Milogule, mi-ai furat contul atentie la userul RASKOLNIKOV1944 schimba parole sau nu stiu ce face el acolo! Si aveam toata colectia de miniS (titluri precum Basha Baloot, Hungry Giraffe, Yummy Yummy Cooking Jam etc) =((
Printable View
Vand cont PSN, user name Raskolnikov, pret negociabil. Va rog sa postati ofertele pe thread, nu verific PM-uri.
Ce joace are?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Games:
*god of war collection vol. 1
*god of war collection vol. 2
*counter-strike: global offensive
*modern combat: domination
*worms hd
*2 teme dinamice
as fi interesat de red dead redemption, crysis, borderlands dar si alte jocuri. pm me!
Bai , eu nu va inteleg ? Chiar si pe forum va furati sau sunt doar niste "glumite" ceea ce faceti unii dintre voi .
S-a mai gandit cineva la oferta mea? Pana acum n-am primit cereri. :(
Are careva dlc-uri de la Black Ops? As vrea si eu daca se poate.:-/
Am Deux Ex pt sharing,care sunteti interesati astept pm.Sa aveti peste 10 calificative.
Salut!
Eu nu am asa multe calificative dar ma intereseaza jocul tau. Doresti ceva de la mine?
Multumesc.
Eu numai cu userul Raskolnikov1944 am facut game sharing....nu am avut probleme....si mi-a dat fiecare joc al lui doar dandu-i o tema dinamica cu Fat Princess.Recomand!!
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
E super de treaba userul Raskolnikov, eu nu am avut probleme cu el. Mi-a dat moca jocul RAT Oradea, si avea si toate DLC-urile cu traseele pe rute de la sate. De asemenea, i-am incredintat contul meu sa imi faca platinum la ceva joc cu unu Kratos nu stiu cum. A fost foarte prompt si m-a ajutat. Recomand!:yes:
Am King of Fighters XIII si dlc flame iori, caut gow vol 1.