Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 246 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 168 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1341 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    multumesc pt comliment ffocus esti un dragutz

2. #1342 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Al naiba compliment; amanarile astea ii fac pe unii sa muste mai rau decat ar trebui.

3. #1343 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Asa se intampla si cu carnatii de plescoi, cum dai focu' mai tare cum explodeaza in tigaie

New GT5 Trailer, Screens, & Info From Taiwan Press Event

The online portion of the game will be connected to “Global Servers”. While it is not entirely clear what this means, it likely indicates that different versions of the game (NTSC, PAL) will be compatible with one another. As you may recall, in GT5 Prologue, in online events you would only be matched with other players using your respective version, preventing US players from playing with those from Europe, and vice-versa.

4. #1344 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Polyphony macar are fani adevarati, din cate vad. Daca am ajuns sa ne numim retardati intre noi in urma unei miscari de marketing (sau whateeeever the f*ck o fi fost de fapt)...dar sa ne intoarcem la jocuri.

5. #1345 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Din ce observ in acest thread sunt cam 3 tipuri de persoane care posteaza aici :
    - Fani ai jocului, si cand spun fani ma refer la cei care au "jucat" intr-adevar titlurile anterioare din seria GT si care stiu ca jocul o sa se ridice cel putin la asteptarile lor.
    - Jucatori care asteapta jocul pentru ca sunt curiosi si vor sa il incerce, ii atrage grafica, nr de masini/trasee etc. sau doar doar din cauza marketingului creat in jurul lui (acestia sunt cei care devin din ce in ce mai frustrati de amanarea lansarii).
    - Cei care posteaza doar pt a-si mari numarul de posts.

Cum spunea si bunul meu prieten De Niro, "good thins come to those who wait"

Now kiss and make up.

6. #1346 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Din ce observ in acest thread sunt cam 3 tipuri de persoane care posteaza aici :
    - Fani ai jocului, si cand spun fani ma refer la cei care au "jucat" intr-adevar titlurile anterioare din seria GT si care stiu ca jocul o sa se ridice cel putin la asteptarile lor.
    - Jucatori care asteapta jocul pentru ca sunt curiosi si vor sa il incerce, ii atrage grafica, nr de masini/trasee etc. sau doar doar din cauza marketingului creat in jurul lui (acestia sunt cei care devin din ce in ce mai frustrati de amanarea lansarii).
    - Cei care posteaza doar pt a-si mari numarul de posts.

Cum spunea si bunul meu prieten De Niro, "good thins come to those who wait"

Now kiss and make up.
    Si tu ce tip de persoana esti din acestea prezentate de tine?..Si ce te-a facut sa iti postezi opinia despre cei care comenteaza pe acest thread DESPRE GT5 ?...Nu mai bine te-ai rezuma la subiectul thread-ului si ai lasa deoparte analizele astea la rece?
    /off

7. #1347 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

8. #1348 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Rad cu lacrimi,nu exista

Hai cu GT5-ul! Eu sunt din categoria 2 a

9. #1349 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Din ce observ in acest thread sunt cam 3 tipuri de persoane care posteaza aici
    Am mai zis-o: cei 60 de dolari din buzunarul meu zic ca eu—gamer oarecum interesat de GT5, cumparat Prologue—am aceleasi drepturi ca ala din categoria 1 (ca vad ca s-a creat un fel de elita, cei care au jucat si titlurile precedente, pare-se, au mai multa dreptate pe acest thread lol ). Aceeasi 60 de dolaros imi dau dreptul sa zic ca e total de cacao si de doi lei amanarea asta, cu 20 de zile inainte de lansarea oficiala. Daca le-a luat un an sa termine aia 10%, ce apuca ei sa mai faca in doua luni? Indiferent daca e vorba de firmware, de incendiu la fabrica de blurayuri sau de reparat ceva bug in joc.

Parerea mea e ca Robert a zis-o bine. Daca Polyphony nu-s in stare sa hotarasca momentul cand un joc e gata si cand sa-l lanseze odata, poate chiar ar trebui sa ia lectii de la alte studiouri. Vorbim de un joc cu masini, oameni buni, nu de venirea lu Mesia, chiar nu v-ati saturat de nenumaratele scuze "mai trebuie finisat, vrem sa oferim fanilor ceva perfect, mai avem 10%".

Newsflash, oricat o sa stea la el, perfect nu iese. Va mai invit o data sa vedeti exemplul FF13.

10. #1350 SP
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Si tu ce tip de persoana esti din acestea prezentate de tine?..Si ce te-a facut sa iti postezi opinia despre cei care comenteaza pe acest thread DESPRE GT5 ?...Nu mai bine te-ai rezuma la subiectul thread-ului si ai lasa deoparte analizele astea la rece?
    /off
    Eu fac parte din prima si ultima categorie, dar se pare ca la ultima categorie am din ce in ce mai multa concurenta .

Postul meu a fost OT si cu tenta pozitiva, incearca sa il mai citesti odata pana la capat apoi apasa tab-ul "thanks"

11. #1351 SP
    Member geo971986's Avatar
    Odata cu asteptarile cresc si pretentiile, dupa atata asteptare cred ca avem dreptul sa comentam cu nu ne place cum arata groapa x din asfalt.

Sper ca "perfectiunea" de joc sa iasa anul asta. Doamne ajuta!!

12. #1352 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cersim si thanks-uri mai nou? Gata cu troll-ul.

On: Sincer sa fiu, am asteptat cu totii atatia ani, nu doare daca mai asteptam o luna nu? Cel putin asa vad eu lucrurile, sunt fan GT5 si tot ce vreau e sa fie un joc foarte bun indiferent de zilele pe care le numar pana la lansare. Asa ca nu va mai faceti retardati, nu mai faceti voi caracterizari si generalizari, ci spuneti-va parerea despre joc, atat.

13. #1353 SP
    Member Dasani's Avatar
    Esti cumva tu moderatorul acestui thread in care sa dictezi ce anume sa se discute si ce nu?Auzi la el...

14. #1354 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...parca vad ca iese si FM4 inainte de GT5 pe PS3
    Incep sa cred ca ai dreptate maestre.

15. #1355 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Incep sa cred ca ai dreptate maestre.
    Eu incep sa am mare incredere intr-o anuntare oficiala a FM4, cam in saptamana in care apare GT5. Catfight!

16. #1356 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    ce de unbelievers si infidels pe aici... lol you're gonna eat your words. ceva imi spune ca o sa se lanseze in decembrie, in jurul Craciunului .

pana atunci...
    Attached Images Attached Images haters_gonna_hate_03.jpg

17. #1357 SP
    Junior Member Hrdcore's Avatar
    ba voi aici nu mai vb despre gt5 ci va certati intre voi

18. #1358 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    nu esti singurul care zice asta, dar unii chiar vor sa se certe
    trollu tot troll ramane

19. #1359 SP
    Member Imperatore's Avatar
    pai nah...nervii omului mai cedeaza cateodata la vesti din astea asa

20. #1360 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    nu esti singurul care zice asta, dar unii chiar vor sa se certe
    trollu tot troll ramane
    Make no mistake, this troll will outdrive you! lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 246 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 168 ... LastLast