Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 26 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #221 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Nu te inveti minte nu ?
    Nu..
    De ce sa platesc in magazin 260 ron cand eu aveam precomanda cu 239 si acum mai nou e 199.....
    Mai bine fac altceva cu banii aia...

2. #222 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Mai am putin de asteptat , cam vreo 10 zile pana sa il cumpar si eu , pana atunci mai astept niste recenzii de la voi care il aveti deja.

3. #223 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by naikum View Post
    Si eu sunt in aceeasi situatie...
    si eu. aveam 2 precomenzi, niciun semn. L-am luat din Domo ieri ca altfel raman fara pana luni. surprinzatoare grafica. Foarte "sharp"

4. #224 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    e 199 la emag

5. #225 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Au aparut primele recenzii ale jocului. Nu sunt cine stie ce impresionante, ceea ce inseamna ca GT6 s-ar putea sa nu fie de fapt, atat de grozav pe cat sustin unii.

Site Date Rating
    GamesBeat 12/06/13 - 65 out of 100
    The Escapist12/06/13 - 4 out of 5
    NowGamer 12/06/13 - 7 out of 10
    GamesRadar12/06/13 - 4.5 out of 5
    VideoGamer 12/06/13 - 6 out of 10
    EGM12/06/13 - 7.5 out of 10
    Hardcore Gamer12/06/13 - 4 out of 5
    IGN12/06/13 - 8 out of 10

6. #226 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nici GT5 nu a avut review-uri impresionante si e unul din jocurile mele preferate.

7. #227 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Nici GT5 nu a avut review-uri impresionante si e unul din jocurile mele preferate.
    Pai si al meu este, ma refer la GT in general. M-am si grabit cu precomanda.....care in paranteza fie spus, se pare ca nu va fi onorata prea devreme. Dar din cate am citit pana acum despre GT6, nu este de loc o mare diferenta intre el si GT5, ci apare mai degraba ca un upgrade al acestuia din urma.

8. #228 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Platt View Post
    A primit notele astea la reviewuri din cauza ca nu se cheama Forza Motorsh1t.
    Astept si eu verdictul mai multor site-uri europene, pentru ca probabil cele americane sunt fani forza si sunt subiectivi in recenzii cand vine vorba de Gran Turismo.

9. #229 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Mai sunt mașini fără interioare?
    Si raspunsul la intrebarea asta e?

10. #230 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Eu am ajuns la National A si am 7 masini . sunt marci diferite si toate au interioare .Poate a reusit cineva sa cumpere mai multe .Mie mi se par foarte scumpe .

11. #231 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Si raspunsul la intrebarea asta e?
    Din cate am vazut eu, pe youtube (gameplay GT6 postate recent), toate masinile au interioare, insa la marea majoritate este negru, adica fara nici un fel de detaliu.

12. #232 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, aceasi marie dar cu alta palarie. Daca nici acum nu au fost in stare, mai bine se rezumau la 3-400 de masini precum in Forza dar cu detalii cat mai multe.

13. #233 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mda, aceasi marie dar cu alta palarie. Daca nici acum nu au fost in stare, mai bine se rezumau la 3-400 de masini precum in Forza dar cu detalii cat mai multe.
    Sigur ca da! Oricum, am mai spus-o, din cele 1200 de masini, cateva sute bune sunt umplutura japoneza, din anii 70, 80, 90, masini complet neatractive, cu care sunt ferm convins ca n-are nimeni nici o treaba.

---------- Post added 06-12-2013 at 12:18 ----------

Ah...uite ca Eurogamer ii da nota 9! ....dar cu ceva rezerve totusi!

14. #234 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Sigur ca da! Oricum, am mai spus-o, din cele 1200 de masini, cateva sute bune sunt umplutura japoneza, din anii 70, 80, 90, masini complet neatractive, cu care sunt ferm convins ca n-are nimeni nici o treaba.[COLOR="Silver"]
    te inseli..eu am treaba cu ele...si daca GT6 va prelua o parte din eventurile din 5 vei avea nevoie de ele ptr a termina cariera..in 5 erau o gramada de "History cups" in care concurai cu modele mai vechi..

15. #235 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    te inseli..eu am treaba cu ele...si daca GT6 va prelua o parte din eventurile din 5 vei avea nevoie de ele ptr a termina cariera..in 5 erau o gramada de "History cups" in care concurai cu modele mai vechi..
    Paul....scria undeva ca sunt aproape 100 de Mazda in joc!...Sa fim seriosi, chiar era nevoie?

16. #236 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Macar de erau 100 de modele diferite de la Mazda, in 5 cel putin, erau vreo 10 variante de Nissan GT-R. Si inca 10 variante de nu mai stiu care Toyota, si tot asa. Si numarul total de masini creste. Sincer sa fiu, pe cat de bine suna 1000+ de masini, prefer oricand jumatate din numarul masinilor dar diferite si toate premium.

Sunt 1200 de masini, dar cate sunt modele diferite? Ar scadea numarul cu cateva sute.

17. #237 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Mda iar am luat-o in freza. Serviciile de la Altex sunt de cea mai joasa speta.
    Oare merge sa fac o reclamatie la OPC in legatura cu serviciile defctuase ale lui Altex, se pune la socoteala precomenzile,atunci cand nu se livreaza in data lansarii?

18. #238 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Pentru cei interesati avem o copie de GT6 pentru review: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1071112

19. #239 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    e 199 la emag
    Unde ai vazut tu 199 la emag?

20. #240 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Pai normal ca au gramezi de masini...15 variante de GTR, 10 variante de GT-R R34, 8 variante de GT-R R33 ...9 variante de Z370 etc etc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 26 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast