Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 309

Thread: Resistance 2

1. #121 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    Salut, mai are cineva un cod pentru Resistance 2 Beta, as dori si eu sa-l incerc. Merci.

2. #122 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Mda! Am primit codul de la Sony azi. Pot sa spun foarte sigur pe mine si cu toate ca sunt efectiv obsedat de Call of Duty - Resistance 2 este cu siguranta cea mai impresionanta experienta multiplayer traita de mine pana in prezent!!! Ma asteptam sa fie frumos, dar efectiv m-a impresionat mult mai tare decat ma asteptam. Inca nu am jucat Gears 2 multiplayer, dar la momentul lansarii imi voi forma mai clar un top al experientelor multiplayer.
    Momentan topul este:
    1. Resistance 2
    2. Call of Duty 4,5
    3. Gears of War
    Fenomenal!!! Bravo Sony si bravo Insomniac!!!
    Call fo duty 4,5 , da cod5 pare ca un cod4 mod online, dar are super multe inprovments ce pentru fani super super inraiti merita cumparat 100%, eu nu imi permit sa il cumpar anu asta(am deja lista stabilita de 10 jocuri) poate la anu daca primesti reviewuri de 9+,enginu si grafica este identica cu cod4, lighting-ul pare mai ok ataT de acea nu prea ma tenteaza pare un copy-past super reusit . Enough cod 4.5 talking.
    Tot nu imi merge onlinu dar am jucat cu un prieten in split screen si pot spune ca este super addictiv, chiar si pentru 2 in 8 cred ca este fenomenal.

P.S Scuze ca n-am postat codul inca dar ii l-am dat la ora 13-14 si nu a trecut pe acasa pana atunci ,acum il incearca daca nu'i merge o sa il dau unui alt user sa incerce.

3. #123 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca nu ii merge o sa am eu nevoie de el.

4. #124 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    M-am bagat si eu aseara si azi dimineata si... uau. Ce pot sa zic ? Absolut fenomenal. Hartile sunt uriase, detalii uimitoare, nici un pic de lag, jucatori multi... uimitor.

Singura mea plangere este in modul Co-Op. Daca dai pe online, nu poti sa opresti jocul ca sa faci o pauza, ca celalalt se omoara in continuare, asta inteleg. Dar in modul offline ? De ce nu exista un buton de pauza ? Daca vreau sa ma duc sa ma... stiu eu ? Ma duc la toaleta, mi se termina bateria la controller, ce Dumnezeu fac ? Joc in continuare ? Ma rog, poate o fi vreun buton de care nu stiu eu. :\

Si apropo, de ce nu se mai joaca lumea Resistance 1 MP daca e la fel ca in R2 ?

5. #125 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    l-am incercat aseara da' nu prea m-a prins sincer. "CHAOS" is the perfect word for Resistance 2. Poate gresesc, ma bag si azi sa mai joc.

6. #126 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    istrategi a mers azi am vb cu el ca a fost plecat, deci sorry dar ii uzat
    Luigi pana acum 1 luna era destul de populat online, a vandut destule copii cam 3-4 milioane primu si era si launch title din 2006 dar decand cu betaul la r2 servere is si mai goale, nu goale dar na

7. #127 SP
    Nicio problema. Ma bucur ca a mers.

8. #128 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    l-am incercat aseara da' nu prea m-a prins sincer. "CHAOS" is the perfect word for Resistance 2. Poate gresesc, ma bag si azi sa mai joc.
    If this is chaos, then for God's sakes I love chaos!

9. #129 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    O key-e pls cineva nu aveti in plus?????????????

P.S. Multumesc din suflet lui H0Stile pentru key-e .

10. #130 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Srachi, enjoy!

am incercat si eu putin co-op si e destul de ok, insa nu intr-atit incit sa ma prinda. ce mi-a placut a fost grafica care e mult peste primul, asta in masura in care jocul este ffff fluent, chiar cu multe personaje on-screen in acelasi timp.

11. #131 SP

12. #132 SP

13. #133 SP

14. #134 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Resistance 2 Collector's edition. Enjoy the pics
    PS3Gen.fr - Le collector de Resistance 2 am�ricain tout en images !

15. #135 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E clar, ma mut din tara asta mica... Eu nici macar cu Qore nu am reusit sa pun mana pe Beta in timp ce altii fac unpacking la versiunea finala. Asta e mai rau decat cu torentsii

16. #136 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    not fair

17. #137 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    A iesit final ?

18. #138 SP
    Member Vami's Avatar
    mai are cineva vreun beta code ? daca da Datimi si mie PM

19. #139 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    quik Misto avatar Imi place despre tine ...

Am facut si eu o precomanda la joc.

20. #140 SP
    Resistance 2-MGS4 Easter Egg
    Attached Images Attached Images 425_33ogoit.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast