FM 4 nu e simulator mai bun decat GT6.Dar are aspecte mai bune decat GT6.Ca sa imi expim parerea sincer mi se pare bataie de joc,ca si in 6 au bagat masini standard importate din gt 4(lenea e mare).Bordul intunecat si scartaitul inutil al rotilor ma dispera la culme.Shame on polyphony!
Nu mi se pare deloc natural, mai ales franatul ala brusc, masina se opreste prea repede, in mod normal ti-ar trebui o distanta considerabil de mare pentru franare, mai ales ca nu e masina facuta special de curse, deci cauciucurile probabil nu sunt profi. Si tremuratul ala la viteze mari, wtf is that? La fel si pe la ~3:10, modul in care sare Fordul ala in sus, alea nu-s suspensii, sunt arcuri de saltele. Mai pe scurt, nu e nimic natural la FM, but it sure is fun!
Ala e Forza Horizon care nu e simulator ca Forza 4 e undeva intre arcade racing si simulator si mie cel putin acel tremurat imi place , chiar te face sa simti ca conduci masina la viteza mare in GT cand mergi cu viteza mare nici nu se simte
Hai sa nu mai laudam atat de mult GT6 pt ca sunt multe lucruri trase de par in jocul asta...cred ca stim cu totii acest aspect.Spre exemplu cine credeti ca poate juca cu Honda Raybrig HSV-010 '12...fratilor masina asta (si multe altele) pur si simplu te zgaraie pe creier...suna de parca bazaie niste tantari...foarte strident si cu multe medii inalte...oribil d.p.m.d.v. Eu unu nu ma pot da cu asa ceva cand aud cum face motorul ala.![]()
Eu nu laud nimic, i-am raspuns omului ca nu sunt lucruri naturale in video-ul ala. Daca m-ar fi intrebat de lucruri nenaturale din GT6, i-as fi raspuns. Si nu exista "fiecare cu parerea lui" cand vine vorba de chestii naturale. Ori sunt ca in realitate, ori nu sunt. E ca si cum ti-as vinde un joc fals si ti-as spune ca e original, dar fiecare cu parerea lui. GT6 e prost rau ca joc, exceleaza doar ca factor de realitate din punctul de vedere al controlului. Atat.
te contrazic la partea cu vibratiile la viteze marisi legat de franare stiu ca lambo accelereaza pana la 100 si franeaza pana la 0 in 5 secunde,deci tot ce e posibil
---------- Post added 08-01-2014 at 21:02 ----------
stiu ca e gt 5 dar daca si gt 6 e la fel ... genul asta de filmulet ma pus pe ganduri ,numai de realism nu poate fi vorba aici
Vad ca tot zici ca GT6 nu e realist, ca nu-ti place cum se misca masina, ca FM4 e mai bun etc... Atunci ia Forza 4 si gata, nu stiu ce mai te chinui sa ne explici pe thread-ul de GT6 ca FM4 e mai bun...
Daca vrei realism urca-te intr-o masina reala si plimba-te.
Gasesti raspuns , la toate intrebarile tale https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j...58187178,d.bGQ
Asta daca nu cumva cauti simulatoare mai bune , treci pe pc si joaca Rfactor , Iracing ,Asseto Corsa.
FM e pur arcade , gen nfs.
nu am aruncat cu nimic,am vrut sa vad argumentele pro pentru jocul asta in legatura cu ce nu eram eu lamurit din ce am vazut prin filmarile de pe YT,si am zis sa le postez si pe aici desi unii m-au ajutat si stiam ca altii o sa ma injure si imi cer scuze daca am ofesant pe cineva.Oricum m-am hotaratLe multumesc celor care mi-au dat indicatii si pareri
@bubu23 poate te ajuta recenzia asta, arunca o privire aici
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1077133
User Review: Gran Turismo 6
Jocul e mult mai complex ca GT5, acum orice modificare influenteaza comportamentul masinilor mult mai vizibil. E un pas inainte. nu as mai putea sa joc GT5.
Cat despre comparatiile FM4 vs GT6, nu cred ca isi au rostul. Poate cu GT5 dar nici cu ala.
Ca simulare seria GT este mai buna insa ca visuals si mai ales sound Forza este peste GT. depinde ce vrei sa joci.
Pt placerea de a conduce o masina de ai asculta motorul si evacuarea recomand Forza, pentru o simulare mai buna recomand GT.
Forza este si el un simulator, nicidecum Arcade! insa nu este un simulator la fel de bun ca si GT.
Florin85 cred ca glumesti cand spui ca Forza este gen NFS....fara misto acolo, nu au nicio legatura (ai experienta cu seria Forza?)
Este in regula, tocmai am cumparat un ps3 + GT 5 ( o sa cumpar 6 cat de curand) .Sper sa nu regret alegerea
Nu o sa regreti nimic. Dar fa un efort si ia GT6 dupa ce te saturi de 5. Si sa nu cumperi niciun add-on in 5. Toate masinile si circuitele extra in 5 sunt incluse in 6.
Bookmarks