Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 26 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #181 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    http://www.gran-turismo.com/us/support/02_0006150.html

Ma scuzi, nu era un patch ci un fel de downloadable fix de pe Store, nu mai tineam minte exact. In afara de Racing Gear Pack (costume) si Paint Pack vei avea acces la toate DLC-urile lansate pana in prezent pe toate conturile.

Fix-ul a aparut cam la 2 luni dupa primul DLC pack.

2. #182 SP
    Senior Member Florin85's Avatar

3. #183 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

4. #184 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Guy's tocmai ce am primit mail de la altex, ca jocul a intrat in depozitul lor! :d

M-am uitat si in panoul de comanda si imi apare comanda finalizata, il pot primi week-end ul acesta?

5. #185 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu cred, le strang si le livreaza pe 6...banuiesc

6. #186 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Si eu zic la fel. Le primim pe 6 sau 5. Ori poate avem un noroc porcesc si confunda lansarea GT6 cu lansarea PS4 si le primim vineri

7. #187 SP
    Da, si mie mi-au trimis mail ca le-a intrat pe stoc, insa pe seit la ei imi scrie inca "comanda in asteptare", sa vedem sper sa-l trimita cat mai repede.
    M-am uitat la cateva gameplay video-uri si trailere in ultimele zile si mi-a placut tot ce am vazut, deabia astept sa-l joc.

8. #188 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Se pare ca anuntul cu intrarea pe stoc, l-am primit cu totii, cei care am precomandat jocul. Nu-l vom primi mai repede decat in 5 decembrie in cel mai fericit caz, daca Altex sau altii, au acceptul producatorului.
    Eu as fi vrut sa-mi iau GT6 Anniversary Edition, dar nu l-am gasit in nici o oferta pe la noi.
    Pe mine ma bucura ca Spa este de data asta circuit standard (nu doar in arcade mod) si ca au introdus si Bathurst, care este un circuit minunat dupa parerea mea. La capitolul masini, cel mai mult ma incanta aparitia lui Audi R18 TDI.

9. #189 SP
    Spa era si in multiplayer. Asta e componenta pe care o sa o joc cel mai mult.

10. #190 SP
    Member claudiutk's Avatar
    @ymy te nenoroceste cuplul ala de tdi in curbe tu abia il astepti eu il blestem

11. #191 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    @ymy te nenoroceste cuplul ala de tdi in curbe tu abia il astepti eu il blestem
    Lasa ca nu intru cu el in Autumn Ring, sau alt mini circuit. Le Mans e baza pentru acea masina!
    Daca in GT5, am reusit sa-l "imblanzesc" din setari pe Red Bull X1, in asa fel incat era super docil la viraje, o sa-l imblanzesc eu si pe R18TDI.

12. #192 SP
    Member naikum's Avatar

First Love

13. #193 SP
    Intro video...

Time changes...

Dat clouds...

14. #194 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sunetele alea de motor ma scot din minti . Bine ca le vor face ca lumea via un update dupa release, dar sper sa le si faca cum trebuie...

15. #195 SP
    Inca mai speri la sunete? Probabil ca inginerul de sunet de la GT are o ureche mai "fina" si nu intelege de ce jucatorii vor sunete "reale" nu chiuituri

16. #196 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sper, din moment ce au spus ca le vor rezolva via update. Dar tin minte ca a mai fost un update din-asta si la GT5 care doar le-a "imbunatatit" foarte putin si nu le-a inlocuit cu totul asa ca nu-mi fac sperante mari. Dar serios acum, ar fi cea mai mare imbunatatire pe care ar putea aduce-o jocului, sa-ti duduie boxele de la motorul de pe AMG. Si cum japonezul e un perfectionist... nu vad de ce o tot freaca asa.

17. #197 SP
    Eu sper sa trimita altex la timp jocul, sa il am vineri sa ma joc
    Vedeti ca sunt o gramada care au jocul deja pe GTplanet si posteaza poze si impresii

Eu ma gandeam, cu titlu de gluma poate, ca pana acum japonezii au considerat ca astea sunt sunete reale. Poate sunetele din NFS sunt nerealiste si sunt umflate „joasele”. Ca daca stam sa ne gandim, intr-o masina de 100 000 euro ai si o antifonare buna in realitate, nu auzi mare lucru din motor.

18. #198 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Eu sper sa trimita altex la timp jocul, sa il am vineri sa ma joc
    Vedeti ca sunt o gramada care au jocul deja pe GTplanet si posteaza poze si impresii

Eu ma gandeam, cu titlu de gluma poate, ca pana acum japonezii au considerat ca astea sunt sunete reale. Poate sunetele din NFS sunt nerealiste si sunt umflate „joasele”. Ca daca stam sa ne gandim, intr-o masina de 100 000 euro ai si o antifonare buna in realitate, nu auzi mare lucru din motor.
    You are not alone! I am here with you!

Si eu sper acelasi lucru sa ma pot delecta in week-end. Era vorba de un bonus la pre-order, se aplica in cazul Altex-ului?

19. #199 SP
    Din exterior ar trebui sa duduie masinile de sute de mii, si nici macar..daca schimbi sistemul de evacuare de la o Impreza bai taticule trebuie sa se auda nu gluma!!!
    Din interior poate nu auzi atatea, sau cel putin daca auzi trebuie sa fie ceva infundat gros..sa-ti zumzaie geamurile. Alea din NFS sunt basinele artificale, mai spectaculoase ce-i drept dar ireale "umflate"
    In Forza sunt foarte misto.

Cat despre realitate am avut ocazia sa ascult din interior si din afara in diferite stadii ale modificarilor sistemului de evacuare, Audi S3 (8L si 8P), Leon Cupra, BMW M3, RS4, Impreza WRX, Impreza WRX STI, EVO 9 si 10.

Sunt diferente imense intre realitate si joc.

20. #200 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    O sa iau si eu jocu din Altex , da abia pe 15 decembrie.. oricum mai am multe de facut in gt5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 26 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast