Am cam tot din ianuarie pana in prezent de pe ps+, inslusiv theme si avatare.Ma intereseaza in special CS GO, the walking dead dar si altele.Astept pm.
Printable View
Am cam tot din ianuarie pana in prezent de pe ps+, inslusiv theme si avatare.Ma intereseaza in special CS GO, the walking dead dar si altele.Astept pm.
Am facut un "share" cu userul PiraSword fara nici o problema.
Nu vrea nimeni ME2 si pixeljunk ?:(
As fi interesat de ceva dlc-uri la Arkham City
am citit ceva comentarii,dar probabil nu m-am lamurit
pe 2 console se poate activa contul sen/psn
trebuie sa ramana contul shared si pe a 2 a consola ca sa joci ce ai downloadat de pe el?
sau este ca la xbox360?ai contul shared,downloadezi ce-ti trebuie de pe el si apoi il poti sterge
si am mai avut un ps3 slim care i s-a stricat lentila,am formatat hdd consolei
contul automat s-a dezactivat de pe aceea consola,nu? adica slotul este liber,nu?
sa stiu daca pot face sau nu sharing
poate am inteles eu bine,dar intreb ca sa fiu sigur
Daca stergi contul dupa ce ai downloadat nu mai poti juca. Trebuie sa ai contul activ pe consola. Cat despre dezactivarea contului o data cu formatarea HDD-ului, nu sunt sigur:)
Dupa formatare trebuie sa dezactivezi si consola
Eu am God of War 1 HD si Outland... aaaa si pass-ul de la Uncharted 3 daca merge share si la ala. PM daca va intereseaza si aveti ceva de oferit.
---------- Post added 11-10-2012 at 08:28 AM ----------
pardon, e vorba de God of War 2 HD, am gresit mai sus
Salut, ma intereseaza pe mine pass Uncharted 3, demult vreau sa incerc si eu multiplayerul. Am o lista de teme dinamice pe care pot sa le ofer, daca doresti pot sa pregatesc un excel cu ele si alegi tu. Multumesc.
Rasko am darksiders la share caut darsiders 2 :evil:
Nu vrea nimeni Deux Ex??ma intereseaza Burn zombie,jocul full.
Este cineva care nu a mai facut share la PREMIUM pe PS3 sa faca un act de caritate sa mi-l dea si mie va rog !
Multumesc anticipat si ne vedem on the Battlefield!
Ma intereseaza trial unlock (daca poate fii sharuit) la Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars
Pot oferii doar dlc-uri la lbp 1 si 2 , altceva nu am.
ia BF3 Premium Edition..pastrezi codul de Premium si vinzi restul(BF3 LE+toate unlock shortcuts)..sau macar ofera sa platesti jumatate din Premium cuiva care nu a facut share inca..miram-as sa gasesti pe cineva care sa ti-l dea moca..
bai Cristy tu ai zis ceva de BF3 Premium ?asta era ptr geosnyper..
Imi pare rau, credeam ca te referi la mine ...
Cauta mai bine prin forum si ai sa vezi ca de obicei se obisnuiste sa ne mai ajutam intre noi ,ba chiar moca,cei care cu adevarat jucam Bf 3 iar ce ofeream eu pe premium intradevar nu se ridica la costul Premium-ului , era un semn de buna credinta ca-i ofer si eu datele de la contul meu in caz ca nu are incredere!Poate ar trebui sa-ti ridici un semn de intrebare de ce nu ai gasit pe cineva sa-ti dea si tie premium! Nu vad rostul implicarii tale in subiect daca nu ai de gand sa ajuti cu ceva ! Si ca sa dormi mai linistit noaptea am gasit sa iau si premium si chiar m-am rugat de el sa-si ia ceva de la mine ! Se pare ca a abuzat cineva de tine rau de tot de nu mai ai incredere in oameni ! Iar ce numesti tu cersit eu ii spun rugaminte! Off ce va Mai roade invidia asta pe unii ! Fara suparare!
Iti urez numai de bine !