Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 55 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #301 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Deci cred ca sunt in 1-1 daca nu ma insel .. B _____ Palace (habarn nu am) si am ajuns la un pod cu un dragon si in partea cealalta sunt alti cativa dragoni pe un deal.Ce trebuie sa fac?
    *Acum chiar imi place mult jocu (poate pt. ca am trecut mai departe:-"

2. #302 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Mask depinde pe ce stil de joc te bazezi, daca vrei melee atunci investesti in STR, DEX, VIT si secundar END, pentru ca vei sta linga mob si vei incasa, chiar daca parezi cu scutul. Daca vrei pe ranged atunci investesti in DEX, END, STR si secundar LUCK pentru ca ai nevoie de rezistenta mare, te axezi pe armuri light, si viteza de reactie. Pentru restul cred ca-ti dai si tu seama.

LE: dragonul de pe pod nu-l poti omori altfel decit miseleste .

3. #303 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Pai si pe unde o iau daca nu pot omora dragonul?

---------- Post added 20-11-2009 at 09:38 PM ----------

Scuze de double dar trebuie neaprat sa intreb.Cum pot debloca o alta lume (piatra)?

4. #304 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu l-am omorat din primul turn.I-am tras la sageti in cap pana l-am facut svaiter
    Nu l-am putut omori pe Flamelurker ..cred ca e din cauza levelului prea mic (20) asa ca m-am dus in 4-1.Sper ca am facut o alegere buna.
    @yoyokid:Ca sa deblochezi celelalte lumi trebuie sa vorbesti cu Monumental in Nexus.Este sus,urci scarile..acolo sunt mai multi copii morti (cred).Intre ei trebuie sa fie unul viu(Monumental).Vorbesti cu el si ti se deblocheaza toate lumile.

5. #305 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Si care e scopul jocului?Sa adun cat mai multe suflete?Adik eu daca ajung la dragonu ala si nu am nimic(sageti arc nimic) tre sa ma intorc?Si sa ma duc in alta lume?Nu inteleg nimic:lolMie frica sa mai plec de aici ca nu stiu daca mai ajungCe trebuie sa fac cand ajung la dragon?

6. #306 SP
    Member drik's Avatar
    Eu am avut un playthrough destul de lejer pana la NewGame+, stand probabil 90% din timp in body form... A ajutat mult ca inainte sa intru in oricare dintre zonele x-3 eram deja level 98... Jocul e grindfest total daca vrei sa ai succes... flamelurker de exemplu a picat din 4-5 lovituri, singurul boss la care am murit a fost Maneater din cauza ca m-a impins in prapastie...

De asemenea clasicele specs pentru melee pica, mai ai ales ai o arma care iti cere magic si willp, si se hraneste cu luck, ca Blueblood... Pe departe cea mai utila sabie pentru mine, mi-a facut ultima zona usoara... In momentul in care am inceput sa bag magic, willp si luck pana la 30 deja aveam 30 la specificele melee, deci grindul a fost intens dar usor dupa ce am pus mana pe Stormruler si am inceput sa brazdez 4-4...

Per total, cu un personaj bine pus la punct jocul devine din frustrant uneori la extrem de satisfacator, mai ales pe melee... Am incercat un spell centered char dar se simte un pic ca cheating nu stiu de ce...

7. #307 SP
    Eu sunt o clasa de melee (Knight) si punctele le investesc in STR,DEX,VIT si END.Ma descurc binisor.
    Am facut rost de Dragon Long Sword +1 si m-am dus in 4-1.Acolo scheletii picau din 2-3 lovituri.Aici am facut rost si de Compound Long Bow.Boss-ul The Adjudicator a fost foarte usor.Personal cred ca scheletul cu dual katana este mai greu de batut decat bossul
    Acest joc este foarte bun,pacat ca nu prea i se da atentie.

8. #308 SP
    Member drik's Avatar
    Este, adevarat, un joc foarte bun si parerea mea e ca nu i se da atentie din cauza specificului tipic japonez pe care il are... aici nu ma refer la settingul jocului ci la stilul lui... atmosfera ciudata, goala, povestea simpla si putine informatii date jucatorului si dificultatea grea si curba abrupta de invatare... In general jucatorii occidentali sunt goniti de acestea..

4-1 a fost la mine prima zona de grind buna... acolo am grindat in jur de 50-60 de nivele... Ar trebui sa pui accent pe upgrade la arme, daca ti se pare Dragon Sword buna din cauza la fire damage, puteai sa o ai mai devreme prin upgrade... In ceea ce priveste stats la character acolo am investit si eu fara sa uit totusi Luck... iti creste sansa la loot si hits in general... Ce e special la Blueblood Sword e ca ii creste exponential damageul odata cu Luck`ul personajului, asta m-a facut sa fac stats tipic magice... pentru ca le cere sabia... cu un Luck de 30-40 e geniala sabia asta pentru un char melee, facand si dmg fizic si magic in acelasi timp...

9. #309 SP
    Am gasit White Bow.Am inteles ca este unul dintre cele mai bune arcuri din joc,este adevarat?Ce statusuri trebuie sa indeplinesc ca sa il pot folosi?Sunt level 26.
    PS:Unde mai pot face niste level?

10. #310 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Zona 4-1 e cea mai buna de farmat suflete daca poti sa-l omori pe ala negru cu 2 sabii fara probleme! Sa ai thief's ring echipat sa nu sara cate 2 pe tine.

11. #311 SP
    Acolo am farmat vreo 50k suflete.. si am mai pus niste puncte la STR si DEX.
    L-am batut pe Flamelurker (asta mi-a dat ceva bataie de cap.. e destul de greu sa il invingi daca esti bazat pe melee.)si pe Dragon God.
    Pe la ce level imi voi schimba armura,arma,scutul ?
    Sunt level 43.

12. #312 SP
    Member drik's Avatar
    50K suflete va parea ca o suma minuscula cand un singur level va costa 70-80k... Depinde cum joci... daca il omori pe Yurt poti face rost de un set destul de ok relativ devreme... eu unul pana la Yurt am ramas cu armura de la inceput, am fost de o ignoranta tipic noobiana in ceea ce a privit defense... Scutul din cate am vazut mai sus ai Steel Shield... pe mine m`a dus bine upgradat pana am facut rost de altul, gasind altele mai bune dar mult mai grele... Ca tot ce tine de joc nu prea conteaza levelul pentru a face sau a schimba ceva, depinde de cum joci...

Vad ca ai totusi multe intrebari detaliate de iteme samd, poti intra pe wiki la demon`s souls si gasesti info despre orice...

13. #313 SP
    Mask recomand sa ramii cu Fluted Set care e de departe cel mai bun set de start, mai tirziu poti schimba pe Brushwood Set care ofera si defense fizic cit si impotriva focului sporit, mare grija ca e foarte greu, o solutie intre ar fi Mirdan Set care e mai usor si nu afecteaza asa mult stamina regen.

Ca si scut eu recomand Purple Flame Shield pe care-l gasesti in 1-2 linga stinga cu cei 2 dragoni sau Knight's Shield pica la drop la Blue Eye Knight sau Red Eye Knight, ambele au hit res mai mare de 55 deci sansele ca un atac mai puternic sa-ti dea jos garda sint mai mici.

Personal am facut switch intre cele 2, mai tirziu am incercat si Dark Silver Shiled care este deasemeni bun, avint in plus fata de restul 100 magic defense.

Ca si arme am preferat pentru inceput Long Sword dusa pina la +8 ca mai tirziu sa schimb pe Blueblood care este o arma fenomenala dupa cum zice si drik, insa eu am investit si in LUCK ca sa se simta efectul. O sabie buna dar cam mare este Morion Blade, faci ravagii cu ea prin 5-x, ideea e sa schimbi armele in functie de necesitati.

Uite si link-ul pentru DS wikidot Demon's Souls English Wiki: Demon's Souls (video game).

Succes.

14. #314 SP
    Member drik's Avatar
    Yeap, tiberiu_sim are dreptate in ceea ce priveste greutatea seturilor, eu la nivelul la care eram cand schimbam seturile greutatea tinuta de character era irelevanta...

15. #315 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Sunt foarte mandru de mine ca am terminat 1-1 (Daca am inteles bine toate se numara de la prima 1 si porma o iei in sus 2 , 3 ...etc.) .Acum unde ar trebui sa ma duc?

16. #316 SP
    Ok,am mai trecut cateva nivele.
    L-am mai batut si pe The Penetrator,The Idol Fool's.
    Acum am facut rost si de Penetrator Sword si Tower Shield(parca asa se numeste).Merita sa le port pe acestea?Sau continui sa enchantez Long Sword pana la +8?(este la +5 momentan)

17. #317 SP
    Eu zic sa mergi in continuare cu Long Sword si cu Knight's Shiled, pe care sa-l duci undeva la +4, ca sa ai hit-res mai mare, daca preferi scuturi cu bash in lock de parry recomand Purple Flame Shield.

18. #318 SP
    Blue Eyed Knights am inteles ca dropeaza Knight's Shield(1-1 respectiv 1-2) dar am ucis o gramada de cavaleri,si tot nu a cazut.
    Dregling Merchant unde este mai exact in 1-3? (el vinde Knight's Shield cu 10k sau 20k souls)
    Putin mai intainte l-am batut si pe False King
    Sincer,nu credeam ca o sa rezist asa de mult la jocul asta.Chiar m-a prins!

19. #319 SP
    Dregling Merchant se muta in functie de cum avansezi tu in lumea 1-x.

Mai pune si tu ceva la LUCK ca eu eram SL 15 cind am gasit Knight's Shield. Daca nu-l gasesti poti merge pe Kite Shield doar ca trebuie sa-l faci +6 ca sa fie la acelasi nivel cu Knight's Shield +4. Dupa cum spuneam mai este si alternativa Purple Flame Shield care are resist mare pe fire, eu l-am folosit cu succes in Stonefang Tunnel. Dupa cum spuneam schimbi echipamentul in functie de necesitati.

20. #320 SP
    Cred ca nu mai am nevoie...
    L-am ucis pe Biorr,si am luat Brushwood Set si Large Brushwood Shield
    Cred ca trebuia sa ma ajute la bossul din 1-4,dar eu l-am omorat inainte de a-l elibera pe Biorr.
    Am facut Large Sword +8 si Winged Spear +7.Am inteles ca le pot upgrada la arme unice cu ajutorul sufletului lui Flamelurker la Ed.Dar cand ?Cand sunt +10 ?
    PS:exista White Arrows?Daca da,unde gasesc?
    Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 55 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast