Unde-i popcornu'?
Printable View
Unde-i popcornu'?
in chiloti
Nu l-am gasit :(
Am jocurile de mai jos toate pe un singur cont PSN .. caut pe cineva cu mai multe jocuri PSN
1 Lara Croft and the guardian of light cu DLC
2 Battlefield 1943
3 Sky Fighter
4 Planet Minigolf
5 Magic Orbs
6 Wakeboarding HD
7 Alien Breed 1
8 Voodo Dice
9 Super Stardust HD + ALL DLC
10 Critter Crunch
11 Wipeout HD + FURY complete pack
12 Shank
13 Gundemonium Recollection
14 Space Parts
15 Hard Corps Uprising cu DLC
16 Scott Pilgrim vs. the world
17 Bejeweled 2
18 Dead Nation
19 DeathSpank
20 Moon Diver
21 Topatoi cu DLC
22 Marvel Pinball cu DLC
23 Undead Nightmare pentru Red dead redemption
24 TMNT
25 Blade Kitten
26 1942 Joint Strike
27 Alien Breed 2
28 Infamous
29 LBP
30 Ratchet and Clank - Booty
DLCs pentru Uncharted 2, Red dead redemption, lara croft, hot pursuit, red faction armageddon, homefront, killzone 3, dead space, medal of honor, mass effect 2, just cause 2, mafia 2, batman, zen pinball, motorstorm pacific rift, kane and lynch 2, lost planet 2.
FishyBon3, ai terminat ultimul episod The Walking Dead ? Daca ma mai tii minte...
man normal ca te tin minte...lol:Dmai am de jucat..
app:recomand userul PayneKiller, am facut gamesharing cu el fara probleme.
Schimb Worms si DogFight 1942 si cateva dlcuri Lbp 1 si 2 pentru map packs de black ops 1 (ma intereseaza oricare din ele)
Cum e cu acest game-sharring?!Nu a fost limitat la 1 singur cont?!
Un cont a fost limitat la 2 console
---------- Post added 20-11-2012 at 04:28 PM ----------
http://www.consolegames.ro/forum/f15...ng/#post858908Quote:
For game content purchased after November 18, 2011, a new policy will apply and the number of devices that can be activated will be as follows:
- PS3: Users will be able to play the game on up to 2 activated PS3 systems.
- PSP: Users will be able to play the game on up to 2 activated PSP systems.
Se poate reactiva inclusiv Online-passul?!
Da. Se poate shearui inclusiv online passul. Nu stiu la alte jocuri cum este, dar la FIFA online passul este sub forma de fisier descarcat din store.
Eu am folosit un online pass pentru 2 console.
Nu e interesat nimeni de DogFight 1942 , Worms , Tank Battles si cateva dlc-uri pentru LBP 1 si 2?
Pentru cei interesati.: astept oferte prin pm
P.S.: Sa aveti un calificativ bun la Feedback sau va puteti razgandii sa ma contactati
Vreau sa stiu daca vrea cineva sa faca share la Darksiders 1 (vreau sa iau Darksiders 2 si sa-mi fac o idee despre story). Parca a fost free pe PS Plus UK prin vara, deci daca vrea cineva vreun joc free de pe Plus US sa-mi dea PM/raspunda pe forum :).
Schimb Worms(Primul Joc , Clasic) , Tank Battles, DogFight 1942 + DLC-uri pentru LBP 1 si 2 + Harta Nuketown Normala si Zombies pentru Black Ops2, toate astea numai pentru jocul full Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars care mi-l doresc foarte mult, insa eu nu il pot cumpara ca nu e valabil pe Store Italia.
Toti doritorii sa lase un p.m sau un reply aici pe thread.
Seriozitate Maxima!
Multumesc, Un An Nou Fericit Guys!
Cine poate sa-mi faca share la crysis 1?!Am cateva lire in wallet si pot cumpara si oferi alt joc in schimb.
Are cineva vreun joc de care s-a plictisit si n-are ce face cu el? PSN : Alexannnndru
Stiu ca era cineva cu walking dead?