Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 60 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #981 SP
    Member galagan90's Avatar
    Cupa Grupa D
    galagan90(Chelsea) 1-0 (PSG) ossaur77
    ossaur(SL***) 2-3 (Leyton Orients) galagan90

In al doilea meci au fost niste echipe no-name, nu imi mai aduc aminte cum se cheama exact. IMI cer mii de scuze pentru aceste intarzieri...

2. #982 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by Erikutzu View Post
    Liga II
    MICUL_ vs ERIKUTZU

Pana acuma nu am zis nimic..dar chiar unii se depasesc in nesimtire...nu mai zic de cum vb altii...de cum stiu sa raspunda...asta tine de cei 7 ani a fiecaruia de acasa!Mereu iam cautat eu pe adversari...rar m a cautat vrunu...asta nu prea inteleg de ce si cum! ii cineva obligat cumva sa caute pe unu sau pe altul?
    Asta a fost on line si sambata...duminica...si azi...si nu numai asa 10 min...iam lasat mesaje de fiecare data daca ne jucam etapa...nici un raspuns(asta denota cata nesimtire au unii....nu stiu de ce va mai inscrieti ...cu cat jucam mai rapid etapele...atat incepem si alt campionat nou! daca sunteti antisociali...jucati off line! ...parerea mea...facea bine ce face nina cand zicea de unii ce nu raspund....si ei erau on line si jucau! )
    Credca nu vine maine cu cererea amanarii meciului! nu voi fi de acord! maine la ora 21: 45 voi fi on line...daca nu va fi pana la 22 ...la revedere....caci nu ne am ajuns sa ne rugam unii de altii ...ca unu ii mai prost si unu se crede mai cu motz in fund( scuzati expresia!)
    in 2 sezoane nici eu nu am fost cautat nici macar de 2 ori de cineva sa jucam meciurile. mai nasol e ca pe unora le dai mesaj pe psn si nu raspund, indiferent dc le dai si sms pe telefon. sau vb cu ei sa joci peste 10 minute, 30 minute o ora si ies de pe psn fara sa zica nimic. eu personal cu astfel de "caractere" nu imi voi mai pierde timpul. voi intra cu 5 minute inainte de deadline pe psn. sunt acolo bine. nu pa. si nu voi accepta amanari. ii astept dupa aia pe forum sa posteze replici gen "daca asa iti place sa castigi, bla bla bla"...cum tratezi pe altii asa esti si tu tratat.

3. #983 SP
    Member rokococo's Avatar
    Liga 1
    Etapa 4
    Rokococo ( At. Mineiro ) - Donlulu ( At Madrid ) 2 -2
    Donlulu ( Werder ) - Rokococo ( At Mineiro ) 2 - 1

4. #984 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    in min 90 ma egalat iar nu se poate ....oricum joaca bine tare baiatu bv

5. #985 SP
    Member monstrul's Avatar
    @spike
    Frumos avatar ai....si dai lectii de bune maniere ... bineeeeeeeeeeeee

6. #986 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Liga II
    MICUL_ vs ERIKUTZU

Pana acuma nu am zis nimic..dar chiar unii se depasesc in nesimtire...nu mai zic de cum vb altii...de cum stiu sa raspunda...asta tine de cei 7 ani a fiecaruia de acasa!Mereu iam cautat eu pe adversari...rar m a cautat vrunu...asta nu prea inteleg de ce si cum! ii cineva obligat cumva sa caute pe unu sau pe altul?
    Asta a fost on line si sambata...duminica...si azi...si nu numai asa 10 min...iam lasat mesaje de fiecare data daca ne jucam etapa...nici un raspuns(asta denota cata nesimtire au unii....nu stiu de ce va mai inscrieti ...cu cat jucam mai rapid etapele...atat incepem si alt campionat nou! daca sunteti antisociali...jucati off line! ...parerea mea...facea bine ce face nina cand zicea de unii ce nu raspund....si ei erau on line si jucau! )
    Credca nu vine maine cu cererea amanarii meciului! nu voi fi de acord! maine la ora 21: 45 voi fi on line...daca nu va fi pana la 22 ...la revedere....caci nu ne am ajuns sa ne rugam unii de altii ...ca unu ii mai prost si unu se crede mai cu motz in fund( scuzati expresia!)
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    in 2 sezoane nici eu nu am fost cautat nici macar de 2 ori de cineva sa jucam meciurile. mai nasol e ca pe unora le dai mesaj pe psn si nu raspund, indiferent dc le dai si sms pe telefon. sau vb cu ei sa joci peste 10 minute, 30 minute o ora si ies de pe psn fara sa zica nimic. eu personal cu astfel de "caractere" nu imi voi mai pierde timpul. voi intra cu 5 minute inainte de deadline pe psn. sunt acolo bine. nu pa. si nu voi accepta amanari. ii astept dupa aia pe forum sa posteze replici gen "daca asa iti place sa castigi, bla bla bla"...cum tratezi pe altii asa esti si tu tratat.
    Sunt de acord cu voi, dar din pacate genul asta de compotament nu poate fi pedepsit in mod direct... nu vreau sa incep sa fac reguli gen daca nu raspunzi pe psn in 2 min de cand ai primit mesaj primesti avertisment... etc.
    In schimb va rog sa scoateti aceste specimene in evidenta, prin postari cu poze cum ii cautati sau pur si simplu sa le specificati numele. Este adevarat ca si ignoranta este o arma, dar parerea mea este ca daca iese unul in evidenta, toata lumea isi va schimba atitudinea fata de el... iar daca numele lui apare de mai multe ori pe aici, voi avea grija sa-si schimbe comportamentul. Cand o persoana se simte marginalizata intr-un grup de oameni sau o comunitate ori se razbuna pe ceilalti, ori se conformeaza, ori pleaca.

7. #987 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    monstrul - postul meu nu era o lectie de bune maniere pentru ca nu ma intereseaza educatia altora. cat despre avatar, e o tara libera, daca nu iti place uita-te in alta parte sau da-mi ignore.

Seryaph - nu are rost sa dam nume, ca iar incepem un roman de 3 pagini si-ti mai dam si tie munca aiurea de parca nu ai avea destula. daca aplica lumea tactica cu deadline-ul pentru jucatorii VIP o sa se curete singuri prin pierderea meciurilor la masa verde, fie o sa isi revizuiasca modul de interactionare cu alti participanti.

8. #988 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Spike ai dreptate...asa voi face...si sper si altii sa faca la fel cu astfel de "personaje"...si nu ii vb de cautat ca nu ma doare mana sa le trimit un mesaj...dar raspunde prietenash ...nu am zis in 1...2...3 minute...ci dracului cand ai timp in 1..2..3.........24 ore..numai zi ceva!
    Pentru "monstrul "- ce conteaza avatarul...daca atata timp cat omul stie sa se comporte in societate!?asta nu prea inteleg!
    De acum tin sa anunt pe toti ceilalti playeri nu voi mai cauta pe nimeni! doriti sa jucati ma gasiti mai mereu pe psn sau pe messenger! dar sa nu veniti apoi cu scuze de 2 lei ca doriti amanari...mai ales daca va vad on line de nenumarate ori pe psn si asteptati termenul limita! caci nu voi accepta! .

PS: in legatura cu postul initial...acest personaj juca de 2 ori Fifa...hai sa zicem ca intelegem atunci in joc..dar apoi poti raspunde...dar aseara la Assassin's creed 3 nici acolo nu poti pune pauza?!

9. #989 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Etapa IV - Marti 04.12.2012 ora 22:00

Liga I
    NIGHTCRAWL3R vs HORIAHG
    NINA vs GALAGAN90
    SERYAPH vs ASTEPTAU

Liga II
    MICUL_ vs ERIKUTZU
    WILDSPIRIT vs THESPIDER

Cupa - Joi 06.12.2012

Grupa B: DONLULU vs NINA
    Grupa C: MARIUSHCRM vs THEDEADMAN14
    Grupa D: OSSAUR vs SERYAPH
    Grupa E: ASTEPTAU vs NIGHTCRAWL3R
    Grupa F: ROKOCOCO vs MAGHEAR
    Grupa H: GVINGI76 vs SILVIUGABRIEL

10. #990 SP
    Senior Member nina's Avatar
    contorizeaza-mi o prelungire de 2 zile daca nu apuc sa joc cu galagan azi pana in 10
    am vazut ca a jucat mai tarziu ieri
    nu-mi contoriza prelungirea daca vom juca azi pe la ora 11 sau miezul noptii,in caz ca lucreaza schimbul 2

galagan voi intra azi pe la 10 sau un pic mai repede
    eu am campionat de velodrom la 9 si tine 30 min sau o ora,depinde de grup

11. #991 SP
    Member TheSpider's Avatar
    WILDSPIRIT te astept pe psn

12. #992 SP
    Member asteptau's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    monstrul - postul meu nu era o lectie de bune maniere pentru ca nu ma intereseaza educatia altora. cat despre avatar, e o tara libera, daca nu iti place uita-te in alta parte sau da-mi ignore.
    Dar vezi ca in tara asta libera n-ai voie cu insemne naziste. A, si nici sa-l admiri pe Antonescu. Sau sa negi holocaustul.

Cat despre ce-ati vorbit pana acum, vreau sa ma autodenunt - cam asa m-am comportat cu DonLulu zilele astea. El m-a cautat saracu' de doua ori (nu aveam deadline, totusi), dar l-am refuzat ca am niste probleme in familie si numai de nervi in meciuri din campionat n-aveam nevoie. A, si lui Spike i-am mai facut cateva faze de genul, recunosc.

13. #993 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    NIGHTCRAWL3R te astept sa jucam etapa

14. #994 SP
    Member monstrul's Avatar
    @spike

nu vreau sa fiu offtopic si sa transform acest topic intr o discutie politica.
    Poti idolatriza regime dictatoriale care au ucis milioane de oameni cat vrei tu.... eu vorbeam de bun simt.Aici nu esti in romania ci intr o comunitate unde semnul respectiv poate deranja.Ma mir cum de nici un admin nu ti a facut macar o observatie.
    Cat despre liberatate........ ne tot stergem cu ea la fund din 89...
    Am incheiat si imi cer scuze inca odata pt offtopic

15. #995 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Micul_ nu mai participa in campionat, imi pare rau dar trebuie sa-i schimb rezultatele din liga si cupa, sper sa nu va afecteze prea mult... trebuie sa piarda toate meciurile cu 3-0.
    De acum incolo nu mai accept oameni inscrisi in campionat prin recomandare, iar taxa de inscriere va fii de 30 de lei(returnabili).

16. #996 SP
    Member micul_'s Avatar
    Liga II
    MICUL_ vs ERIKUTZU

Nu stiu cine esti dar voi incerca sa imi pastrez calmul. In primul rand mai treci pe la scoala si poate o sa poti face diferenta intre "ba" si "ba da". Apoi cu ce ocazie imi spui tu mie ca "nu esti cu prietenii pe maidan"???!!! In alta ordine de idei vad ca esti frustrat ca de ce nu am jucat sambata, pur si simplu am avut treburi iar mesajele le-am vazut abia azi. Imi pare rau dar eu nu pot sa fiu un mascarici pe aici ca asa vor unii...cei ce ma cunosc stiu ce fel de prieteni am...imi cer scuze daca am incurcat dar atata timp cat nu incalc regulamentul si pur si simplu sambata joc cu gvingi iar duminica cu prietenul meu de maidan Aryuss...iar el poate confirma cum sunt meciurile noastre...pur si simplu nu am vazut mesajele...e o crima ce am facut eu???
    Iar acest ericutzu vine si pune capac la toate acuzandu-ma ca i-am vb urat...daca "BA DA DAR DA UN SEMN SI AS PREFERA SA JUCAM PINA IN ORA 21"
    Despre seriozitatea sau neseriozitatea mea sa confirme gvingi cine l-a sunat!!!

---------- Post added 04-12-2012 at 08:57 PM ----------

Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Micul_ nu mai participa in campionat, imi pare rau dar trebuie sa-i schimb rezultatele din liga si cupa, sper sa nu va afecteze prea mult... trebuie sa piarda toate meciurile cu 3-0.
    De acum incolo nu mai accept oameni inscrisi in campionat prin recomandare, iar taxa de inscriere va fii de 30 de lei(returnabili).
    Ca organizator ma asteptam sa ai o alta atitudine dar ai preferat sa aprobi un user care m-a jignit! Masura ta care e? Unde e? Cum am zis nu imi permit sa pierd timpul, sa ma enervez aiurea pentru ca unul nu stie ce insemna BA DA si intelege acel ba da cu BA...iar tu sa il aprobi. Oare sunt primul care a jucat meciul in ziua deadline-ului...atunci pentru ce mai pui un deadline la fiecare etapa??? Pentru ce??? Nu am vazut mesajele decat azi...am omorat pe cineva???

---------- Post added 04-12-2012 at 09:01 PM ----------

Am preferat sa ma retrag din cauza ca nu accept sa fiu jignit de un neica nimeni care nici macar nu stie pe ce lume se afla...imi pare rau de doua lucruri...ca am incurcat (dar in loc sa ma aratati cu degetul vedeti de ce am ales sa ma retrag) si ca nu il pot bate pe bunul meu prieten si frate desigur de "maidan" Aryuss niciodata intr-un oficial...

17. #997 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Primul lucru pe care mi l-ai zis in discutia noastra pe mess a fost ca te retragi... eu am cerut argumente, mi-ai zis ca ai fost jignit si ca nu ai nevoie de frustrati cum este Erikutzu... eu am vrut sa discutam problema in 3. Ai zis ca oricum te retragi ca eu ii tin partea lui fiindca am aprobat ce a zis pe forum despre tine. Eu am aprobat doar o anumita parte din ceea ce a zis si am specificat care pe forum. Ai zis ca te retragi, ti-am zis Adios. Vroiai sa ma rog de tine?

18. #998 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Confirm ca micul_ m-a contactat pentru meci. Dar eram la servici si am convenit sa jucam sambata dimineata sau la 13.
    Eu am mai zis pe aici:

Tineti cont ca nu avem diacritice pe PSN Asa ca incercati sa evitati combinatiile care pot fi prost intelese. (si fara semn de punctuatie)

19. #999 SP
    Member micul_'s Avatar
    Adica vine unul si te jigneste si vrei argumente ca sa ce? Ti-am zis clar ori el ori eu. Tu ma intrebi cati ani am Sublim! Initial am crezut ca nu a inteles bine...dar omul nu are scoala daca dupa ce incerc sa-i explic frumos ca am zis in context ba da (confirmare. putea sa fie si da sau si ca tot se poarta). Repet pe timpul meu nu ma jigneste pe mine nimeni...mai ales ca nu vad unde am gresit si cu ce. Nu te ruga de mine...pastreaza si promoveaza noncultura si va fi super ok. Iti doresc numai bine.
    La Spyke am jucat nu stiu cate sezoane si nu m-am confruntat cu asa ceva...ne mai suparam ca asa e...se mai intampla...dar niciodata nu am fost jignit...si repet...face scandal cu 5 zile inainte...Doamne dar ce frustrat poate fi baiatul asta...

20. #1000 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Adica vine unul si te jigneste si vrei argumente ca sa ce? Ti-am zis clar ori el ori eu. Initial am crezut ca nu a inteles bine...dar omul nu are scoala daca dupa ce incerc sa-i explic frumos ca am zis in context ba da (confirmare. putea sa fie si da sau si ca tot se poarta). Repet pe timpul meu nu ma jigneste pe mine nimeni...mai ales ca nu vad unde am gresit si cu ce. Nu te ruga de mine...pastreaza si promoveaza noncultura si va fi super ok. Iti doresc numai bine.
    Deci.... cum poti sa-mi ceri sa dau afara un user? Practic asta mi-ai cerut... ori el , ori tu. Eu am vrut sa discutam cu totii sa aflu exact despre ce este vorba. Tu nu, ca te retragi. Incapatanat mai esti... probabil ca esti genul care crede ca are mereu dreptate, ca este foarte "cult" si "scolat" si ca nu se coboara la nivelul altora... imi pare rau, dar atata timp cat nu-mi aduci dovezi clare, nu te pot lua in serios.
    Ce pot sa zic decat ca m-am simtit ca un profesor de generala, care trebuie sa impace doi copii pe terenul de joaca, unul dintre ei ameninta ca isi ia jucariile si pleaca...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 60 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast