Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 46 of 60 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #901 SP
    Junior Member Aryuss's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    ARYUSS maine, in principiu, dupa 2 sunt disponibil sa-mi spui la cat poti sa joci.
    Abia am ajuns de la munca. Fac un dus si sunt gata apoi. 30-40 min.

---------- Post added 27-11-2012 at 04:03 PM ----------

THESPIDER eu sunt pregatit. Ma gasesti pe psn. Ti-am dat add de aseara.

2. #902 SP
    Member rokococo's Avatar
    Am jucat aseară cu horia si a avut ceva probleme cu netul
    A rămas să continuăm �n acestă seară după ora 23

3. #903 SP
    Am si eu o problema, sper sa ma poata cineva ajuta. Cum pot pune din nou online pass? De o ora incerc sa joc si ma izbesc de acelasi mesaj, cel din imaginea atasata. Am inchis consola, i-am dat iar drumul, tot nu merge. Am mai patit de vreo 2 ori pana acum, dar ieseam din joc si a doua oara mergea. Are cineva vreo idee???
    Attached Images Attached Images 20121127_165931-1-.jpg

4. #904 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Si eu am patit... am iesit din joc, am intrat iar si a mers...

5. #905 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Aryuss View Post
    Am si eu o problema, sper sa ma poata cineva ajuta. Cum pot pune din nou online pass? De o ora incerc sa joc si ma izbesc de acelasi mesaj, cel din imaginea atasata. Am inchis consola, i-am dat iar drumul, tot nu merge. Am mai patit de vreo 2 ori pana acum, dar ieseam din joc si a doua oara mergea. Are cineva vreo idee???
    Online Pass-ul se gaseste sub forma de fisier in Download History pe Store. Probabil fisierul vechi este corupt...

6. #906 SP
    Am re-downloadat din store fisierul, aceeasi problema. O sa incerc sa inchid consola si sa ii dau drumul iar.

---------- Post added 27-11-2012 at 05:26 PM ----------

Tot nu merge....alte idei?

7. #907 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Liga 2, Etapa 2

DonBassil (Borussia Dortmund) - Wildspirit (Valencia) 1-1
    Wildspirit (Milan) - DonBassil (Borussia Dortmund) 3-3

8. #908 SP
    Din pacate nu imi merge. De 3 ore incerc si imi da aceeasi problema. Am tot inchis si redeschis consola si acum nu mi se mai conecteaza deloc la internet In seara asta aveam etapa..daca adversarul doreste sa ma astepte pana maine, in speranta ca va merge, e ok, altfel nu am ce face, ma declar invins.

9. #909 SP
    Member SilviuGabriel's Avatar
    Liga II, Etapa 2

Erikutzu (FC Anji Mahacikala) - SilviuGabriel (Athletic Bilbao) 0-1
    SilviuGabriel (Barcelona) - Erikutzu (Real Madrid) 3-1

10. #910 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Din pacate nu imi merge. De 3 ore incerc si imi da aceeasi problema. Am tot inchis si redeschis consola si acum nu mi se mai conecteaza deloc la internet In seara asta aveam etapa..daca adversarul doreste sa ma astepte pana maine, in speranta ca va merge, e ok, altfel nu am ce face, ma declar invins.
    etapa voastra se amana pana vineri

11. #911 SP
    Member asteptau's Avatar
    Dar stii faza aia, ca daca jocul e zona 2, trebuie sa bagi online pass-ul de pe un cont din aceeasi zona?

12. #912 SP
    Hmm... Nu chiar. Intr-adevar jocul original e cumparat din Italia, dar m-am inregistrat cu un cont de yahoo.com... La asta te refereai?

13. #913 SP
    Member Tonynho's Avatar
    horia eu maine dupa ora 16:30 sunt online sa jucam etapele , daca poti si tu , si cand poti lasa 1 post

14. #914 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    @Aryuss
    Nu. Se referea ca zona jocului trebuie sa fie aceeasi cu a contului.
    Dar atat timp cat exista in download history acel online pass banuiesc ca esti pe contul corect. Nu cred ca ai cumparat mai multe online pass-uri de pe mai multe conturi...
    Incearca sa stergi fisierul cu online pass de pe consola(pe undeva prin "game data" - vezi ca pe consola nu se numeste online pass, are alta denumire fisierul...). Apoi intra in joc si vezi daca-ti cere sa bagi cod de online. Ii spui ca nu te intereseaza si apoi inchizi jocul. Te duci in download history din store si descarci online pass-ul pentru fifa 13.
    Sper sa te ajute...

15. #915 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Confirm si eu ca jucam asta seara si postam dupa ora 23, aseara a picat la mine netul si nu am mai putut continua jocul, acum am remediat si terminam de jucat diseara.

Quote Originally Posted by rokococo View Post
    Am jucat aseară cu horia si a avut ceva probleme cu netul
    A rămas să continuăm �n acestă seară după ora 23

---------- Post added 27-11-2012 at 09:50 PM ----------

Jucam maine , dar eu pot seara dupa 21. daca esti diseara online dupa ce termin jocul cu rokococo, putem juca.

Quote Originally Posted by Tonynho View Post
    horia eu maine dupa ora 16:30 sunt online sa jucam etapele , daca poti si tu , si cand poti lasa 1 post

16. #916 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Liga II Etapa V
    TheSpider(BVB) - SilviuGabriel 3-1
    SilviuGabriel - TheSpider 3-3

Nu mai stiu echipele.Nu prea inteleg asta cu sa joci cu echipe de o stea, parerea mea e ca nu se vede neaparat acolo cine e cel mai bun ci in orice meci, indiferent de echipa.Puteti sa ziceti ce vreti de echipele de 4 stele dar cand nu te apropii de poarta si toate fazele vin din acelasi joc de centrari obosite atunci se vede valoarea.
    Ps: n-am inteles de ce ai iesit inainte de rematch yes/no, ca sa mi se blocheze si sa mai pierd cateva secunde?

Ps2: avand in vedere ca Aryuss intampina probleme tehnice eu unul as fi deacord cu o amanare. astept si parerea administratorului

17. #917 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    Liga II Etapa V
    TheSpider(BVB) - SilviuGabriel 3-1
    SilviuGabriel - TheSpider 3-3

Nu mai stiu echipele.Nu prea inteleg asta cu sa joci cu echipe de o stea, parerea mea e ca nu se vede neaparat acolo cine e cel mai bun ci in orice meci, indiferent de echipa.Puteti sa ziceti ce vreti de echipele de 4 stele dar cand nu te apropii de poarta si toate fazele vin din acelasi joc de centrari obosite atunci se vede valoarea.
    Ps: n-am inteles de ce ai iesit inainte de rematch yes/no, ca sa mi se blocheze si sa mai pierd cateva secunde?

Ps2: avand in vedere ca Aryuss intampina probleme tehnice eu unul as fi deacord cu o amanare. astept si parerea administratorului
    Va las pana vineri sa jucati... sper sa rezolve Aryuss.

18. #918 SP
    Member HoriaHG's Avatar

Liga 1

Etapa 2

HoriaHG (Milan) –ROKOCOCO (Napoli) 5-1
    ROKOCOCO (At. Mineiro) - HoriaHG (At. Bilbao)1-1

---------- Post added 28-11-2012 at 01:28 AM ----------

Liga 1

Etapa 7

HoriaHG (Milan) –galagan90 (Arsenal) 2-3
    galagan90 (Chelsea) - HoriaHG (Inter)2-1

19. #919 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Liga II etapa 6
    Iasmin90(R.Madrid)-Puffyerik(Barcelona) 1-0
    PuffyErik(Kuban)-Iasmin90(leeds) 0-0
    Cupa grupa A
    PuffyErik(Anji)-Iasmin90(Ajax) 4-0
    Iasmin90(Bor.Dortmund)-PuffyErik(Napoli) 2-0

20. #920 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Update Rezultate & Clasamente: Console Games Fifa Club

Restante: Liga II - Etapa II - Aryuss vs TheSpider - Vineri 30.11.2012 ora 22:30

Cupa - Joi - 29.11.2012 - Ora 22:00

Grupa B - ARYUSS vs DONLULU
    Grupa C - THESPIDER vs MARIUSHCRM
    Grupa D - GALAGAN90 vs OSSAUR
    Grupa E - MICUL_ vs ASTEPTAU
    Grupa F - DONBASSIL vs ROKOCOCO
    Grupa G - TONYNHO vs KOSTELINHO
    Grupa H - WILDSPIRIT vs GVINGI76

---------- Post added 28-11-2012 at 09:21 PM ----------

Vineri 30.11.2012 Intilnire jucatorii din campionat la o bere pe seara in centrul vechi. Ora exact si localul vor fi afisate ulterior.
    Si-au facut anuntata prezenta: Subsemnatul , asteptau si wildspirit.
    Cine mai doreste sa participe este rugat sa posteze aici, dar doar daca are bani sa ne faca cinste

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 60 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast