era mai frumos daca puteai sa desenezi liber traseul. Asa se genereaza random in functie de cate curbe alegi. Oricum, e o initiativa binevenita.
Printable View
era mai frumos daca puteai sa desenezi liber traseul. Asa se genereaza random in functie de cate curbe alegi. Oricum, e o initiativa binevenita.
Iar l-au amanat. :rage:
Gran Turismo 5 Release Update – PlayStation Blog
Un comment amuzant de pe blog: lolQuote:
We can confirm that Gran Turismo 5 will not be available this November 2nd, but the game’s release will be coming this holiday season.
We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches.
We’ll have more information for you in the near future.
Quote:
Powie | October 13th, 2010 at 7:37 am
Did you guys hire all those ex-Duke Nukem programmers?
deja sunt de-a dreptul penibili.
nici eu nu il voi cumpara la lansare, n-au decat sa astepte si ei dupa banii mei, na!
Decat sa vezi texturi care dispar subit... mai bine sa-l mai tina in development...
Si btw, ce e cu loading time-ul ala... cred ca a durat 2 minute sa incarce harta... ffs...
Sincer,nu stiu ce mai implementeaza acum...Yamauchi asta e mai ceva ca Boc...cu 25% mai tarziu !
Parca tot Yamapuchi zicea ca nu poate face jocul perfect si ca s-a apucat sa lucreze la GT6 :-/Quote:
We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches.
Daca nu vine anul asta mai bine sa-i zica Gran Nukem Turismo.
macar acum stiu ce primesc de Craciun
maybe this:
defapt este prima oara cand este anulat in US si EU,au anuntat o singura data lansarea. apoi au amanat.
corect spus este "l-au amanat". fara "iar". :tooth:
deci l-au anulat de 2 ori in Japonia si o singura data in restul lumii (acum).
dar deja nu mai e funny de cand asteptam.
da nu pot sa cred. Ma da's nesimtiti. Inteleg ca-l intarzii cu 2,3,6 luni inainte da nu cu 20 de zile pana la lansare. Adica eu imi adun bani pentru joc de 1 luna si ei acuma imi zic ca "poate" il joc anu asta. Ma duc sa-mi beau banii de GT5
Puscavar cainii capu cu tot cu delayuri si infectii.
http://i51.tinypic.com/257kbba.gif
Pfff...nu pot sa cred...asta chiar e bataie de joc. :( Cred ca pana o sa-i dea drumu o sa apara si Forza 4
Gata.Deja sunt penibili..eu ma chinui sa strang bani sa mi-l iau avand in vedere ca nu am varsta la care sa am servici si 2 mil. nu sunt de ici sau de colo...imi bag picoarele in el de joc si am sa cheltuii bani pe altceva, nu merita asteptarea asta si acum ca tot au reusit sa ma enerveze cu amanarea asta chiar NU STIU daca merita sa astept atat dupa un joc avand in vedere ca nu e chiar cel mai bun simulator, poate are cea mai buna grafica si e cel mai diversificat in materie de masini dar ca si comportament on road nu e chiar atat de "THE BEST SIM EVER",si din tonele de video-uri de pe net am vazut ca nu e cu mult schimbat fata de prologue in termeni de handling, still instant oversteer and ****.
Au intarziat din nou GT5... nu se stie daca iasa in noiembrie o sa ne anunte ei cu un nou release date... it's unbelievable
Este o prostie maxima ce s-a intamplat... ce tot mai perfectioneaza nene la el :| INCA nu am avut un joc de racing adevarat sa imi testez volanul...
Acum aruncati toti cu pietre? De la "wow, genial, cel mai bun simulator" la "nu e chiar atat de bun, doar grafica-i de el, etc"...
Asta e, n-avem ce face, prefer sa scoata bugurile alea care erau un videouri decat sa-l joc si ma enervez aiurea. Pana atunci mai apar jocuri care sa ma tina ocupat.
bine zic ce de le vgchartz :))
.Quote:
Acu cate luni a spus ca mai au doar 10% de terminat din joc ? 6 luni ? 8 luni ? 10 ? .... who knows? it's been a long time since i heard that .
Cand am vazut stirea postata de renegade am crezut ca e la misto :)) Nopai.. sa-l lanseze mai tarziu, dara e doar un joc.
Atunci probabil nu ar trebui sa iti dai cu parerea cum ar trebui sa se comporte o masina pe asfalt avand in vedere ca nu ai condus una.
Atunci nu-l astepta...
Si opinia asta ti-ai construit-o urmarind cateva clipuri pe youtube, da ?
E doar un joc, il asteptam cu totii si o sa iasa pana de sarbatori .. dar nu e singurul joc pe care il jucam nu ? ;)