Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 197 of 197

Thread: Fifa 2009 - campionat

1. #181 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Felicitari Cosmine !

2. #182 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Ms! Felicitari si tie, si tuturor din campionat. A fost foarte distractiv...am jucat mult fifa, am cunoscut gameri (si prieteni, sper...da, Studentule, stiu ca ma urasti dar totusi... ) noi... can't wait for the next season

3. #183 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Ne "vedem" la FIFA 10 !

4. #184 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci, cine primeste titlul de FIFA MASTER ?

5. #185 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ok, s-a terminat si primul campionat de fifa 09 pe PS3, chiar daca multi ziceau ca nu vor reusim, se pare ca am facut-o . Sper ca toti participanti au avut ceva de invatat din aceasta experienta si ca au avut fun, pana la urma acesta e cel mai imporant lucru. Stiu ca acest campionat nu a fost organizat intr-o maniera profesionista, dar si pentru mine a fost o premiera sa organizez un astfel de eveniment. Sa nu uit, vreau sa multumesc comunitatii CG si in special lui MonkY pentru sprijinul pe care ni l-a acordat . Ce sa mai zic, a da... Felicitari cosminhards pentru locul 1 si tie oBL1O pentru locul 2 si sper sa mai putem organiza astfel de campionate si in viitor.
    Acesta este clasamentul final si CORECT (scuze de greseala pe care am facut-o in ultimul clasament )

PozitiaPSN ID MJ GI GP GD Puncte
    1Cosminhards103833527
    2oBL1O_UK1032112124
    3Andrewqp102781919
    4Studentul102121013
    5Walky7101129-186
    6Insomniac13110353-500

P.S. @MonkY titlul de Fifa Master ii se acorda lui cosminhards, felicitari inca o data , de fapt felicitari tuturor participantilor

P.S.S. Daca cineva ar mai participa intr-un campionat, post Here

6. #186 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    I'm in daca se organizeaza ceva
    Felicitari tuturor!

7. #187 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Hai sa traim bine!
    Si eu as mai participa la un campionat, Andrei, si pot ajuta si la organizare daca vrei (banuiesc ca esti cam busy in SUA ).

8. #188 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    P.S. @MonkY titlul de Fifa Master ii se acorda lui cosminhards, felicitari inca o data , de fapt felicitari tuturor participantilor
    Gata. cosminhards a primit achievementul de Fifa Master ! Felicitari !

9. #189 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar

salut

ma bag si eu
    PSN ID: ALINU_VL

Adaugati-ma pentru fifa 09 va rog

10. #190 SP
    campionatul s-a terminat. probabil ca va mai fi unul dar cu fifa 10, normal daca sunt doritori.

11. #191 SP
    Ti-am dat un add pe psn sa imi dai si u sa te fac un fifa eu nu prea am cu cine juca...online decat cu straini...:<<<

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    Ti-am dat un add pe psn sa imi dai si u sa te fac un fifa eu nu prea am cu cine juca...online decat cu straini...:<<<
    din pacate nu sunt acasa, sunt plecat de doua luni aproape , o sa ajung pe 28 august. dar sunt foarte multi useri care joaca fifa pe site, cauta threadul fifa 10 pe ps3 si pune id de psn acolo.

13. #193 SP
    ok ms mult. lasa-mi si idiu tau de mes mai vb acolo

14. #194 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    A mai fost unu aici pe forum care era foarte entuziasmat si zicea ca "ne face la fifa" si l-am batut cu 7-0 (ii dadeam mai mult dar am iesit in min 76).
    Deci las-o mai moale, ca nu "ne faci" chiar pe toti.

15. #195 SP

sal

ma ce esti asa tare in clanta. Eu pur si simplu cautam preteni sa joc cu ei. M-am referit la faptu sa facem un fifa din cand in cand

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

citeste mai bine ce scriu

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

dati-mi si mie add la ALINU_VL SA JUCAM DIN CAND IN CAND CA MI S-A LUAT DE STRAINI VOIAM SI EU ROMANI IN LISTA SA JOC CU EI.

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

obl10 e diferenta intre sa sa te fac un fifa si va fac la fifa . Cand am zis sa ''te fac'' un fifa m-am referit la faptu de a juca un fifa.

16. #196 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Probabil ca n-am inteles eu ce ai vrut sa zici prin "sa te fac un fifa".
    In fine.. eu nu mai am FIFA, l-am vandut de ceva timp.

17. #197 SP

sal

ok. pacat ... e singuru joc pe care il joc pe ps3. si cautam niste preteni in lista..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10