Poti sa i-o dai lui thedeadman, mi-a explicat el.
Este o perspectiva interesanta, ma voi gandi la ea pentru sezonul II.
Felicitari finalistilor... DonLuLu & thedeadman14. Asteptam meciul sezonului, marea finala.
Va reusi thedeadman14 sa faca eventul? Va reusi DonLuLu sa impresioneze? Ramaneti aproape
---------- Post added 13-11-2012 at 11:40 PM ----------
Avem doi noi inscrisi pentru sezonul 2.. mai sunt de confirmat din cei actuali... nina si daca mai doreste sa se inscrie venom. Va mai las pana duminica dupe care incepem noul sezon. Doriti sa grabim lucrurile si sa incepem de marti 20.11.2012 ?
merci frumos ninasez viitor ma revansaez,am zis ca faci un blat mic acolo
dar imi cer scuze ca m am inselat
si cum ai zis si tu daca te batea tur retur merita sa fie pe primu loc
.Thank YOU
---------- Post added 13-11-2012 at 11:45 PM ----------
Thedeadman al meu esti nu mai scapi de data asta![]()
Urmatorul sezon... maxim 3 amanari permise. Tot ce depaseste = pierderi la masa verde.
Iesire la bere userii de pe forum, in Centrul Vechi, votam localul, discutam meciuri, pareri despre campionat, regulament, ne cunoastem mai bine etc. Eu unul as prefera intr-o vineri seara... in weekend de obicei lucrez dar se rezolva. Doritori?
LE: Userii din campionat![]()
eu ma bag: propun ca local 100 de beri sau beraria bavareza. au beri adevarate acolo nu posirci ca la orice carciuma de cartier. doar ca trebuie facuta o rezervare inainte.
Iti place mult sa vorbesti ca sa te aflii in treaba nu? Nu vreau sa fac un roman despre prostul tau parcurs in acest sezon, doar eu stiu cat imi vorbeai pe mess si imi caracterizai adversarii si te credeai mare jucator . Uite ca locul 6 a fost arhisuficient pentru tine. Felicitari DonLuLuu, si pentru cunostintele tale nina, primul criteriu de delimitare sunt meciurile directe, in care eu aveam castig de cauza. De ce ? El m-a batut 5-2 si eu l-am batut 5-1 , deci eu castigam. Sau cel putin asa mi-a spus Seryaph pe messenger. Dintr-un campionat intre prieteni ai facut cea mai mare telenovela ... Eu am pierdut puncte pe mana mea, pe relaxare prea multa, dar fiti siguri ca ma revansez in sezonul 2. Mi-am jucat toate meciurile la timp fara amanari si am incercat sa fiu cat mai corect in toate situatiile. Nu toata lumea a fost la fel de corecta ca mine, dar respect organizarea. Va multumesc pentru un prim sezon frumos (unora dintre voi) si multumim Seryaph pentru acest campionat(pentru ca nimeni pana acum nu a apreciat efortul lui, doar certuri am vazut) . Ne vedem in sezonul 2, in Liga 1, desigur !
Multumesc Seryaph pentru ca m-ai invitat in acest campionat si felicitari pentru organizarea excelenta din primul sezon. Keep it up!
P.S.: Ms galagan90 de atentionare. Adevarat ca macar un mersi la sfarsit de sezon putem sa ii zicem organizatorului.
Padure fara uscaturi nu exista, dar pina la urma este pata de culoare din aceasta comunitate si pe mine unul ma amuza ... haide-ti sa fim toleranti.
Una peste alta, nota 9,5 pentru organizator si cu siguranta sezonul urmator o sa fie mai bine.
Felicitari!
Multumesc pentru aprecieri
Felicitari voua ca v-ati tinut de treaba si ati terminat la timp, ba chiar v-ati jucat in avans meciurile
Ok, un mic rezumat sa vedem cum stam cu prezenta in sezonul 2:
- Din 23 de useri care au terminat sezonul I, fifandy nu se mai poate inscrie si il asteptam in sezoanele viitoare, Venom a anuntat prin Spike ca nu mai participa in campionat, iar vladdy22 si Nina sunt incerti.
- Avem 2 noi inscrisi, respectiv Aryuss si micul_ carora nu le-am luat bani pentru inscriere deoarece seriozitatea le-a fost sustinuta de un user mai vechi;
- In cel mai rau caz, daca ramanem 21 de inscrisi, daca Nina si vladdy22 nu confirma participarea, primii 4 din A1 si A2 merg in Liga I (care va avea 11 componenti) iar pentru ultimele 3 locuri vom face baraj intre Wildspirit (locul 7 A1), Erikutzu (locul 8 A1), Nightcrawler (locul 5 A2) si Seryaph (locul 6 A2), cel care iese pe ultimul loc la baraj merge in liga II.
- In cazul in care doar unul din cei 2 confirma prezenta, vom fi 22 de participanti, Liga I (11 componenti) si Liga II (11 componenti). In situatia asta va fi baraj intre mine(Seryaph) si Wildspirit pentru ocuparea ultimului loc din Liga I.
- In cazul in care Nina si vladdy22 confirma prezenta, o sa avem 23 de participanti in sez 2, Liga I ( 12 componenti); Liga II ( 11 componenti), primii 6 din A1 si A2 merg in liga I.
- Varianta ideala ar fi sa confirme ei si sa mai avem inca 2 inscrisi, caz in care facem baraj intre locurile 7 pentru Liga I, sau daca se inscriu 3 merg ambele locuri.
Data limita inscrieri Miercuri 21 Noiembrie 2012 ora 20:00.
Prima etapa sez II Sambata (24.11.2012)
Finala Campionat (Duminica 18.11.2012) ora 20:00
DONLULU vs THEDEADMAN14
Userii care au dat dovada de seriozitate in trecut, in campionatul lui Spike si vor sa se inscrie, nu trebuie sa achite nici-o garantie daca seriozitatea lor este confirmata.
as vrea si eu sa ma inscriu, daca nu trebuie sa achit nici o suma. sunt user destul de vechi pe forum, intru constant.n-am antecedente (se poate verifica). am participat in campionatul lui spike acum 2 ani, la fifa 11, am jucat toate meciurile, n-am avut nici un fel de problema si n-am creat nici un scandal de nici un fel pe acest forum. nu stiu daca poate confirma cineva, nu mi-am facut prieteni pe aici, dar poate ma recunoaste cineva.![]()
nu imi place doar mie,dar vad ca iti place si tie
stiu ce am zis,ca avem mari sanse la titlu,dar eu le am mai mari,iar in sezonul 2 vin spike si thedeaman si game over la titlu
invata sa citesti ca eu nu te comparam cu donlulu,ci cu maghear.de ce? fiindca cu el avusesem ultimile 2 meciuri si erau pentru titlu
in cazul in care faceam egal si in retur cu maghear(care m-a batut la mustata),ar fi avut acelasi nr de puncte cu tine,dar ar fi fost peste tine ca te-a umilit cu 4-1 si 5-1(cat de bine a sunat)
am avut meciurile care decideau titlul in liga si meciurile din finala cupei,chiar ma aflam in plina treaba,ca tot ai dat quote la comentariu
care campionat intre prieteni?daca era asa ceva,se jucau offline meciurile in zilele libere
stii ca nu esti singurul care s-a incurcat,nu?dar dintre toti,maghear as spune ca e cel mai nepastuit aici.va batut tur retur si pe tine si pe donlulu la scoruri mari si s-a incurcat cu vlady si horia.ar fi trebuit maghear sa castige titlul
cat despre parcursul meu slab in sezon,pomenesti doar de liga unde esti mai bine clasat.dar sezonul are si cupa,unde n-ai iesit nici din grupe,iar eu am bifat o finala
ne vedem in sezonul 2 unde n-o sa faci nimic
Numai cei care au jucat in campionatul lui spike si nu au facut probleme pot fi inscrisi fara a plati garantia.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Eu am jucat in turnee ConsoleGames ... in primul rand esti pe forumul lor, in al doilea rand este un campionat pentru userii acestui forum.Nu poti aplica o regula in felul asta, ori pentru toti ori pentru nici unu...in regulamentul de inscriere nu am vazut scris ca daca ai jucat in cealalt camp in asta esti inscris gratis.Crezi ca daca da cineva 30-20-10 lei ,nu se poate retrage din campionat?Asta este o regula aiurea crede-ma.
"Pentru userii noi inscrisi se percepe o garantie de 10 RON, sau 2 euro. Aceasta suma se ramburseasa complet la finalul sezonului, este o garantie ca userul isi joaca meciurile si nu se retrage in timpul sezonului. Se percepe doar o singura data, la prima inscriere. Detaliile despre plata le primiti prin e-mail."
Uite ca eu nu cred ca e asa aiurea regula, ma asigura pe mine, organizatorul, ca nu imi dai peste cap campionatul. Pot sa schimb orice regula a acestui campionat de cate ori vreau si cum vreau in interesul comunitatii. Si aceasta decizie este in interesul comunitatii, daca tu te retragi, dai peste cap campionatul si se schimba rezultatele. Macar cu aia 10 lei luam un tricou premiu. Nu pastrez eu banii. Daca joci meciurile si nu te retragi, iti recuperezi banii la sf sezonului.
Nu mai discut subiectul asta, faceam campionatul si cu 8 oameni, dupa cum am zis putini si seriosi. Daca vrei sa te inscrii dai garantia daca nu, asta e, ne vedem cu alta okazie.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Bookmarks