Sunt singurul cu aceasta problema ?
Dupa 10-15 min de joaca incepe sa faca asa... si asa ramane pana il sting. wtf o.o ?
Tre' sa l schimb, nu ?
Sunt singurul cu aceasta problema ?
Dupa 10-15 min de joaca incepe sa faca asa... si asa ramane pana il sting. wtf o.o ?
Tre' sa l schimb, nu ?
Nici pana acuma nu inteleg de ce trebuia sa lanseze Super Slim-ul cand Slim-ul normal arata mult mai bine si este si "fiabil".Oh si usita mecanica...
Consola facuta la misto.. cum am mai spus... :/
Daca schimb consola cu alta noua.. eu de unde stiu ca nu e si aia ''crap'' ?
sunt piese mai putine...pana si plasticul e mai ieftin..iti dai seama dupa faptul ca incepe sa puta cand se incinge
Salut
Sunt nou pe aici , este prima mea postare
Ce imi recomandati :
Consola SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray + Skylanders Giants | ALTEX
sau
Consola Sony PlayStation 3, 12GB + Joc Book of Spells& Wonderbook + 1 x Move Motion Controller + 1 x Webcam | ALTEX
M-am orientat spre asta deoarece m-am gandit ca oricum jocuriile vin pe dvd.Pentru ce o sa am nevoie de spatiu mai mare ca m-am tot gandit si nu imi dau seama ce as putea pune pe ea
Momentan nu imi permit unul cu un hdd mai mare ,pentru ca trebuie sa imi mai cumpar jocuri si inca un controller.
Dar eram putin in ceata care dintre cele doua ar fi mai convenabil
In principiu cred ca o sa il iau pe cel la 800lei
La ce ajuta acel move ,in principiu pe mine ma intereseaza ps3 pentru fifa online
Imi va folosi la ceva kit-ul de move?
Cel cu kit-ul MOVE are si un joc pentru MOVE(Book of Spells...).
Vezi daca iti place modul de lucru. Daca nu-ti place, poti sa vinzi kit-ul de Move si jocul in aria bazar. Apoi cumperi FIFA si al 2-lea controler(daca vrei sa mai joci cu cineva pe aceeasi consola) tot de acolo.
FIFA13 pentru PS3 gasesti pe forum in aria bazar la preturi intre 80 si 120 ron. Atentie la ONLINE PASS(trebuie sa fie nefolosit daca vrei sa joci online). Citeste aici despre ONLINE Pass.
Inca nu am achizitionat consola
Am gasit second una care mi se pare la un pret destul de bun
PS 3 Slim 500gb la cutie + fifa 2013
ps3 vine cu
2 manete originale
cablu HDMI
cablu Scart
cablu alimentare
cablu pt incarcat manete...
fifa 2013
la 8 mil ce ziceti este mai ok decat ceea super slim de 12?
Apar frecvent ylod la ps3 slim?
multumesc
Nu cumpara ps3 folosit.(doar daca ai garantie la el cel putin 1 an., dar nici asa)... este sfatul meu !
Tu faci ce doresti![]()
Bookmarks