Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 26 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #341 SP
    Junior Member bubu23's Avatar
    Quote Originally Posted by ununou View Post
    Mergi pe Forza 4 daca nu vrei simulator real.Si arata putin mai bine d.p.d.v. grafic fata de GT6. Plus ca in Forza 4 nu gasesti masini de "umplutura",o gramada de masini vechi,asiatice.Pana la urma e vorba si de gusturi...Plus ca in GT6 nu au adaugat nu stiu ce selectie de vehicule,cam ce gasesti in GT5 gasesti si in 6.probabil ca mai vor adauga prin update-uri sau dlc-uri;care pe mine m-a enervat la culme ca au adaugat M4(masina P) cu bord standard.
    Pai de asta am si intrebat pe aici ,ca de multe ori am observat ca FM4 pare mai bun si ca simulator,grea decizie

2. #342 SP
    Member ununou's Avatar
    FM 4 nu e simulator mai bun decat GT6.Dar are aspecte mai bune decat GT6.Ca sa imi expim parerea sincer mi se pare bataie de joc,ca si in 6 au bagat masini standard importate din gt 4(lenea e mare).Bordul intunecat si scartaitul inutil al rotilor ma dispera la culme.Shame on polyphony!

3. #343 SP
    Quote Originally Posted by ununou View Post
    FM 4 nu e simulator mai bun decat GT6.Dar are aspecte mai bune decat GT6.Ca sa imi expim parerea sincer mi se pare bataie de joc,ca si in 6 au bagat masini standard importate din gt 4(lenea e mare).Bordul intunecat si scartaitul inutil al rotilor ma dispera la culme.Shame on polyphony!
    - GT6
    - FH

La forza miscarea masinii pare mult mai naturala

4. #344 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu mi se pare deloc natural, mai ales franatul ala brusc, masina se opreste prea repede, in mod normal ti-ar trebui o distanta considerabil de mare pentru franare, mai ales ca nu e masina facuta special de curse, deci cauciucurile probabil nu sunt profi. Si tremuratul ala la viteze mari, wtf is that? La fel si pe la ~3:10, modul in care sare Fordul ala in sus, alea nu-s suspensii, sunt arcuri de saltele . Mai pe scurt, nu e nimic natural la FM, but it sure is fun!

5. #345 SP
    pana la urma fiecare cu parerea lui

6. #346 SP
    Member Mishy's Avatar
    Ala e Forza Horizon care nu e simulator ca Forza 4 e undeva intre arcade racing si simulator si mie cel putin acel tremurat imi place , chiar te face sa simti ca conduci masina la viteza mare in GT cand mergi cu viteza mare nici nu se simte

7. #347 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Hai sa nu mai laudam atat de mult GT6 pt ca sunt multe lucruri trase de par in jocul asta...cred ca stim cu totii acest aspect.Spre exemplu cine credeti ca poate juca cu Honda Raybrig HSV-010 '12...fratilor masina asta (si multe altele) pur si simplu te zgaraie pe creier...suna de parca bazaie niste tantari...foarte strident si cu multe medii inalte...oribil d.p.m.d.v. Eu unu nu ma pot da cu asa ceva cand aud cum face motorul ala.

8. #348 SP
    Eu nu laud nimic, i-am raspuns omului ca nu sunt lucruri naturale in video-ul ala. Daca m-ar fi intrebat de lucruri nenaturale din GT6, i-as fi raspuns. Si nu exista "fiecare cu parerea lui" cand vine vorba de chestii naturale. Ori sunt ca in realitate, ori nu sunt. E ca si cum ti-as vinde un joc fals si ti-as spune ca e original, dar fiecare cu parerea lui . GT6 e prost rau ca joc, exceleaza doar ca factor de realitate din punctul de vedere al controlului. Atat.

9. #349 SP
    te contrazic la partea cu vibratiile la viteze mari si legat de franare stiu ca lambo accelereaza pana la 100 si franeaza pana la 0 in 5 secunde,deci tot ce e posibil

---------- Post added 08-01-2014 at 21:02 ----------

stiu ca e gt 5 dar daca si gt 6 e la fel ... genul asta de filmulet ma pus pe ganduri ,numai de realism nu poate fi vorba aici

10. #350 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Vad ca tot zici ca GT6 nu e realist, ca nu-ti place cum se misca masina, ca FM4 e mai bun etc... Atunci ia Forza 4 si gata, nu stiu ce mai te chinui sa ne explici pe thread-ul de GT6 ca FM4 e mai bun...
    Daca vrei realism urca-te intr-o masina reala si plimba-te.

11. #351 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Vad ca tot zici ca GT6 nu e realist, ca nu-ti place cum se misca masina, ca FM4 e mai bun etc... Atunci ia Forza 4 si gata, nu stiu ce mai te chinui sa ne explici pe thread-ul de GT6 ca FM4 e mai bun...
    Daca vrei realism urca-te intr-o masina reala si plimba-te.
    vroiam sa aflu niste detalii legate de GT atata tot ..

12. #352 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Gasesti raspuns , la toate intrebarile tale https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j...58187178,d.bGQ
    Asta daca nu cumva cauti simulatoare mai bune , treci pe pc si joaca Rfactor , Iracing ,Asseto Corsa.
    FM e pur arcade , gen nfs.

13. #353 SP
    Quote Originally Posted by bubu23 View Post
    vroiam sa aflu niste detalii legate de GT atata tot ..
    Pai si ai tot aflat, te-am hranit cu toate detaliile pe care le-ai cerut si tot ce ai facut a fost sa arunci cu noroi. Vezi ca sunt si review-uri, chiar aici pe forum scris de Dant3.

14. #354 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Pai si ai tot aflat, te-am hranit cu toate detaliile pe care le-ai cerut si tot ce ai facut a fost sa arunci cu noroi. Vezi ca sunt si review-uri, chiar aici pe forum scris de Dant3.
    nu am aruncat cu nimic,am vrut sa vad argumentele pro pentru jocul asta in legatura cu ce nu eram eu lamurit din ce am vazut prin filmarile de pe YT,si am zis sa le postez si pe aici desi unii m-au ajutat si stiam ca altii o sa ma injure si imi cer scuze daca am ofesant pe cineva.Oricum m-am hotarat Le multumesc celor care mi-au dat indicatii si pareri

15. #355 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @bubu23 poate te ajuta recenzia asta, arunca o privire aici
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1077133
    User Review: Gran Turismo 6

16. #356 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Jocul e mult mai complex ca GT5, acum orice modificare influenteaza comportamentul masinilor mult mai vizibil. E un pas inainte. nu as mai putea sa joc GT5.

Cat despre comparatiile FM4 vs GT6, nu cred ca isi au rostul. Poate cu GT5 dar nici cu ala.

17. #357 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Ca simulare seria GT este mai buna insa ca visuals si mai ales sound Forza este peste GT. depinde ce vrei sa joci.
    Pt placerea de a conduce o masina de ai asculta motorul si evacuarea recomand Forza, pentru o simulare mai buna recomand GT.
    Forza este si el un simulator, nicidecum Arcade! insa nu este un simulator la fel de bun ca si GT.
    Florin85 cred ca glumesti cand spui ca Forza este gen NFS.... fara misto acolo, nu au nicio legatura (ai experienta cu seria Forza?)

18. #358 SP
    Este in regula, tocmai am cumparat un ps3 + GT 5 ( o sa cumpar 6 cat de curand) .Sper sa nu regret alegerea

19. #359 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Nu o sa regreti nimic. Dar fa un efort si ia GT6 dupa ce te saturi de 5. Si sa nu cumperi niciun add-on in 5. Toate masinile si circuitele extra in 5 sunt incluse in 6.

20. #360 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Nu o sa regreti nimic. Dar fa un efort si ia GT6 dupa ce te saturi de 5. Si sa nu cumperi niciun add-on in 5. Toate masinile si circuitele extra in 5 sunt incluse in 6.
    ms de info

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 26 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast