Codurile online sunt legate de userul de pe care au fost introduse prima data. Userul de la care ai luat jocul, daca isi cumpara un Gran Turismo care nu este Academy Edition, tot are acces la acele masini. La fel si cu jocuri care au cod pentru a juca online, de ex. daca cumperi The Last of Us cu codul online folosit, tu nu o sa poti juca online doar daca mai cumperi o data online pass.
doar mie imi par idioate melodiile? mai ales la intro de la examenele pentru categoriile a,b,c, etc. ? exact melodiile astea le avea jocul Snooker la Sega acu 10 ani. Ar trebui cica sa fie relaxante, dar sunt penibile si enervante. Dezamagit total. Atata zarva a fost cu jocul asta si acum observ ca e sub orice asteptari.
mda, altfel era daca avea Lady Gaga. e cel mai naspa joc cu muzica asta. Faptul ca e simulator auto si nu Just Dance il trecem cu vederea.....
nu zic lady gaga, dar nici rock music. de obicei nu bag in seama melodiile, dar cand se incarca mai greu si n-ai ce face sau e cursa lunga unde tii apasat pe acceleratie, fara sa vrei bagi in seama si melodiile. sa joci little big planet 2 karting sa vezi acolo ce melodii. nu zic sa fie la fel, dar alea pe bune te relaxeaza si e o placere sa joci o cursa.
@tocsik Pune-ti piesele tale si gata...
@bubu23 Te uiti in lista circuitelor si vezi la care scrie Weather Change/Time Change. In Practice mode cred ca poti selecta inainte sa intri pe circuit, sau daca nu, la event settings, la fel si in multiplayer.
Daca nu-ti place soundtrack-ul iti poti face propriul playlist si sa-l asculti in timp ce te joci.Eu asa am facut.Dar sa critici un simulator de curse pentru soundtrack mi se pare deplasat.
Am facut de 2 ori cursa de 20 min dp Apricot Hill Raceway...ambele dati am terminat pe locul 1 si surprizaaa: in clasamentul final am aparut prima data pe locul 3 iar in cursa a doua pe locul 5Am urmarit apoi si replay-ul sa vad ce naiba a fost dar habar n-am dc ma da pe locul 5. Ati patit careva asa cv?
am patit si eu. e la cursa de 5 minute. cursa a 2-a. eram primul si la sfarsit apaream in clasament al 3-lea. prima data am crezut ca nu se tine cont de cate cercuri tre sa faci, important e sa treci linia de finish. nici pana acum nu stiu cum am rezolvat. am jucat-o de 2-3 ori, am lasat-o balta si am terminat cursa 3-a, apoi am revenit la aia cu probleme si am terminat-o pe 1.
Ai mai incercat si tot asa face? Inca nu am ajuns acolo, dar nu e cumva obligatoriu sa schimbi o data cauciucurile? Poate primesti penalizare si de aceea se schimba pozitia..![]()
Bookmarks