...

18. #118 SP
    YEEA, i-am rupt f�shu lui Phalanx nu fac nimic pana nu ma sfatuiti

19. #119 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Am si eu jocul cam de o saptamina, nu inteleg de ce toata lumea se plinge de dificultate, personal mi se pare ok. Am reusit sa ramin in viata fara probleme. Chiar si la first run, cea de acomodare am murit o singura data, ca nu am avut ce face si m-am dus in gura dragonului.
    Sa inteleg ca trebuie sa ma pregatesc petru cei mai rau dupa primele nivele? Sincer cel mai afurisit foe pina acum a fost un knight, nu-i retin numele, insa dupa 3-4 bombarde de foc si ceva sabii s-a dus repede la culcare.
    Poate credeti ca-s nebun dar nu mi se pare mai greu decit Neverwitner Nights. E deasemeni adevarat ca sint un fan al RPG-urilor old-school si de asta sa am impresia ca dificultatea e normala.

Sa avem spor.

LE: am uitat sa precizez ca un joc de genul asta il incep de vreo 5 ori pina imi plac alegerile pe care le-am facut.

20. #120 SP
    Member playgame's Avatar
    L-am luat si eu, imi place foarte mult.
    Intrebare pt cei care-l au:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 55 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast