Salut baieti. Ce ar trebui sa fac sa intru si eu in clanul vostru?
Am jucat cateva meciuri cu voi si a fost fun, ma mai chema caine-rau cand nu erati destui.
PSN: pooaul .
Salut baieti. Ce ar trebui sa fac sa intru si eu in clanul vostru?
Am jucat cateva meciuri cu voi si a fost fun, ma mai chema caine-rau cand nu erati destui.
PSN: pooaul .
ok, atunci mai astept niste invite-uri cand aveti nevoie de oameni. ti-am dat si un pm pe psn nu stiu daca l-ai primit.
ok eu o sa fiu online, daca aveti nevoie de mine inca o data PSN: pooaul. Momentan il am doar pe caine-rau in lista.
nu am primit dar te adaug eu in seara asta cand intru.
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
wickyz man, tot in vacanta? enjoy, we await your return! o sa plec si eu saptamana viitoare, lipsesc pana pe 16 august.
ps: wow, am ajuns la 16 membri, nu ma asteptam (10 aveam eu ca target) unii mai activi, altii mai lejer, am luat si medalie de argint... i bow to you guys!
my brave DEAD MEN!
![]()
Guys a intervenit ceva si maine sunt plecat pana seara deci nu pot juca alturi de k1du la meciul de maine de la 12:30 de dimineata,este cineva care paote juca?Maine ma intorc seara,desi inca nu l-au acceptat....cine stie!
killzone.com ne arata ca avem si in seara asta meci (in turnamentul care a inceput ieri), poate sa confirme cineva care e in warzone?
Am intrat in fiecare seara man...aproape,dar am si eu niste musafiri si de nu pot intra in fiecare seara.
bietu de tine ai ramas terorizat
90% din meciurile tale de clan au inceput prin neprezentarea adversarului
Da man,stiu la fiecare turneu pe care l-am jucat nu s-a prezentat nimenile e frica de mine
!
Bookmarks