Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 197

Thread: Fifa 2009 - campionat

1. #101 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si mie ... lasam asa cum era .. scor de neprezentare .

studentul - cosminhards

0 - 3

2. #102 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pana la urma, ati jucat meciul acesta Walky7 - Cosminhards ? aveati termen pana astazi.

3. #103 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Dimineata mi-a dat mesaj pe mess, eu i-am raspuns ca vreau sa jucam, iar apoi el nu a mai raspuns pana cand eu a trebuit sa plec. Iar acum seara nu a fost on deloc...

4. #104 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    man nu a mers internetul de aseara din cauza furtunii..abea acum s-a redresat.. eu sunt a 8-a si acum am de umblat foarte mult...incearca te rog sa intri azi pana la ora 3 sa jucam meciul..

5. #105 SP
    Meciurile:
    oBL10_UK - Insomniac131
    Insomniac131 - Cosminhards

se vor amana pana saptaman viitoare (probabil marti) deoarece userul: Insomniac131 va fi plecat din localitate si nu va putea juca.
    @oBL1O_uk si @Cosminhards sper sa-l inetelgeti si sa fiti de acord. daca aveti o nelamurire sau ceva PM me.

@Walkman ti-am dat si PM, incearca sa-l suni pe cosmin, el nu prea intra pe forum.

6. #106 SP
    auzi, nu prea intra pe forum intru, cum nu..,
    @walkman np, oricum jucam pentru fun ... hai sa jucam acum, daca poti...

7. #107 SP
    e ca in filmele cu prosti..internetul emrge la PC dar la ps3 nu...sper sa nu credeti ca incerc sa ma scot sau chestii de genul...daca nu se mai poate face nimic sa treaca cosmin 3-0 ptr el..maine am banchetul si nu voi putea juca..in weekend sunt plecat..asta e...acum am fi putut juca insa nu merge..

PS: stiti cumva de ce imi face asa?..adica la PS3 nu merge dar la PC da..cum as putea sa rezolv
    Attached Images Attached Images dsc00004-1-.jpg

8. #108 SP
    @walkman imi pare foarte rau de problema ta, eu sunt de acord sa amanam meciul nostru pentru atunci cand poti, daca e ok cu ceilalti.
    Spuneai ca ai probleme cu switch-ul? Suna-i pe cei care-ti furnizeaza internet si spune-le de dificultati...bafta in rezolvarea lor

9. #109 SP
    am o veste proasta din pacate, campionatul se va AMANA pana pe 16.07.2009 deoarece userii: @insomniac131 si @Walky7 nu pot juca meciurile datorita unor probleme asa ca am hotarat sa aman. nu cred ca v-ati inscris in acest campionat ca sa castigati cu 3-0, scor de neprezentare, ci sa va jucati si sa va distrati. sper sa fiti intelegatori si sa nu va suparati. etapa a 3-a va avea un nou deadline (17.06.2009), pana atunci clasamentul intermediar.
    PozitiaPSN IDMJ*GIGPGDPuncte
    1Studentul38086
    2oBL1O_UK22026
    3Andrewqp25233
    4Cosminhards23123
    5Insomniac131219-80
    6Walky7104-40

*MJ= meciuri jucate

10. #110 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Pana in 16.07?
    OMG, de ce asa mult ?

11. #111 SP
    dca doar pana atunci vor putea juca cei doi. imi pare rau dar nu am ce face.

12. #112 SP
    imi cer scuze baieti ca din cauza mea sta campionatl pe loc dar intampin niste probleme si de asemenea lipsa de timp..scuze inca odata

13. #113 SP
    np...noi sa fim sanatosi

14. #114 SP
    @insomniac131 si @Walky7 vreau sa-mi spuneti daca puteti juca maine meciurile din etapa 3. Walky7 va trebui sa joci maine si meciul din etapa 2 cel cu cosminhards. daca nu puteti juca maine veti pierde cu 3-0, imi pare rau.

15. #115 SP
    maine seara dupa ora 10:20 pot juca

16. #116 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    intre 10:20 si 10:28 ? gizas , nu fiti neseriosi , si-asa s-a decalat cu mult campionatul ...

17. #117 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Insomniac131 a revenit, iar Walkman si-a rezolvat problema cu netul. Cred ca putem sa-i dam drumul.

18. #118 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Scuze ca ma bag pe threadul vostru, dar daca are cineva chef sa joace, sa imi dea un mesaj pe PSN, cand vreti voi.

19. #119 SP
    Member oBL1O's Avatar
    oBL1O_UK - Insomniac131
    8
    - 0

20. #120 SP
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Scuze ca ma bag pe threadul vostru, dar daca are cineva chef sa joace, sa imi dea un mesaj pe PSN, cand vreti voi.
    da mi add, daca cumva uit eu sa iti dau (cosminhards)

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

Insomniac131 0 - 9 cosminhards

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:18 PM ----------

Walky7 0 - 5 cosminhards

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast