Mi-am luat Qore-ul conform caruia trebuia sa primesc Beta Key, dar nimic. Cine ma poate ajuta si pe mine, raman recunoscator.
Multumesc.
pana maine trebuie sa primim key-urile , o parte or primit deja in weekend deci intre orele 19-00 ar trebui sa primim si noi daca nu mai devreme![]()
Nu stiu daca merg, incercati-le repede.
GST2 - HAL5 - LEMS
KLWN - SYEN - W5MS
AL DI - ISGO - ED3S
LOMP - EBOE - R3SA
KLO0 -TZAK -9DLS
As fi putut lua unul de la IGN daca porcaria aia de Gamespy Comrade mi-ar fi mers. Imi tot dadea eroare cu ala Send Error Report bla bla. Porcarie.![]()
Ce e misto cu beta la R2 e ca merge sharuit, fata de altele ( LBP de exemplu ).
Stiu asta. Ce vroiam sa zic ca spre deosebire de LBP Beta, Resistance 2 Beta poate fi shareuit. Pe cand cel de la LBP nu putea fi.
Sunt putine, dar poate aveti noroc. Daca primesc il voi da cuiva de pe forum.
Resistance 2 on PlayStation 3 Features: Big F'n Giveaway! Resistance 2 Beta Codes - GameDaily
Mai dau coduri si Joystiq, dar nu am gasit link-ul precis.
Scrie acolo in linkul tau istrategie de Joystick.
Joyswag: Resistance 2 beta codes - Joystiq
nu stiu de ce imi da eroare mereu cand vreau sa intru intr'un meci sau sa creez , am dat un boot la ps3 sper sa rezolve problema![]()
ok in 5 min eu o sa vandalizez ps3-u daca nu imi merge onlinuce naiba are
Boot la router/boot la ps3/ alt user/delete save data etc am incercat mai tot
S-a inregistrat pe Playstation Underground. Si eu am primit si cum nu ma prea intereseaza beta-ul o sa ofer aici keyul. Primul care da PM il primeste.
Am primit si eu de pe Playstation Underground...am deja R2 Beta asa ca cine doreste un key pm me !![]()
Ofer doua coduri pentru Beta. Unul mi-a venit pentru contul de UK si celalalt pentru contul de US. Cine are nevoie PM!
istrategie, unde te-ai inregistrat pentru UK ? Ca eu stiam numai pentru US ca trebuia sa ne inregistram mai demult.
Pe acelasi site, myresistance. Oferta cu cele doua key-uri este inca in picioare. Nu am dat nici unul!
Bookmarks