mi-am mai imbunatatit si eu timpi cu 1 secunda la fiecare masina - 1.42 cu tuned si 1.55 cu stock lol
grafica traseului intr-adevar nu e prea buna, am impresia ca e mai slaba decat cea din prologue, insa nu grafica a fost scopul acestui demo.
mi-am mai imbunatatit si eu timpi cu 1 secunda la fiecare masina - 1.42 cu tuned si 1.55 cu stock lol
grafica traseului intr-adevar nu e prea buna, am impresia ca e mai slaba decat cea din prologue, insa nu grafica a fost scopul acestui demo.
Avand in vedere ca sunt foarte incepator in ale simulatoarelor am scos si eu cu controler 1:50 cu aia tunata... lol
sunt cam praf la jocul asta : am facut primul lap aproximativ 3 : 43 si la al 6-lea lap am facut 2 : 10 cam pe acolo![]()
Am luat si eu demo de pe PSN , am avut si Prologue si sincer o fi el simulator ....... si asa mai departe eu cred ca este cam panarama jocul.
marfa jocul. trebuie sa ma obisnuiesc cu controlul. il joc pe un playseat cu logitech formula force ex cu feedback-ul la jumate dar din ce am vazut in optiuni inainte de cursa e pus pe amateur si in joc e pe pro. in rest ca grafica eu zic ca este o versiune de test care e pe departe de varianta finala.
Prietene (Painkiler) joc constant DIRT 2 ,GRID ,MIDNIGHT CLUB L.A. nu se compara nici unul cu ce am vazut pana acum la GT5 nici la controlul masini nici la grafica nu stiu poate versiunea finala o sa merite.Mi-am luat PLAYSTATION 1,2,3 numai pt jocurile cu masini bine ca intre timp am descoperit si alte genuri .GT5 dupa ce am vazut eu pana acum nu pare prea schimbat de GT4 .De cand m-am pacalit cu NFS STIFT nu ma mai iau dupa reclama .PACE
dirt 2, grid, midnightclub si nfs nu sunt simulatoare. in nici unul nu se simte masina ca intr-un simulator, deci nu poti spune ca le ai cu simulatoarele.
Bookmarks