liga A1, etapa 5: fifandy( bayern munchen) vs nina(real madrid) 0-0
nina(marseille) vs fifandy(atl bilbao) 2-1
liga A1, etapa 5: fifandy( bayern munchen) vs nina(real madrid) 0-0
nina(marseille) vs fifandy(atl bilbao) 2-1
Baieti...sa stiti ca nu conteaza cine da challenge pe virgin gaming. Cine intra primul in arena e gazda chiar daca nu el a dat challenge oponentului, cine da join la requestul de pe ps va fi oaspete. Va rog nu mai veniti cu replici de genul " e randul tau sa dai challenge". Mie mi s-a intamplat sa nu vad adversarul in lista de pe virgin gaming si el a spus ca neaparat eu trebuie sa ii dau challenge.
Liga A1
Et 10
HoriaHG (AtleticBilbao) –magh_b (Santos) 1-1
magh_b (Barcelona) - HoriaHG (Real Madrid)0-2
Update Rez & Clasament Liga A1: Console Games Fifa Club: Liga A1
Restante: Liga A2 - Etapa 4: ROKOCOCO vs NIGHTCRAWL3R pana Duminica ora 20
Etapa 5, Marti (23.10.2012), Ora 22:00: Liga A2 - NIGHTCRAWL3R vs VENOM
Cupa, Joi (25.10.2012) ora 22:00: Grupa E - DONBASSIL vs NIGHTCRAWL3R
In Liga A1 mai sunt de jucat 19 meciuri tur-retur, iar in A2, 12 meciuri.
Jucatorii cu cele mai putine meciuri jucate (in avans):
A1 - WILDSPIRIT, NINA, KOSTELINHO;
A2 - NIGHTCRAWLER, VENOM.
Pana acum v-ati jucat meciurile la timp si e de apreciat,dar incercati sa jucati si in avans ca sa putem termina mai repede.
Stiu ca ai zis sa nu mai cerem amanari la cateva ore de deadline, dar Nightcrawl3r nu poate juca azi, asa ca cere o pasuire pana maine. Te rog sa accepti.
P.S.: @Nightcrawl3r - Imi dai maine un SMS cand vrei sa jucam dupa ora 19.00.
LIGA A2
Nightcrawl3r (Manchester City) - Venom (Manchester United) 2 - 3
Venom (Napoli) - Nightcrawl3r (Arsenal) 2 - 3
Cupa, Grupa E
Nightcrawl3r (Arsenal) - DonBassil (Atletico Madrid) 1-1
DonBassil (Olympique Marseille) - Nightcrawl3r (Udinese) 1-1
Update Clasamente & Rezultate: Console Games Fifa Club
Restante: Liga A2 - Etapa 4: ROKOCOCO vs NIGHTCRAWL3R pana Duminica ora 20
Etapa 6, Sambata(27.10.2012) ora 22:00:
Liga A1
- HORIAHG vs KOSTELINHO
- ERIKUTZU vs NINA
Ca tot este atat de liber weekendul asta poate jucati si voi ultimele doua etape, sa incepem un campionat nou mai repede cu o saptamana:
A1: NINA vs KOSTELINHO ; DONLULU vs WILDSPIRIT ; FIFANDY vs MAGHEAR ; KOSTELINHO vs GALAGAN90;
A2: VENOM vs TONYNHO ; ROKOCOCO vs ASTEPTAU ; OSSAUR vs NIGHTCRAWL3R ;
Asa cum multi din acest campionat, in special cei vechi, cunosc faptul ca sunt tatal lui SilviuGabriel, un baiat in varsta de 11 ani foarte pasionat de FIFA.
In cei trei ani pe care impreuna i-am dus amandoi asa cum am putut in seara asta am constatat cu stupoare ca intre noi sunt oameni care sincer nu cred ca au ce cauta in aceasta comunitate! Este vorba de Nina care cu nonsalanta dupa 5 min in care nu a primit raspuns si-a permis sa-l faca de doua ori pe SilviuGabriel nesimtit.
mincinosule iti dau si poze stiind ca vorbesti sa n-adormi
eu am intrebat joci si a raspuns da,astept si ii scriu pe ce jucam,nu a raspuns
stau in online friendlies ca acolo vad ce faci,statea degeaba ca apoi sa joace chalange de la catalog
e o diferenta intre a astepta un raspuns si a da un raspuns afirmativ si sa lasi omul sa astepte pana joaca tu sau el orice altceva
vin si cu poze ca sa iti arat ca este chiar asa,un nesimtit
Nu este nevoie sa postezi nimic, voi posta eu poze care demonstreaza ca au trecut 5 min de la intrebarea daca jucati friendlies sau din Virgin si prima oara in care l-ai facut nesimtit.
Acestea sunt pozele care demonstreaza ca un individ este nesimtit daca nu-ti trimite un raspuns in 5 min.
ai raspuns da,tu sau fiu tu.deci nu ma lua cu prostiile tale
plus ca nu scriam degeaba pe ce jucam.un pic de minte nu va strica
data viitoare gandeste de 2 ori
ce ai ma cu 5 min?esti cu capu in nori?
ai jucat in season,ti-am scris,am asteptat sa vad daca scrii sau nu.ai scris da,ti-am spus unde
ai stat degeaba ca apoi sa te bagi la chalenge in ea catalog
am jucat a acel chalenge ieri si parca te da din minutul 20 si trebuie sa inscrii 4 goluri,eu am inscris 6 goluri
reprizele fiind de 7 minute la acest chalenge
asa ca lasa-ma cu 5 min ale tale
eu nu vin cu "ok jucam" dar ca apoi sa joci cu totul altceva.se numeste nesimtire
daca erai cum te crezi,nu raspundeai ca joci sau ca joci dar nu acum ci peste cateva minute
jucase season,juca apoi chalenge,juca pe consola,nu vad ce legatura are ca trebuia sa-ti ceara voie sa joace cand deja juca
logica la tine nu exista si da sunt suparat ca a trebuit sa fac niste poze care nu-si aveau rostul
frustrat ca tu gresesti si te plangi aici si eu trebuie sa demonstrez ca n-ai dreptate
Bai omule, este vorba de cele 5 minute afuriste care au trecut pana sa-ti dea un raspuns, a venit dupa mine pe balcon sa ma intrebe daca il las sa joace! Nu vreau sa-mi bat capul cu tine, vroiam sa subliniez faptul ca pari a avea ceva prea multa frustare in tine si rabufnesti pe aici!
Pierzi esenta... Ti-ai permis sa faci un competitor nesimtit... pretinzi ca am probleme cu logica... te legi de posturi care nu stii exact in ce context au fost scrise... si mai ales incalci regulamentul in ceea ce priveste injurii aduse celorlalti participanti! Asta am vrut sa subliniez de la inceput!
Liga A1 - Etapa 7
magh_b (Barcelona) - wildspirit (real madrid) 1-2
wildspirit (real madrid) - magh_b (barcelona) 2-4
Cupa - Optimi
DonBassil (OM) - Wildspirit (Galatasaray) 0-2
Wildspirit (Psv) - DonBassil (Ajax) 9-1
Sunt sigur ca Nina nu stia varsta lui Silviu ori ca tu esti tatal lui, a fost o reactie urata cauzata de nervi. Intradevar asta nu este o scuza pt Nina, norocul lui este ca nu a inceput cu injuraturi pt ca altfel era schimbat clasamentul deja.
@Nina te rog ca pe viitor sa te abtii de la orice fel de jigniri. Pozele facute de tine ar fi avut mai multa relevanta daca nu erau urmate de acea jignire.
@DonBassil cred ca este de datoria tuturor sa pastreze un limbaj respectos, dar cred ca esti constient ca nu toti pot fi atat de diplomati cum ne-am dori noi. Cred ca trebuia totusi sa-i anunti si pe ceilalti de relatia ta cu SilviuGabriel si varsta lui pt a avea o comunicare mai adecvata.
@Ceilalti Pe viitor sper sa evitati situatii de genul sau voi lua masuri mai severe.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
optimi
Spike (Anzi) - ossaur (Bordeaux) 3-1
ossaur (Varzelona) - Spike (Real Madrid) 1-3
---------- Post added 27-10-2012 at 11:40 AM ----------
in sferturi cum jucam?
Bookmarks