unele masini sunt niste aditii binevenite. pacat ca sunt asa putine BMW-uri noi....
Ma uitam pe lista de trasee si am vazut ca lipseste Top Gear Test Track.A fost unul din motivele pentru care am luat GT5.
Mi se pare mie sau seriile Gran Turismo & Forza Motorsort le-au luat de mult fata seriilor Need for Speed?
Ma uitam de curand la un review NFS:Rivals..tot cam aceeasi chestie ,foarte asemanator cu The run si Hot pursuit,am dezvoltat ei multiplayer-ul
insa... tin minte cand eram mai mic abia asteptam un nou NFS ,masini tunate ,urmariri...dar odata ce am crescut ma atrage mai mult punctualitatea
exactitatea si precizia din GT.
exact, in al 2-lea rand nu sunt acelasi gen de jocuri. Au tinte diferite, jucatori diferiti, alta ciorba![]()
,,-auzi, sari cu niste cash ca trebuie sa merg la reprezentanta sa iau noul S400
-!?
-j/k, imi trebuie niste bani sa-mi iau tot roster-ul din Gran Turismo"
Gran Turismo 7 Could Release Next Year in “Best Case Scenario”, PS4 Tech Demo Rumor asta da stiresigur imi voi si un PS4 cel putin peste un an.
---------- Post added 21-11-2013 at 23:45 ----------
GT6 Gameplay Video: VW Scirocco GT24 at Ascari Race Resort
Am vazut si eu niste articole, despre faptul ca in GT6 se vor putea face microtranzactii. Avand carente mari la limba engleza, n-am prea inteles mare lucru. Stie cineva sa-mi explice si mie cum va functiona chestia asta cu credite si microtranzactii in GT6? Si pentru ce anume voi avea de cheltuit alti bani reali, fata de cei dati pe joc?
OK! Am recitit inca o data articolele (cu traducere google) si am priceput modul cum se vor face microtranzactiile. Eu mi-am precomandat jocul si acum sunt deja destul de ingrijorat de faptul ca, s-ar putea ca unele dintre masinile de top, nu vor fi de fapt in joc si vor putea fi obtinute doar cumparate separat. Ei bine, asta nu-mi place de loc. Or fi ele 1200 de masini in joc, dar 1000 dintre ele oricum sunt neinteresante si cred eu, nedorite de prea multa lume.
O sa fie ca in GT 5, masinile de top si cele rare, probabil o sa coste cateva milioane, si daca nu ai chef sa tot faci curse si seasonal events (care probabil nu o fie de la inceput in GT6) pentru a strange suma aceea atunci bagi bani si iti cumperi masina cand ai chef![]()
Cu DLC-urile lui Polyphony, am muscat-o o data, in sensul ca ele sunt legate strict de contul cu care le achizitionezi si nu mai pot fi jucate si de un alt user cu un alt cont, de pe acelasi PS3. Asa ca nu mai "servesc" de la ei. Si asa, in general, nu am fost, nu sunt si nu voi fi fanul DLC-urilor.
Cu DLC-urile s-a rezolvat printr-un patch care le-a facut disponibile pe toate conturile asociate consolei.
Bookmarks