Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 58 of 84 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1141 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    bun meci totusi pana la 0-2 au jucat in 3 si dupa s-a retras unul.am pierdut cu 2-4 pt ca o runda a fost egal
    Imi pare rau, dar aseara mi-a picat netu, atunci cand a inceput sa-i scrie lui Koba - "Host Unav" ... Eu credeam ca lui i-a picat dar la mine era buba ...

2. #1142 SP
    Member caine_rau's Avatar
    e naspa ca a inceput scoala si nu mai intra multa lume pe kz ca sa fie si un jucator de rezerva. oricum a fost si cam tarziu turneul

3. #1143 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Killzone.com Tournament sambata,23:00,4vs4.O sa joc si eu.Cine mai vrea sa joace?

4. #1144 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    I will be on stand-by de rezerva

5. #1145 SP
    Killzone.com Duminica,20:00,2vs2.Eu nu o sa joc , dar o sa fiu pe psn daca e nevoie.

6. #1146 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Killzone.com Duminica,20:00,2vs2.Eu nu o sa joc , dar o sa fiu pe psn daca e nevoie.
    Dupa cum vad au dat thanks-uri caine_rau (Today), Imouthes (Today), kobayashi (Today), pooaul (Today), echipa e completa ...

7. #1147 SP
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Dupa cum vad au dat thanks-uri caine_rau (Today), Imouthes (Today), kobayashi (Today), pooaul (Today), echipa e completa ...
    Cred ca ai incurcat meciurile,la 4vs4 joc eu,pentru ca am zis ca joc in postul meu,tu,caine rau si paul.Iar la cel de 2vs2 pana acuma sa inscris kobayashy si mai trebuie inca cineva.

8. #1148 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Cred ca ai incurcat meciurile,la 4vs4 joc eu,pentru ca am zis ca joc in postul meu,tu,caine rau si paul.Iar la cel de 2vs2 pana acuma sa inscris kobayashy si mai trebuie inca cineva.
    Sorry man, m-am grabit ca mireasa la ....

9. #1149 SP
    Felicitari celor care au jucat aseara,am castigat tournamentul.Primul meci cu 4-3 ( Killzone.com ) si finala cu 5-1 ( Killzone.com ).

---------- Post added 20-09-2009 at 09:39 AM ----------

Killzone.com (doar body cout) Marti,4vs4, la ora 22:00.Eu nu o sa joc.

Killzone.com Joi,8vs8,la ora 21:30.O sa joc si eu.
    Cine vrea sa joace la 4vs4 sa posteze,iar ceilalti 3 sa-i dea thanks,iar la 8vs8 sa-mi dea thanks.

10. #1150 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mai recrutati oameni? As vrea sa intru si eu in clan.
    I'm a team player.

11. #1151 SP
    Member caine_rau's Avatar
    im in 8 vs 8

12. #1152 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Felicitari celor care au jucat aseara,am castigat tournamentul.Primul meci cu 4-3 ( Killzone.com ) si finala cu 5-1 ( Killzone.com ).

---------- Post added 20-09-2009 at 09:39 AM ----------

Killzone.com (doar body cout) Marti,4vs4, la ora 22:00.Eu nu o sa joc.

Killzone.com Joi,8vs8,la ora 21:30.O sa joc si eu.
    Cine vrea sa joace la 4vs4 sa posteze,iar ceilalti 3 sa-i dea thanks,iar la 8vs8 sa-mi dea thanks.
    Joc la 8vs8 sper sa nu uit...

13. #1153 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Mai recrutati oameni? As vrea sa intru si eu in clan.
    I'm a team player.
    mai intra seara cu noi in meciuri, si daca "te dedici" cauzei DMC, primesti invite fara probleme ...

14. #1154 SP
    O sa fac un server pe la 21:00,Mariusik daca vrei sa intri ca sa vedem cum joci.

15. #1155 SP
    Cred ca intru si eu pe la 9, 9 si jumatate. Depinde cand ajung acasa.
    Este obligatoriu sa detin un headset?

16. #1156 SP
    Diesel k1du's Avatar
    si eu joc la cel de 8 vs 8

Mariusik nu e obligatoriu, e bine sa ai ca sa comunicam

17. #1157 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    a fost foarte frumos aseara :d, cred ca e prima oara cand am putut sa tin pasul cu voi. in al doilea meci, dupa ce au iesit Kobayashy82, caine_rau si pooaul, am jucat cu adiandrei vs ciprianoss si cristti. am luat o bataie sora cu moartea, ne-au "killarit" bine de tot. jucati in seara aceasta?

PS: ce trebuie sa fac ca sa pot planta c4(bombe) pe jos? dar sa am mini-avione?

18. #1158 SP
    Imi cer scuze ca nu am mai intrat aseara dar am ajuns acasa abia pe la 11. Poate jucam in seara asta.

AndRewqp, trebuie sa ai ribbonurile Master of Disguise (pentru C4) iar pentru "mini avioane" iti trebuie Spawn Authority.

19. #1159 SP
    O sa mai fac server si in seara asta pe la 20:30 - 21:00.

20. #1160 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    joc si eu la asta:
    Killzone.com
    8vs8 certain death

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 84 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 ... LastLast