Mi-au ajuns si mie "joacele" si pot sa va anunt ca nu este galagios deloc, este cam 20% din galagia scoasa de xbox 360, nici nu se aude cand te joci (cu jocul la volum normal), dupa cum am mai zis despre estetica mie a inceput sa-mi placa, sigur si mie mi se pare mai dragut grasanul si slim-ul dar na... l-am luat sa-l folosesc nu sa ma uit la el.
Daca aveti alte intrebari sunt aici sa va raspund, as putea chiar sa inregistrez cum ruleaza cu disc dar nu am microfon profesional ca sa fac o comparatie utila.
Consola e foarte ok. Zgomotul este destul de redus, nu prea imi place ca raman urme pe suprafetele lucioase. Astept sa treaca sarbatorile si sa cumpar si eu un hdd.
Mi-a venit consola. E ok, aduna praf ca magnetu' si sliding cover-ul pare firav ca dracu' insa per total pare bine inchegata, marea mea obiectie este mufa de power care deja a inceput sa se miste din cauza faptului ca power cable-ul este f greu de introdus asa am decis sa-l las pur si simplu infipt acolo. Din 12 gb folosibili sunt vreo 9 , downloadare/instalarea este dureros de inceata insa per total sunt multumit.Am reusit sa conectez asa ceva Gembird JPD-DUALFORCE Gamepad - PC Garage la USB si surprinzator a mers ( sincer nu ma asteptam ) acum trebuie sa astept pana in ianuarie pt primul joc full .
Ori am avut eu ghinion ori astia de la sony au scos o r�şniţă...dupa aproape 2 sapt. am predat-o magazinului flanco, vreo 7 blocări in 2 zile, jocuri diferite, hdd verificat si el...si cand ma g�ndesc ca slimul l-am ţinut 2 ani si a avut max 3 blocari si alea in fifa
Man...ce ghinion.Si acum ce faci?Iti iei slim?
Sent from Mars using Tapatalk 3
Si eu intentionam sa trec dupa mai bine de 5 ani de la FAT direct la Super Slim, dar si eu am mai auzit povesti de genul asta. Mai stau pana la anu' probabil...
Nu imi iau slim, tot super slim, astept confirmarea de la flanco pt sapt. viitoare si imi dau una noua. Eu am luat-o de black friday cu 700 lei deci nu am ce sa fac cu banii. Bad luck, sa speram ca următoarea nu va avea probleme.
@ angloma, am v�ndut slimul pt ca vroiam o consola noua cu garanţie![]()
Probleme cu diverse freezuri am avut si eu, dar doar in Fifa. In TDU2, MGS4, CoD si alte cateva jocuri jucate pe noua consola nu am intalnit probleme de acest gen.
Si mie mi s-a blocat odata in Dirt 3 cand jucam online. Dar de atunci nu s-a mai blocat. Bine acum depinde si cat te joci pe ea. Cam 2 sau 3 ore ma joc eu. Adevarul ca pare cam fragila![]()
Bookmarks