Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 84 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1381 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu as juca cu cea mai mare placere,doar ca e cam greu sa organizam pe servere deschise astfel de meciuri fiindca lumea intra in ce faction vrea,iar ca sa jucam toti in acelasi scuad tb sa facem meciuri de clan.Dar putem juca asa mai organizat intre noi pe servere inchise cu parola.Propuneti o seara cand ati putea sa va adunati mai multi si facem niste partide

2. #1382 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Dar daca am da Create Game si am fi toti pe faza sa intram inaintea celorlalti in aceeasi factiune? Acest lucru cred ca este realizabil daca dezactivan Faction Balancing

3. #1383 SP
    Eu stiu ce zici man,dar atunci ar fi echipele dezechilibrate si nimeni nu vrea sa joace 2-3 impotriva a 10-15 sa zicem deci tot ar tb sa ne impartim cumva sa echilibram echipele pana se aduna mai multi pe server,dupaia am putea sa ne mutam incet incet toti in aceeasi echipa fara sa stricam echilibrul.Sigur putem incerca si asa,cum vreti voi.

4. #1384 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Eu va astept vineri seara pe la 21:30 cine vrea sa jucam intre noi.

5. #1385 SP
    Azi nu joaca nimeni (3 sa fim un squad o )? Eu sunt super racit si is disponibil pana pe la 12 cam asa ? Consol3, Kobayashi?

6. #1386 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Mai bine facem cu parola si o sa fie si echilibrat si mai cu bun simt, ma refer la cei ce folosesc LMG (light machine gun), cei care stau la spawn, camperii etc. Intr-un 5vs5 e dezastru destul de mare mai ales la search & destroy asa ca nu trebuie sa fim mai multi. who's with me?

7. #1387 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poate intru si eu astazi sper sa am timp. pe la cat vreti sa intrati astazi?

8. #1388 SP
    Poi eu am de la 19.30 o tura buna de fat princess si dupa is liber (21.30) sau inainte

9. #1389 SP
    Sory Raul eu sunt la servici,doar seara pot juca.Haidati deseara daca v-a venit pofta de killzone da sa fim barem vreo 6-8 ca atunci e mai distractiv

10. #1390 SP
    Diseara e ok...dar chiar vreau sa jucam toti in acelasi team si pe 16x16... mi se pare cel mai tare asa...

11. #1391 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Indraznesc sa intreb:Cine e bun sa imi dea si mie mapele pentru Kz (Z2) ?

12. #1392 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Sory Raul eu sunt la servici,doar seara pot juca.Haidati deseara daca v-a venit pofta de killzone da sa fim barem vreo 6-8 ca atunci e mai distractiv
    in sfarsit zgornesc si eu tarantulele de pe teavalol

13. #1393 SP
    Am o intrebare... avand in vedere ca RSA este un clan practic...MORT... nu mai aveti inca un loc si pentru mine o in clan?

14. #1394 SP
    Ooo,pai daca e asa,m-as baga si eu daca mai este loc.
    Cum parasesc clanul in care sunt acum ? nu sunt decat eu si inca cineva...
    Mentionez ca ieri am deblocat badge-ul Assault ~1800 puncte.Clasa cu care joc cel mai mult (deocamdata)este cea de Medic.

15. #1395 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    daca ii convingeti pe Dead Men-i ca vreti sa jucati cu ei in clan matches, sure.

16. #1396 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Facem vineri seara un server si jucam.

17. #1397 SP
    Poi... am jucat cu caine rau ieri si lam intrebat si mia zis cam acelasi lucru... adica sa vb cu voi

18. #1398 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Muthu Raoul si Mask, le-am trimis tuturor din DM-C PM pe PSN pentru a vota: Muthu Raoul: -da, -nu, -indiferent ; Mask: -da, -nu, -indiferent. Asteptati sa vedem rezultatele finale. Thanks.

19. #1399 SP
    Thats sounds awsome,dar trebuia mai intai sa jucam un meci cu totii.Dar e bine si asa.
    PS: Trebuie sa avem neaparat headset?Daca da,ma puteti scoate de la socoteala...

20. #1400 SP
    Nu trebuie sa aveti head-set,tb sa aveti pofta de a juca Killzone.Da haidati mai intai sa jucam ceva partide impreuna si dupaia vedem cu intratul in clan

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 84 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 ... LastLast