Salut, organizati ceva si sambata (astazi, 20 iun)? Game name si parola daca puteti va rog sa o lasati pe site.
Salut, organizati ceva si sambata (astazi, 20 iun)? Game name si parola daca puteti va rog sa o lasati pe site.
Nu am gasit nici eu nimic in DEX despre "flamat"dar am gasit ceva pe un site cu retete culinare:
Banane Flambate
Morala fiind: Nu da cu piatra in sicriu ca nu-i bicicleta ta!
Inteleg ce vrei sa spui tu acolo Geo, si intelege ca nici eu nu vreau sa te flambez pe tine. Eu doar observ ironia din postul tau.
flamer, troller, si alte formulari fac parte din jargoul imbratisat de comunitatiile ce se gasesc in lumea internetului. Se pare ca esti nou in aceasta lume si inteleg. Uite niste definitii:
flamer: label it: flamer
troller: "A "troll" is someone who intentionally and persistently posts inflammatory messages about sensitive topics to bait users into responding or provoke a confrontation. We also consider people to be trolls when they persistently misuse product features such as the ratings system to negatively target others."
da-mi pm daca ai probleme cu intelegerea definitiilor sau daca vrei sa-ti traduc cele explicate mai sus![]()
meanwhile MIND YOUR OWN ****! si nu t baga in seama ca eu n-am avut treaba cu tine. Hack, n-am avut treaba cu nimeni. Cheers
@GeoGcX: Dacă ai ceva de postat la obiect, eşti binevenit să o faci. Dar caută te rog hack, heck şi cu ocazia asta şi thread hijacking �n dicţionarul acela al tău.
Ontopic: Sorry pt. ieri seară mates, eu reţinusem că era de la 19:30 turneul (dar nu eraţi online la ora respectivă), se pare că era 22:15, o oră prea t�rzie de �nceput pt. mine, av�nd �n vedere ora la care mă trezesc luni dimineaţa... BTW, ce s-a �nt�mplat ieri, s-a mai jucat ceva?
No problem L0G1X,a venit Cata25 pana la urma si am jucat in formula completa,si am si castigat primul nostru turneu,felicitari baietilor cu care am jucat,Cata e criminal cu sabotorul lui
![]()
ma bag si eu/daca ma primiti
de jucat pot juca numai seara(restul zilei am job
caut headset cu blue tooth de la sony(indrumati-ma si pe mine daca stiti careva de unde sa iau)
Cel mai OK e Bundle-ul cu SOCOM. Il gasesti cu 190 de lei la webpredator sau la Bandido.
ai dreptate. e ca naiba totusi pt ca am deja socom, dar cred ca n-am alta varianta pana la urma
Caine_rau, din cate stiu cam 95% din castile Bluetooth destinate telefoanelor mobile functioneaza pentru PS3. Iti recomand sa scotocesti prin niste sertare sau torpedouri (nu neaparat ale tale) si poate gasesti asa o casaca. Sau incearca un magazin gen Germanos cu cea mai eftina casca de acolo, cred ca e pe la 500 de mii sau 600 (cel putin astea erau preturile acum 6 luni).
Bookmarks