Diferența între bundle US si EU. US a fost anunțat cu content de 200 USD (un an de plus si nu mai stiu ce minuni)
Varianta de US vine cu abonament PS plus pe un an si nimic mai mult, cu un singur controller, eu daca mi-aş cumpăra consola acum as cauta varianta de EU.
http://blog.us.playstation.com/2013/...ear-of-plus-2/
Am o problema cu noul super slim .. am un frame rate extrem de prost in FPS uri..atat in campanie cat si in multiplayer.. merg sacadat, aiurea. urat de tot... nu pot sa joc bine... nu stiu ce are.. la vechiul slim nu aveam asa ceva..si nu e de la internet.. mai are cineva aceasta pb ? sau a avut ?
Astept un raspuns .. :/
momentan am 12 gb pe el.. deci nu am apucat sa incerc multe. dar numai FPS uri am jucat. e vorba de Far Cry 3 offline/online, Far Cry 3 Blood Dragon offline, Crysis 3.. online...aici e dezastru.. ma calca rau de tot pe nervi si Black Ops 1.. online... am incercat si Dead Space 3 si Naruto Storm Generations sa vad daca aau ceva si merg impecabil..
Pune un HDD in el apoi instaleaza jocurile si n-ai probleme. Lag-ul 99% este de la timpul de load de pe bluray.(In loadscreen nu incarca toate resursele)
a. deci e din cauza lipsei de hdd ? ma gandeam ca poate fi si de acolo.....cred ca am sa cumpar un SSD pt. el daca gasesc.
Il am pe asta deja.. Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD5000BPVT - eMAG.ro
sper ca e bun.. nu l am pus ca nu am bricket ul pt. el. tre'sa vina si ala zilele astea.
SSD ul era o alta optiune doar..
Eu in momentul asta am 14 jocuri de PS 3 dar la maxim 5-6 instaleaza o parte din joc pe HDD .la restul nimic in afara de update .
Era logic ca jocurile de pe store se instaleaza pe HDD . Eu am crezut ca la ultimul update au adaugat posibilitatea de a instala jocurile de pe disk pe HDD cum este la XBOX .
Am 100+ de jocuri si la 80-90 ma intreaba daca vreau sa le instalez.La xbox e aceelasi lucru , instalezi jocul dar tot trebuie Dvd-ul cand rulezi jocul.Cand spun instalat ma refer doar la resursele jocului nu jocul in sine![]()
La ps3 nu se instalează tot jocul cum e la xbox, doar o parte. Ps4 o sa aibă optiunea de a instala jocul full
PS cred ca singurul joc care copiază pe hdd toate fişierele este GT5
Bookmarks