Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 18 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 347

Thread: Noul PS3 "Super Slim"

1. #281 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti View Post
    Extra controller si o luna de + ca bundle ... Iar îSI bat joc de EU?

Konsole PlayStation 3 500 GB white (Exklusiv bei GameStop) - GameStop.de: Power to the Players
    cu ce anume isi bat joc?

2. #282 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Diferența între bundle US si EU. US a fost anunțat cu content de 200 USD (un an de plus si nu mai stiu ce minuni)

3. #283 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Varianta de US vine cu abonament PS plus pe un an si nimic mai mult, cu un singur controller, eu daca mi-aş cumpăra consola acum as cauta varianta de EU.

http://blog.us.playstation.com/2013/...ear-of-plus-2/

4. #284 SP
    Member Florix09's Avatar
    Am o problema cu noul super slim .. am un frame rate extrem de prost in FPS uri..atat in campanie cat si in multiplayer.. merg sacadat, aiurea. urat de tot... nu pot sa joc bine... nu stiu ce are.. la vechiul slim nu aveam asa ceva..si nu e de la internet.. mai are cineva aceasta pb ? sau a avut ?
    Astept un raspuns .. :/

5. #285 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce jocuri?

6. #286 SP
    Member Florix09's Avatar
    momentan am 12 gb pe el.. deci nu am apucat sa incerc multe. dar numai FPS uri am jucat. e vorba de Far Cry 3 offline/online, Far Cry 3 Blood Dragon offline, Crysis 3.. online...aici e dezastru.. ma calca rau de tot pe nervi si Black Ops 1.. online... am incercat si Dead Space 3 si Naruto Storm Generations sa vad daca aau ceva si merg impecabil..

7. #287 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Pune un HDD in el apoi instaleaza jocurile si n-ai probleme. Lag-ul 99% este de la timpul de load de pe bluray.(In loadscreen nu incarca toate resursele)

8. #288 SP
    Member Florix09's Avatar
    a. deci e din cauza lipsei de hdd ? ma gandeam ca poate fi si de acolo.....cred ca am sa cumpar un SSD pt. el daca gasesc.

9. #289 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu iti trebuie SSD in PS3. Bani aruncati. Castigi prea putina viteza pentru cat platesti.

10. #290 SP
    Member Florix09's Avatar
    Il am pe asta deja.. Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD5000BPVT - eMAG.ro
    sper ca e bun.. nu l am pus ca nu am bricket ul pt. el. tre'sa vina si ala zilele astea.
    SSD ul era o alta optiune doar..

11. #291 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Da frate ce urat mai facea

Si slimu meu pocneste

12. #292 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    De cand se instaleaza jocurile de PS3 pe HDD ?

13. #293 SP
    Member Florix09's Avatar
    De cand a aparut !

14. #294 SP
    Eu in momentul asta am 14 jocuri de PS 3 dar la maxim 5-6 instaleaza o parte din joc pe HDD .la restul nimic in afara de update .

15. #295 SP
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Il am pe asta deja.. Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD5000BPVT - eMAG.ro
    sper ca e bun.. nu l am pus ca nu am bricket ul pt. el. tre'sa vina si ala zilele astea.
    SSD ul era o alta optiune doar..
    Merge si fara caddy HDD-ul, doar sa il fixezi cu ceva(hartie,burete etc) asta doar preventiv pana cumperi un suport speical.Si da , SSD-ul in consola e useless inafara de jocuri ca GT 5.

16. #296 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by laurentiu885 View Post
    De cand se instaleaza jocurile de PS3 pe HDD ?
    De cand le poti cumpara de pe PS Store.

17. #297 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    De cand le poti cumpara de pe PS Store.
    De ce trebuie sa raspunzi ironic? Laurentiu s-a referit la jocurile fizice, nu la cele cumparate de pe psn. Inainte de a posta, citeste topicul cum trebuie.

18. #298 SP
    Era logic ca jocurile de pe store se instaleaza pe HDD . Eu am crezut ca la ultimul update au adaugat posibilitatea de a instala jocurile de pe disk pe HDD cum este la XBOX .

19. #299 SP

Noul PS3 "Super Slim"

Am 100+ de jocuri si la 80-90 ma intreaba daca vreau sa le instalez.La xbox e aceelasi lucru , instalezi jocul dar tot trebuie Dvd-ul cand rulezi jocul.Cand spun instalat ma refer doar la resursele jocului nu jocul in sine

20. #300 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La ps3 nu se instalează tot jocul cum e la xbox, doar o parte. Ps4 o sa aibă optiunea de a instala jocul full

PS cred ca singurul joc care copiază pe hdd toate fişierele este GT5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 18 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast