Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 66 of 246 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1301 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    era mai frumos daca puteai sa desenezi liber traseul. Asa se genereaza random in functie de cate curbe alegi. Oricum, e o initiativa binevenita.

2. #1302 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Iar l-au amanat.

Gran Turismo 5 Release Update – PlayStation Blog

We can confirm that Gran Turismo 5 will not be available this November 2nd, but the game’s release will be coming this holiday season.

We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches.

We’ll have more information for you in the near future.
    Un comment amuzant de pe blog: lol

Powie | October 13th, 2010 at 7:37 am

Did you guys hire all those ex-Duke Nukem programmers?

3. #1303 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    deja sunt de-a dreptul penibili.
    nici eu nu il voi cumpara la lansare, n-au decat sa astepte si ei dupa banii mei, na!

4. #1304 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Decat sa vezi texturi care dispar subit... mai bine sa-l mai tina in development...
    Si btw, ce e cu loading time-ul ala... cred ca a durat 2 minute sa incarce harta... ffs...

5. #1305 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Sincer,nu stiu ce mai implementeaza acum...Yamauchi asta e mai ceva ca Boc...cu 25% mai tarziu !

6. #1306 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches.
    Parca tot Yamapuchi zicea ca nu poate face jocul perfect si ca s-a apucat sa lucreze la GT6
    Daca nu vine anul asta mai bine sa-i zica Gran Nukem Turismo.

7. #1307 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Nuuuuuuu se poate! doamne ma dispera deja jocul asta,ma duc acasa sa-mi fac un harakiri
    L.E. IT BETTER BE F*****G PERFECT!

8. #1308 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    macar acum stiu ce primesc de Craciun

9. #1309 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Sincer,nu stiu ce mai implementeaza acum (...)
    maybe this:
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    era mai frumos daca puteai sa desenezi liber traseul. Asa se genereaza random in functie de cate curbe alegi. Oricum, e o initiativa binevenita.
    defapt este prima oara cand este anulat in US si EU,au anuntat o singura data lansarea. apoi au amanat.
    corect spus este "l-au amanat". fara "iar".
    deci l-au anulat de 2 ori in Japonia si o singura data in restul lumii (acum).
    dar deja nu mai e funny de cand asteptam.

10. #1310 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Iar l-au amanat.

Gran Turismo 5 Release Update � PlayStation Blog

Un comment amuzant de pe blog: lol
    inca nu m-am oprit din ras

11. #1311 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    da nu pot sa cred. Ma da's nesimtiti. Inteleg ca-l intarzii cu 2,3,6 luni inainte da nu cu 20 de zile pana la lansare. Adica eu imi adun bani pentru joc de 1 luna si ei acuma imi zic ca "poate" il joc anu asta. Ma duc sa-mi beau banii de GT5

12. #1312 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Puscavar cainii capu cu tot cu delayuri si infectii.

13. #1313 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Pfff...nu pot sa cred...asta chiar e bataie de joc. Cred ca pana o sa-i dea drumu o sa apara si Forza 4

14. #1314 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Gata.Deja sunt penibili..eu ma chinui sa strang bani sa mi-l iau avand in vedere ca nu am varsta la care sa am servici si 2 mil. nu sunt de ici sau de colo...imi bag picoarele in el de joc si am sa cheltuii bani pe altceva, nu merita asteptarea asta si acum ca tot au reusit sa ma enerveze cu amanarea asta chiar NU STIU daca merita sa astept atat dupa un joc avand in vedere ca nu e chiar cel mai bun simulator, poate are cea mai buna grafica si e cel mai diversificat in materie de masini dar ca si comportament on road nu e chiar atat de "THE BEST SIM EVER",si din tonele de video-uri de pe net am vazut ca nu e cu mult schimbat fata de prologue in termeni de handling, still instant oversteer and ****.

15. #1315 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    Au intarziat din nou GT5... nu se stie daca iasa in noiembrie o sa ne anunte ei cu un nou release date... it's unbelievable

16. #1316 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Este o prostie maxima ce s-a intamplat... ce tot mai perfectioneaza nene la el INCA nu am avut un joc de racing adevarat sa imi testez volanul...

17. #1317 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Acum aruncati toti cu pietre? De la "wow, genial, cel mai bun simulator" la "nu e chiar atat de bun, doar grafica-i de el, etc"...
    Asta e, n-avem ce face, prefer sa scoata bugurile alea care erau un videouri decat sa-l joc si ma enervez aiurea. Pana atunci mai apar jocuri care sa ma tina ocupat.

18. #1318 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    bine zic ce de le vgchartz
    Seems like that 10% of the game is giving them hard time.
    .
    Acu cate luni a spus ca mai au doar 10% de terminat din joc ? 6 luni ? 8 luni ? 10 ? .... who knows? it's been a long time since i heard that .

19. #1319 SP
    Member slabunator's Avatar
    Cand am vazut stirea postata de renegade am crezut ca e la misto Nopai.. sa-l lanseze mai tarziu, dara e doar un joc.

20. #1320 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    nu am varsta la care sa am servici
    Atunci probabil nu ar trebui sa iti dai cu parerea cum ar trebui sa se comporte o masina pe asfalt avand in vedere ca nu ai condus una.
    NU STIU daca merita sa astept atat dupa un joc
    Atunci nu-l astepta...
    avand in vedere ca nu e chiar cel mai bun simulator, poate are cea mai buna grafica si e cel mai diversificat in materie de masini dar ca si comportament on road nu e chiar atat de "THE BEST SIM EVER",si din tonele de video-uri de pe net am vazut ca nu e cu mult schimbat fata de prologue in termeni de handling, still instant oversteer and ****.
    Si opinia asta ti-ai construit-o urmarind cateva clipuri pe youtube, da ?

E doar un joc, il asteptam cu totii si o sa iasa pana de sarbatori .. dar nu e singurul joc pe care il jucam nu ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 246 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast