felicitari tuturor membrilor activi din clan fara de care obtinerea acestei medalii nu ar fi fost posibila!
aseara am jucat foarte bine, cum a zis si andrei1, "like a true team"!great achievement as a clan, guys!!
![]()
felicitari tuturor membrilor activi din clan fara de care obtinerea acestei medalii nu ar fi fost posibila!
aseara am jucat foarte bine, cum a zis si andrei1, "like a true team"!great achievement as a clan, guys!!
![]()
Gata, baieti am revenit dupa o lunga apsenta sper ca nu v-ati suparatcare e programul urmator am loc pe undeva?
---------- Post added 11-09-2009 at 08:16 AM ----------
Pot juca in turneul de diseara sau s-a facut echipa de combat?
Daca e pe la 21:00 meciul s-ar putea sa nu ajung,nu sunt sigur,joaca consol3 in locul meu daca nu ajung cu 10 inainte de meci.Daca e pe la 22:00 at ajung sigur.
Este la 22:00 tournamentul.
---------- Post added 11-09-2009 at 11:57 PM ----------
Am iesit pe locul 2,am castigat primul meci cu 5-2 ( Killzone.com ) si am pierdut finala cu 0-7 ( Killzone.com ).
ar fi bine ca pe viitor sa fie unul in plus(de rezerva macar pana incepe meciul) intrat in killzone in caz ca unui din noi ii pica netu sau i se blocheaza consola ca sa nu mai patim ca aseara sa jucam in mai putini oameni(e cel mai frustrant sa pierdem pt ca nu e echipa completa)
Am inscris clanul la Killzone.com la ora 23:30 si la Killzone.com la ora 16:00.Ambele tournamente sunt pe 16 sept.Cine vrea sa joace la 4vs4 la ora 16:00 sa-mi dea thanks,iar pentru meciul 3vs3 de la 23:30,sa posteze primul cine vrea sa joaca , iar ceilalti 2 sa-i dea thanks lui,ca sa nu ne incurcam.
Eu si cu consol3 nu o sa mai avem timp sa jucam decat in weekend, eventual duminica, pentru ca a inceput scoala si...de, 7 ore pe zi, teme fara nr si nu o sa mai avem timp, o sa intram doar daca avem timp, daca nu...asta e!
imi pare rau baieti (pooaul, adiandrei1, agent4ever) pentru astazi, dar am avut probleme cu internetul. ce ati facut pana la urma?
La meciul de la 23:30 numai eu cu caine rau jucam?Nu mai este nimeni care poate sa joace,haidati barem inca 1 sa fim 3, ca in 2 contra 4 e nasol rau.![]()
bun meci totusi pana la 0-2 au jucat in 3 si dupa s-a retras unul.am pierdut cu 2-4 pt ca o runda a fost egal
Bookmarks