Am jucat aseară cu horia si a avut ceva probleme cu netul
A rămas să continuăm �n acestă seară după ora 23
Am si eu o problema, sper sa ma poata cineva ajuta. Cum pot pune din nou online pass? De o ora incerc sa joc si ma izbesc de acelasi mesaj, cel din imaginea atasata. Am inchis consola, i-am dat iar drumul, tot nu merge. Am mai patit de vreo 2 ori pana acum, dar ieseam din joc si a doua oara mergea. Are cineva vreo idee???
Am re-downloadat din store fisierul, aceeasi problema. O sa incerc sa inchid consola si sa ii dau drumul iar.
---------- Post added 27-11-2012 at 05:26 PM ----------
Tot nu merge....alte idei?
Liga 2, Etapa 2
DonBassil (Borussia Dortmund) - Wildspirit (Valencia) 1-1
Wildspirit (Milan) - DonBassil (Borussia Dortmund) 3-3
Din pacate nu imi merge. De 3 ore incerc si imi da aceeasi problema. Am tot inchis si redeschis consola si acum nu mi se mai conecteaza deloc la internet In seara asta aveam etapa..daca adversarul doreste sa ma astepte pana maine, in speranta ca va merge, e ok, altfel nu am ce face, ma declar invins.
Liga II, Etapa 2
Erikutzu (FC Anji Mahacikala) - SilviuGabriel (Athletic Bilbao) 0-1
SilviuGabriel (Barcelona) - Erikutzu (Real Madrid) 3-1
Hmm... Nu chiar. Intr-adevar jocul original e cumparat din Italia, dar m-am inregistrat cu un cont de yahoo.com... La asta te refereai?
horia eu maine dupa ora 16:30 sunt online sa jucam etapele , daca poti si tu , si cand poti lasa 1 post
@Aryuss
Nu. Se referea ca zona jocului trebuie sa fie aceeasi cu a contului.
Dar atat timp cat exista in download history acel online pass banuiesc ca esti pe contul corect. Nu cred ca ai cumparat mai multe online pass-uri de pe mai multe conturi...
Incearca sa stergi fisierul cu online pass de pe consola(pe undeva prin "game data" - vezi ca pe consola nu se numeste online pass, are alta denumire fisierul...). Apoi intra in joc si vezi daca-ti cere sa bagi cod de online. Ii spui ca nu te intereseaza si apoi inchizi jocul. Te duci in download history din store si descarci online pass-ul pentru fifa 13.
Sper sa te ajute...
Confirm si eu ca jucam asta seara si postam dupa ora 23, aseara a picat la mine netul si nu am mai putut continua jocul, acum am remediat si terminam de jucat diseara.
---------- Post added 27-11-2012 at 09:50 PM ----------
Jucam maine , dar eu pot seara dupa 21. daca esti diseara online dupa ce termin jocul cu rokococo, putem juca.
Liga II Etapa V
TheSpider(BVB) - SilviuGabriel 3-1
SilviuGabriel - TheSpider 3-3
Nu mai stiu echipele.Nu prea inteleg asta cu sa joci cu echipe de o stea, parerea mea e ca nu se vede neaparat acolo cine e cel mai bun ci in orice meci, indiferent de echipa.Puteti sa ziceti ce vreti de echipele de 4 stele dar cand nu te apropii de poarta si toate fazele vin din acelasi joc de centrari obosite atunci se vede valoarea.
Ps: n-am inteles de ce ai iesit inainte de rematch yes/no, ca sa mi se blocheze si sa mai pierd cateva secunde?
Ps2: avand in vedere ca Aryuss intampina probleme tehnice eu unul as fi deacord cu o amanare. astept si parerea administratorului![]()
Liga 1
Etapa 2
HoriaHG (Milan) –ROKOCOCO (Napoli) 5-1
ROKOCOCO (At. Mineiro) - HoriaHG (At. Bilbao)1-1
---------- Post added 28-11-2012 at 01:28 AM ----------
Liga 1
Etapa 7
HoriaHG (Milan) –galagan90 (Arsenal) 2-3
galagan90 (Chelsea) - HoriaHG (Inter)2-1
Liga II etapa 6
Iasmin90(R.Madrid)-Puffyerik(Barcelona) 1-0
PuffyErik(Kuban)-Iasmin90(leeds) 0-0
Cupa grupa A
PuffyErik(Anji)-Iasmin90(Ajax) 4-0
Iasmin90(Bor.Dortmund)-PuffyErik(Napoli) 2-0
Update Rezultate & Clasamente: Console Games Fifa Club
Restante: Liga II - Etapa II - Aryuss vs TheSpider - Vineri 30.11.2012 ora 22:30
Cupa - Joi - 29.11.2012 - Ora 22:00
Grupa B - ARYUSS vs DONLULU
Grupa C - THESPIDER vs MARIUSHCRM
Grupa D - GALAGAN90 vs OSSAUR
Grupa E - MICUL_ vs ASTEPTAU
Grupa F - DONBASSIL vs ROKOCOCO
Grupa G - TONYNHO vs KOSTELINHO
Grupa H - WILDSPIRIT vs GVINGI76
---------- Post added 28-11-2012 at 09:21 PM ----------
Vineri 30.11.2012 Intilnire jucatorii din campionat la o bere pe seara in centrul vechi. Ora exact si localul vor fi afisate ulterior.
Si-au facut anuntata prezenta: Subsemnatul , asteptau si wildspirit.
Cine mai doreste sa participe este rugat sa posteze aici, dar doar daca are bani sa ne faca cinste![]()
Bookmarks