Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 60 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #501 SP
    Junior Member fifandy's Avatar
    liga A1, etapa 5: fifandy( bayern munchen) vs nina(real madrid) 0-0
    nina(marseille) vs fifandy(atl bilbao) 2-1

2. #502 SP
    Member maghear's Avatar
    Baieti...sa stiti ca nu conteaza cine da challenge pe virgin gaming. Cine intra primul in arena e gazda chiar daca nu el a dat challenge oponentului, cine da join la requestul de pe ps va fi oaspete. Va rog nu mai veniti cu replici de genul " e randul tau sa dai challenge". Mie mi s-a intamplat sa nu vad adversarul in lista de pe virgin gaming si el a spus ca neaparat eu trebuie sa ii dau challenge.

3. #503 SP
    Member HoriaHG's Avatar

Liga A1

Et 10

HoriaHG (AtleticBilbao) –magh_b (Santos) 1-1
    magh_b (Barcelona) - HoriaHG (Real Madrid)0-2

4. #504 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Update Rez & Clasament Liga A1: Console Games Fifa Club: Liga A1

Restante: Liga A2 - Etapa 4: ROKOCOCO vs NIGHTCRAWL3R pana Duminica ora 20

Etapa 5, Marti (23.10.2012), Ora 22:00: Liga A2 - NIGHTCRAWL3R vs VENOM

Cupa, Joi (25.10.2012) ora 22:00: Grupa E - DONBASSIL vs NIGHTCRAWL3R

In Liga A1 mai sunt de jucat 19 meciuri tur-retur, iar in A2, 12 meciuri.
    Jucatorii cu cele mai putine meciuri jucate (in avans):
    A1 - WILDSPIRIT, NINA, KOSTELINHO;
    A2 - NIGHTCRAWLER, VENOM.
    Pana acum v-ati jucat meciurile la timp si e de apreciat,dar incercati sa jucati si in avans ca sa putem termina mai repede.

5. #505 SP
    Banned Venom's Avatar
    Stiu ca ai zis sa nu mai cerem amanari la cateva ore de deadline, dar Nightcrawl3r nu poate juca azi, asa ca cere o pasuire pana maine. Te rog sa accepti.

P.S.: @Nightcrawl3r - Imi dai maine un SMS cand vrei sa jucam dupa ora 19.00.

6. #506 SP
    Member Seryaph's Avatar
    ok

7. #507 SP
    Banned Venom's Avatar
    LIGA A2

Nightcrawl3r (Manchester City) - Venom (Manchester United) 2 - 3
    Venom (Napoli) - Nightcrawl3r (Arsenal) 2 - 3

8. #508 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Cupa, Grupa E

Nightcrawl3r (Arsenal) - DonBassil (Atletico Madrid) 1-1
    DonBassil (Olympique Marseille) - Nightcrawl3r (Udinese) 1-1

9. #509 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Update Clasamente & Rezultate: Console Games Fifa Club

Restante: Liga A2 - Etapa 4: ROKOCOCO vs NIGHTCRAWL3R pana Duminica ora 20

Etapa 6, Sambata(27.10.2012) ora 22:00:

Liga A1
    - HORIAHG vs KOSTELINHO
    - ERIKUTZU vs NINA

Ca tot este atat de liber weekendul asta poate jucati si voi ultimele doua etape, sa incepem un campionat nou mai repede cu o saptamana:

A1: NINA vs KOSTELINHO ; DONLULU vs WILDSPIRIT ; FIFANDY vs MAGHEAR ; KOSTELINHO vs GALAGAN90;
    A2: VENOM vs TONYNHO ; ROKOCOCO vs ASTEPTAU ; OSSAUR vs NIGHTCRAWL3R ;

10. #510 SP
    Asa cum multi din acest campionat, in special cei vechi, cunosc faptul ca sunt tatal lui SilviuGabriel, un baiat in varsta de 11 ani foarte pasionat de FIFA.
    In cei trei ani pe care impreuna i-am dus amandoi asa cum am putut in seara asta am constatat cu stupoare ca intre noi sunt oameni care sincer nu cred ca au ce cauta in aceasta comunitate! Este vorba de Nina care cu nonsalanta dupa 5 min in care nu a primit raspuns si-a permis sa-l faca de doua ori pe SilviuGabriel nesimtit.

11. #511 SP
    Senior Member nina's Avatar
    mincinosule iti dau si poze stiind ca vorbesti sa n-adormi
    eu am intrebat joci si a raspuns da,astept si ii scriu pe ce jucam,nu a raspuns
    stau in online friendlies ca acolo vad ce faci,statea degeaba ca apoi sa joace chalange de la catalog
    e o diferenta intre a astepta un raspuns si a da un raspuns afirmativ si sa lasi omul sa astepte pana joaca tu sau el orice altceva
    vin si cu poze ca sa iti arat ca este chiar asa,un nesimtit

12. #512 SP
    Nu este nevoie sa postezi nimic, voi posta eu poze care demonstreaza ca au trecut 5 min de la intrebarea daca jucati friendlies sau din Virgin si prima oara in care l-ai facut nesimtit.

13. #513 SP
    Acestea sunt pozele care demonstreaza ca un individ este nesimtit daca nu-ti trimite un raspuns in 5 min.
    Attached Images Attached Images 2012-10-26-18.38.08.jpg 2012-10-26-19.10.37.jpg

14. #514 SP

ai raspuns da,tu sau fiu tu.deci nu ma lua cu prostiile tale
    plus ca nu scriam degeaba pe ce jucam.un pic de minte nu va strica
    data viitoare gandeste de 2 ori

ce ai ma cu 5 min?esti cu capu in nori?
    ai jucat in season,ti-am scris,am asteptat sa vad daca scrii sau nu.ai scris da,ti-am spus unde
    ai stat degeaba ca apoi sa te bagi la chalenge in ea catalog
    am jucat a acel chalenge ieri si parca te da din minutul 20 si trebuie sa inscrii 4 goluri,eu am inscris 6 goluri
    reprizele fiind de 7 minute la acest chalenge
    asa ca lasa-ma cu 5 min ale tale
    eu nu vin cu "ok jucam" dar ca apoi sa joci cu totul altceva.se numeste nesimtire
    daca erai cum te crezi,nu raspundeai ca joci sau ca joci dar nu acum ci peste cateva minute

jucase season,juca apoi chalenge,juca pe consola,nu vad ce legatura are ca trebuia sa-ti ceara voie sa joace cand deja juca
    logica la tine nu exista si da sunt suparat ca a trebuit sa fac niste poze care nu-si aveau rostul
    frustrat ca tu gresesti si te plangi aici si eu trebuie sa demonstrez ca n-ai dreptate

15. #515 SP
    Bai omule, este vorba de cele 5 minute afuriste care au trecut pana sa-ti dea un raspuns, a venit dupa mine pe balcon sa ma intrebe daca il las sa joace! Nu vreau sa-mi bat capul cu tine, vroiam sa subliniez faptul ca pari a avea ceva prea multa frustare in tine si rabufnesti pe aici!

16. #516 SP
    Quote Originally Posted by DonBassil View Post
    Ti-am spus pe privat, iti spun si aici, tie si altor doi stimabili participanti... Daca nu poti juca din n motive raspunde macar la invitatie si spune ca nu poti juca. Scuzele de genul nu am fost la PS sunt puerile atata timp cat tu jucai in acel moment. La fel ca tine au procedat si ceilalti doi pe care i-am intrebat daca vor sa joace!
    din calau ajungi victima
    "daca nu poti juca din n motive raspunde macar"
    "scuzele de genul" a venit copilul la mine in balcon sa ceara voie sa joace cand el deja se juca de ceva timp "sunt puerile"
    cu citatele tale te inving

17. #517 SP
    Pierzi esenta... Ti-ai permis sa faci un competitor nesimtit... pretinzi ca am probleme cu logica... te legi de posturi care nu stii exact in ce context au fost scrise... si mai ales incalci regulamentul in ceea ce priveste injurii aduse celorlalti participanti! Asta am vrut sa subliniez de la inceput!

18. #518 SP
    Junior Member wildspirit's Avatar
    Liga A1 - Etapa 7

magh_b (Barcelona) - wildspirit (real madrid) 1-2
    wildspirit (real madrid) -
    magh_b (barcelona) 2-4

Cupa - Optimi

DonBassil (OM) - Wildspirit (Galatasaray) 0-2
    Wildspirit (Psv) - DonBassil (Ajax) 9-1

19. #519 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Campionat ConsoleGames Fifa Club

Sunt sigur ca Nina nu stia varsta lui Silviu ori ca tu esti tatal lui, a fost o reactie urata cauzata de nervi. Intradevar asta nu este o scuza pt Nina, norocul lui este ca nu a inceput cu injuraturi pt ca altfel era schimbat clasamentul deja.

@Nina te rog ca pe viitor sa te abtii de la orice fel de jigniri. Pozele facute de tine ar fi avut mai multa relevanta daca nu erau urmate de acea jignire.

@DonBassil cred ca este de datoria tuturor sa pastreze un limbaj respectos, dar cred ca esti constient ca nu toti pot fi atat de diplomati cum ne-am dori noi. Cred ca trebuia totusi sa-i anunti si pe ceilalti de relatia ta cu SilviuGabriel si varsta lui pt a avea o comunicare mai adecvata.

@Ceilalti Pe viitor sper sa evitati situatii de genul sau voi lua masuri mai severe.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

20. #520 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    optimi

Spike (Anzi) - ossaur (Bordeaux) 3-1
    ossaur (Varzelona) - Spike (Real Madrid) 1-3

---------- Post added 27-10-2012 at 11:40 AM ----------

in sferturi cum jucam?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 60 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast