Salut, mai are cineva un cod pentru Resistance 2 Beta, as dori si eu sa-l incerc. Merci.
Salut, mai are cineva un cod pentru Resistance 2 Beta, as dori si eu sa-l incerc. Merci.
Call fo duty 4,5, da cod5 pare ca un cod4 mod online, dar are super multe inprovments ce pentru fani super super inraiti merita cumparat 100%, eu nu imi permit sa il cumpar anu asta(am deja lista stabilita de 10 jocuri
) poate la anu daca primesti reviewuri de 9+,enginu si grafica este identica cu cod4, lighting-ul pare mai ok ataT
de acea nu prea ma tenteaza pare un copy-past super reusit . Enough cod 4.5 talking.
Tot nu imi merge onlinu dar am jucat cu un prieten in split screen si pot spune ca este super addictiv, chiar si pentru 2 in 8 cred ca este fenomenal.
P.S Scuze ca n-am postat codul inca dar ii l-am dat la ora 13-14 si nu a trecut pe acasa pana atunci ,acum il incearca daca nu'i merge o sa il dau unui alt user sa incerce.
M-am bagat si eu aseara si azi dimineata si... uau. Ce pot sa zic ? Absolut fenomenal. Hartile sunt uriase, detalii uimitoare, nici un pic de lag, jucatori multi... uimitor.
Singura mea plangere este in modul Co-Op. Daca dai pe online, nu poti sa opresti jocul ca sa faci o pauza, ca celalalt se omoara in continuare, asta inteleg. Dar in modul offline ? De ce nu exista un buton de pauza ? Daca vreau sa ma duc sa ma... stiu eu ? Ma duc la toaleta, mi se termina bateria la controller, ce Dumnezeu fac ? Joc in continuare ? Ma rog, poate o fi vreun buton de care nu stiu eu. :\
Si apropo, de ce nu se mai joaca lumea Resistance 1 MP daca e la fel ca in R2 ?
l-am incercat aseara da' nu prea m-a prins sincer. "CHAOS" is the perfect word for Resistance 2. Poate gresesc, ma bag si azi sa mai joc.![]()
istrategi a mersazi am vb cu el ca a fost plecat, deci sorry dar ii uzat
![]()
Luigi pana acum 1 luna era destul de populat online, a vandut destule copii cam 3-4 milioane primu si era si launch title din 2006dar decand cu betaul la r2 servere is si mai goale, nu goale dar na
![]()
O key-e pls cineva nu aveti in plus?????????????
P.S. Multumesc din suflet lui H0Stile pentru key-e .![]()
Srachi, enjoy!
am incercat si eu putin co-op si e destul de ok, insa nu intr-atit incit sa ma prinda. ce mi-a placut a fost grafica care e mult peste primul, asta in masura in care jocul este ffff fluent, chiar cu multe personaje on-screen in acelasi timp.
IGN Video: Resistance 2 PlayStation 3 Review - Video Review@@AMEPARAM@@object_ID=14211237&downloadURL=h ttp://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/924/924304/Resistance2Review_102708_flvlowwide.flv&allownetwo rking=@@AMEPARAM@@14211237@@AMEPARAM@@ps3movies@@A MEPARAM@@ps3@@AMEPARAM@@924/924304@@AMEPARAM@@Resistance2Review_102708_flvloww ide"better than the first Resistance in every way"
Resistance 2 Collector's edition. Enjoy the pics
PS3Gen.fr - Le collector de Resistance 2 am�ricain tout en images !
E clar, ma mut din tara asta mica... Eu nici macar cu Qore nu am reusit sa pun mana pe Beta in timp ce altii fac unpacking la versiunea finala. Asta e mai rau decat cu torentsii![]()
Bookmarks