Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 26 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #161 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    unele masini sunt niste aditii binevenite. pacat ca sunt asa putine BMW-uri noi....

2. #162 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

3. #163 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ma uitam pe lista de trasee si am vazut ca lipseste Top Gear Test Track. A fost unul din motivele pentru care am luat GT5.

4. #164 SP
    Member colossus's Avatar
    Mi se pare mie sau seriile Gran Turismo & Forza Motorsort le-au luat de mult fata seriilor Need for Speed?
    Ma uitam de curand la un review NFS:Rivals..tot cam aceeasi chestie ,foarte asemanator cu The run si Hot pursuit,am dezvoltat ei multiplayer-ul
    insa... tin minte cand eram mai mic abia asteptam un nou NFS ,masini tunate ,urmariri...dar odata ce am crescut ma atrage mai mult punctualitatea
    exactitatea si precizia din GT.

5. #165 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    GT si Forza nu au fost nici o data in spatele NFS-eurilor, ai o impresie gresita

6. #166 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    exact, in al 2-lea rand nu sunt acelasi gen de jocuri. Au tinte diferite, jucatori diferiti, alta ciorba

7. #167 SP
    Senior Member Florin85's Avatar

8. #168 SP

9. #169 SP

10. #170 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mai lipsesc micro tranzactii si e tacamul complet.

11. #171 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ,,-auzi, sari cu niste cash ca trebuie sa merg la reprezentanta sa iau noul S400
    -!?
    -j/k, imi trebuie niste bani sa-mi iau tot roster-ul din Gran Turismo"

12. #172 SP

13. #173 SP
    Gran Turismo 7 Could Release Next Year in “Best Case Scenario”, PS4 Tech Demo Rumor asta da stire sigur imi voi si un PS4 cel putin peste un an.

---------- Post added 21-11-2013 at 23:45 ----------

GT6 Gameplay Video: VW Scirocco GT24 at Ascari Race Resort

14. #174 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Am vazut si eu niste articole, despre faptul ca in GT6 se vor putea face microtranzactii. Avand carente mari la limba engleza, n-am prea inteles mare lucru. Stie cineva sa-mi explice si mie cum va functiona chestia asta cu credite si microtranzactii in GT6? Si pentru ce anume voi avea de cheltuit alti bani reali, fata de cei dati pe joc?

OK! Am recitit inca o data articolele (cu traducere google) si am priceput modul cum se vor face microtranzactiile. Eu mi-am precomandat jocul si acum sunt deja destul de ingrijorat de faptul ca, s-ar putea ca unele dintre masinile de top, nu vor fi de fapt in joc si vor putea fi obtinute doar cumparate separat. Ei bine, asta nu-mi place de loc. Or fi ele 1200 de masini in joc, dar 1000 dintre ele oricum sunt neinteresante si cred eu, nedorite de prea multa lume.

15. #175 SP
    Member naikum's Avatar
    O sa fie ca in GT 5, masinile de top si cele rare, probabil o sa coste cateva milioane, si daca nu ai chef sa tot faci curse si seasonal events (care probabil nu o fie de la inceput in GT6) pentru a strange suma aceea atunci bagi bani si iti cumperi masina cand ai chef

16. #176 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by naikum View Post
    O sa fie ca in GT 5, masinile de top si cele rare, probabil o sa coste cateva milioane, si daca nu ai chef sa tot faci curse si seasonal events (care probabil nu o fie de la inceput in GT6) pentru a strange suma aceea atunci bagi bani si iti cumperi masina cand ai chef
    Atunci....nici o problema. Pentru mine, esentialul e sa nu fiu constrans sa cheltui alti bani, pentru vreo masina pe care mi-o doresc si pe care nu o pot obtine cu creditele din joc, chiar si daca pentru asta trebuie sa am rabdare.

17. #177 SP
    Member naikum's Avatar
    Desigur, o sa fie adaugate masini in viitoare DLC-uri care o sa fie doar pe bani

18. #178 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by naikum View Post
    Desigur, o sa fie adaugate masini in viitoare DLC-uri care o sa fie doar pe bani
    Cu DLC-urile lui Polyphony, am muscat-o o data, in sensul ca ele sunt legate strict de contul cu care le achizitionezi si nu mai pot fi jucate si de un alt user cu un alt cont, de pe acelasi PS3. Asa ca nu mai "servesc" de la ei. Si asa, in general, nu am fost, nu sunt si nu voi fi fanul DLC-urilor.

19. #179 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Cu DLC-urile s-a rezolvat printr-un patch care le-a facut disponibile pe toate conturile asociate consolei.

20. #180 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Cu DLC-urile s-a rezolvat printr-un patch care le-a facut disponibile pe toate conturile asociate consolei.

Uf! N-am stiut de patch-ul ala. E mai nou aparut?...pentru ca n-am mai jucat GT5 de vreo luna si pana atunci, nu aveam acces la DLC-urile descarcate cu celalalt cont. Oricum, astazi o sa verific sa vad.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 26 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast