Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 84 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #701 SP
    Junior Member agent4ever's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    .....,cata25 si agnet4ever sa facem marti un meci!
    Pot sa joc si meciuri si in tournament , voi decideti

2. #702 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    alexcot cedeaza locul din clan pt cine vrea sa intre sa joace (ciaby-ro, still intrested?)
    thanks alex! daca-ti revine cheful de WARZONE stii unde sa ne gasesti

3. #703 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ok am 2 oameni+eu=3,acum caut sa fac un meci cu un clan de valoare apropriata si revin cu info.LA 11:30 setez ora!
    L.E. Mai trebuie un om ca nu putem juca doar in 3,sau putem juca in 2 cine renunta in caz ca nu vine cnv?Voi face challenge-ul mai pe seara,ce valoare pun la bataie?Vreau sa tirmit challenge-ul unui clan cu valoare umpic sub a noastra...

4. #704 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Ok am 2 oameni+eu=3,acum caut sa fac un meci cu un clan de valoare apropriata si revin cu info.LA 11:30 setez ora!
    L.E. Mai trebuie un om ca nu putem juca doar in 3,sau putem juca in 2 cine renunta in caz ca nu vine cnv?Voi face challenge-ul mai pe seara,ce valoare pun la bataie?Vreau sa tirmit challenge-ul unui clan cu valoare umpic sub a noastra...
    20-40 valor...

5. #705 SP
    Sm vb. cu Cata25 si am stabilit sa facem un meci pt. poimaine la ora 11;30 voi trimite de dimineata challengul si voi face de 4 oameni,sper sa se prezinte toti,valor 20!

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

DEAD MEN CLAN vs MIND GATERZ
    Start date: 17 Jun 2009 11:30
    Maximum players per team: 4
    Preferred server location: Europe
    Your preferred faction: Helghast
    Valor to wager: 20
    Map: 6 Tharsis Depot
    Toate bage-urile exceptand assault!

6. #706 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da puteti juca si 3vs3,puneti challange de 6 players si atunci jucati 3vs3,faceti mai multe challangeuri ca poate n-o sa accepte toti,bafta!

7. #707 SP
    Pt.c a sunt mai nou l-am ascultat pe kobayashi si am mai facut un challlenge,tot de 4 persoane....nu am gasit chestia aia sa fac challenge de 6 persoane nu ma lasa decat sa setez nr. jucatorilor pe echipa!

DEAD MEN CLAN vs BLOOD DRIP
    Start date: 17 Jun 2009 12:15
    Maximum players per team: 4
    Preferred server location: Europe
    Your preferred faction: Helghast
    Valor to wager: 20
    Map: 5 Radec Academy

P.S.Am facut challengurile astea ca duminica plec si vom mai juca impreuna abea in iulie!

8. #708 SP
    bravo consol3, kick 'em!
    se pare ca o sa raman eu, Kobayashi, Imouthes, poate reikkoo in perioada de vacanta Dead Men has no vacation no rest

9. #709 SP
    Si eu iti multumesc,pt. increderea acordata,dupa iulie nu voi mai avea nimic,voi fi liber poat voi mai pleca in cate un weekend!
    P.S.Va rog postati aici cei care veti juca sa stiu si eu!

10. #710 SP
    Member reikkoo's Avatar
    eu voi juca daca am loc..

11. #711 SP
    Quote Originally Posted by reikkoo View Post
    eu voi juca daca am loc..
    Nomal ca ai loc...mai a astept!

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

Cei din meciul 2,au dat decline...sa speram ca vor accepta primi,daca nu mai fac pt. poimaine unul!

12. #712 SP
    Nu au acceptat inca dar poate accepta cu 10 min inaintecum au mai facut si altii,ar fi bine sa fim online pt. orice probl!

13. #713 SP
    Member caine_rau's Avatar
    daca aveti nevoie de un om in meciurile de clan count me in.placerea e de partea mea

14. #714 SP
    some news:
    Ciaby-Ro e noul membru al clanului, intrand in locul lui alexcot. e un jucator foarte bun! WELCOME!
    sambata la 9 e un turnament 4vs4. playeri: ciaby-ro, enthroll, kobayashi, reikkoo.
    duminica la 19:30 as vrea sa ne inscriem la un turmanent 6vs6. ne strangem 6 insi? (empty, cata, L0G1X, anyone?)

again, rog pe cei care nu mai au chef/timp de killzone sau de clan matches sa ne anunte, spre exemplu caine-rau ar vrea sa joace alaturi de noi. thanks.

15. #715 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    bafta guys ma bucur ca a ıntrat cıaby.o sa ma alatur sı eu pe 29 sau 30 cand ma ıntorc dın vacanta.Salut.

16. #716 SP
    also: rog unul din cei 6 ofiteri (daca aveti chef, timp) sa mai organizeze un turnament sau clan challange tot sambata, asa avem o seara mai activa, cine organizeaza poate alege si echipa. thanks!

17. #717 SP
    Eu nu mai pot ca de sambata plec,sambata noaptea.Mai e un jucator k1du(de pe forum) si daca nu intra in alt clan poate ni-se alatura el,joaca destul de bine.In caz ca se retrage cineva ar fi bine sa joace si caine-rau si k1du sa vedem care e mai bun!Succes la meciuri,cand ma intorc in iulie,facem si noi un turnament?

18. #718 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    duminica la 19:30 as vrea sa ne inscriem la un turmanent 6vs6. ne strangem 6 insi? (empty, cata, L0G1X, anyone?)
    Duminică la 19:30 pot eu, count me in!

19. #719 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Pot și eu.

20. #720 SP
    Member caine_rau's Avatar
    contati pe mine

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

PSN id: caine_rau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 84 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast