Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 38 of 84 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #741 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Salut, organizati ceva si sambata (astazi, 20 iun)? Game name si parola daca puteti va rog sa o lasati pe site.

2. #742 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Salut, organizati ceva si sambata (astazi, 20 iun)? Game name si parola daca puteti va rog sa o lasati pe site.
    name DEAD MEN pass dead.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

no dead man tonight?

3. #743 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    I'm coming

4. #744 SP
    a fost fain aseara, din pacate am pierdut turnamentul, mai incercam diseara. 4vs4

5. #745 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    a fost fain aseara, din pacate am pierdut turnamentul, mai incercam diseara. 4vs4
    si eu voi fi prezent ...

6. #746 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Enthroll, sub nici o forma nu scriu acuma ca sa flamez, nu sunt troller dar turnament nu exista in dex...doar turneu. Stiu ca pe engleza e tournament dar noi ii zicem turneu spor la meciuri si scz de off

7. #747 SP

Thumbs down

Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    Enthroll, sub nici o forma nu scriu acuma ca sa flamez, nu sunt troller dar turnament nu exista in dex...doar turneu. Stiu ca pe engleza e tournament dar noi ii zicem turneu spor la meciuri si scz de off
    Nu am gasit nici eu nimic in DEX despre "flamat" dar am gasit ceva pe un site cu retete culinare:

Banane Flambate

Morala fiind: Nu da cu piatra in sicriu ca nu-i bicicleta ta!

Inteleg ce vrei sa spui tu acolo Geo, si intelege ca nici eu nu vreau sa te flambez pe tine. Eu doar observ ironia din postul tau.

8. #748 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    ...no comment!

9. #749 SP
    Member Cata25's Avatar
    Avem un tournament programat azi?

10. #750 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Nu am gasit nici eu nimic in DEX despre "flamat" dar am gasit ceva pe un site cu retete culinare:

Banane Flambate

Morala fiind: Nu da cu piatra in sicriu ca nu-i bicicleta ta!

Inteleg ce vrei sa spui tu acolo Geo, si intelege ca nici eu nu vreau sa te flambez pe tine. Eu doar observ ironia din postul tau.
    flamer, troller, si alte formulari fac parte din jargoul imbratisat de comunitatiile ce se gasesc in lumea internetului. Se pare ca esti nou in aceasta lume si inteleg. Uite niste definitii:

flamer: label it: flamer
    troller: "A "troll" is someone who intentionally and persistently posts inflammatory messages about sensitive topics to bait users into responding or provoke a confrontation. We also consider people to be trolls when they persistently misuse product features such as the ratings system to negatively target others."

da-mi pm daca ai probleme cu intelegerea definitiilor sau daca vrei sa-ti traduc cele explicate mai sus
    meanwhile MIND YOUR OWN ****! si nu t baga in seama ca eu n-am avut treaba cu tine. Hack, n-am avut treaba cu nimeni. Cheers

11. #751 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @GeoGcX: Dacă ai ceva de postat la obiect, eşti binevenit să o faci. Dar caută te rog hack, heck şi cu ocazia asta şi thread hijacking �n dicţionarul acela al tău.

Ontopic: Sorry pt. ieri seară mates, eu reţinusem că era de la 19:30 turneul (dar nu eraţi online la ora respectivă), se pare că era 22:15, o oră prea t�rzie de �nceput pt. mine, av�nd �n vedere ora la care mă trezesc luni dimineaţa... BTW, ce s-a �nt�mplat ieri, s-a mai jucat ceva?

12. #752 SP
    No problem L0G1X,a venit Cata25 pana la urma si am jucat in formula completa,si am si castigat primul nostru turneu,felicitari baietilor cu care am jucat,Cata e criminal cu sabotorul lui

13. #753 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Cata e criminal cu sabotorul lui
    Pacat ca ia picat netul la sfarsit si nu am putut vedea scorul lui ...

14. #754 SP
    6vs6
    runda 1 luni 23:00
    finala miercuri 23:00
    let's do this!
    Killzone.com
    yeah, primul turneu, tournament, cum vreti voi, castigat
    voluntari pt seara asta?

15. #755 SP
    Count me in

16. #756 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ma bag si eu/daca ma primiti
    de jucat pot juca numai seara(restul zilei am job
    caut headset cu blue tooth de la sony(indrumati-ma si pe mine daca stiti careva de unde sa iau)

17. #757 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cel mai OK e Bundle-ul cu SOCOM. Il gasesti cu 190 de lei la webpredator sau la Bandido.

18. #758 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ai dreptate. e ca naiba totusi pt ca am deja socom, dar cred ca n-am alta varianta pana la urma

19. #759 SP
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    ma bag si eu/daca ma primiti
    de jucat pot juca numai seara
    poti juca in seara asta?

20. #760 SP
    Caine_rau, din cate stiu cam 95% din castile Bluetooth destinate telefoanelor mobile functioneaza pentru PS3. Iti recomand sa scotocesti prin niste sertare sau torpedouri (nu neaparat ale tale ) si poate gasesti asa o casaca. Sau incearca un magazin gen Germanos cu cea mai eftina casca de acolo, cred ca e pe la 500 de mii sau 600 (cel putin astea erau preturile acum 6 luni).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 84 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast