Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 246 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 146 196 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1901 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar

Gran Turismo 5 probleme...?

Buna ziua tuturor. Ieri am achizitionat mult asteptatul Gran Turismo 5 si trebuie sa recunosc ca este la inaltimea asteptarilor. Dar... in momentul cand am introdus jocul in consola acesta mi-a cerut automat sa-l upgradez la nu stiu ce versiune de 1.01 mi se pare (nu mai tin minte), iar bineanteles am dat ok. Am asteptat destul de multicel si pentru treaba asta dar partea interesanta vine acuma.... Mi-a cerut instalare ca sa beneficiez de "faster loading times", ocupand 8 Gb din Hdd. Asta nu-i o problema ci faptul ca mi-au trebuit cam o ora sa se isntaleze. Sa zicem ca nu-i o problema nici asta, dar cea mai mare problema este faptul ca "loading time" dintre ferestre este foarte mare... Am asteptat si 2 minute o data. Am mai constatat probleme la sunetul motoarelor. Consola fiind conectata la un receiver prin HDMi, bineanteles imi decodeaza 5+1. Dar in timpul cursei au disparut de pe display-ul receiverului toate indicatoarele care semnaleaza care din cele 5 boxe sunt active. Practic jocul merge "mono", revenind la starea Dolby Digital numai la meniu.
    Intrebare. Oare am o problema de istalare? Sa-l instalez din nou?

2. #1902 SP
    Member raptorscream's Avatar
    @SirAndrew: sa inteleg ca am avut dreptate in privinta modelarii/prezentarii masinilor in postul in care am fost acuzat de fanboy-ism?
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post479120

3. #1903 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Incercam si noi pana la urma sa facem cateva curse pe online in seara asta ? Sunt sigur ca ar fi foarte fun .

4. #1904 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    tu ai reusit sa vezi vreo lista de servere cand intri in lobby ala?

Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    @SirAndrew: sa inteleg ca am avut dreptate in privinta modelarii/prezentarii masinilor in postul in care am fost acuzat de fanboy-ism?
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post479120
    mda, ca o parere proprie si personala pot spune ca forza 3 e peste gt5 in acest moment.
    si zic asta fara nici o urma de fanboy-ism pentru ca le am pe amandoua.

5. #1905 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu ai nici o problema de instalare. Aia sunt timpii de incarcare. Sunetul motorului face figuri intr-adevar. Se aude din cand in cand infundat, revenindu-si dupa un timp. Prima data am crezut ca este de la tv. Am mutat consola pe sistemul 5.1 si la fel.

6. #1906 SP
    Vad ca serverele merg mai bine acum , am jucat fara lag ,fara nimic !

7. #1907 SP
    Pai ne adunam si noi diseara? Intreb din nou, cu speranta sa nu fiu iar ignorat.

8. #1908 SP
    Am vazut postul tau aseara dar cum serverele au fost "under maintenance"....daca asta seara merg serverele jucam.Dati-mi si mie ADD va rog la voi in lista de Ps3 friends !

9. #1909 SP
    deci revin cu ce am zis mai sus..

sa inteleg ca va apare o lista de servere... la mine e gol complet.
    banuiesc probabil ca e o problema de router cu porturile.

hai ca incep sa mai inteleg cate ceva... zice unu pe alt forum:

pe partea de on-line, nu exista nici un server, trebuie sa adaugi manual oameni in lista
    on-lineul e facut la repezeala .. daca hostul te prinde nepregatit in selectia masinii si da START, ramai pe dinafara

10. #1910 SP
    Am facut aseara un lobby. Am tot cautat "invite", dar nu am gasit. Mi-a placut ce am vazut in setarile cursei. Pot selecta penalizari reale. In cazul unui campionat, adio timpi de calificare "furati". Ai "taiat" circuitul, nu iti mai ia in calcul timpul pe turul respectiv.

11. #1911 SP
    jucatul online e teorie in momentul de fata din pacate... si cred ca mai avem de asteptat

12. #1912 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Capabilitățile online sunt activate numai după ce un patch de 133MB este downloadat de pe PlayStation Network.
    GT5: Day one update unlocks online PlayStation 3 News - Page 1 | Eurogamer.net
    Eu am inteles ca asta este o metoda antipiraterie...

13. #1913 SP
    Am jucat eu , imi incarca foarte bine lista de room-uri create si in timpul cursei nu am avut nici un lag sau delay in comenzi .Si acum vad ca merge la fel de bine ! Am jucat si cu masini f rapide gen ZONDA si imi raspundea perfect la comenzi .

14. #1914 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    am intrebat ceva la sfarsitul paginii anterioare: interiorul masinilor e doar suprafata aia de volan ? nu am freeview ca in NFS Shift de ex?

15. #1915 SP
    teoretic interioarele sunt 3d.

practic merge headtracking cu camera de la ps, insa doar in modul arcade si in trial mode, cand esti singur pe traseu.
    no comment.

Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    Am jucat eu , imi incarca foarte bine lista de room-uri create si in timpul cursei nu am avut nici un lag sau delay in comenzi .Si acum vad ca merge la fel de bine ! Am jucat si cu masini f rapide gen ZONDA si imi raspundea perfect la comenzi .
    intreb de zeci de posturi daca poti vedea lista de servere... greu ai ajuns sa specifici ca da...

16. #1916 SP
    Sir era atat de redundant sa spun ca am vazut si serverele de vreme ce am intrat online....da serverele sunt mai mult decat vizibile o data ce alegi sa intri in lobby ! Enjoy it and have fun Sir !

17. #1917 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Stati putin ca eu nu inteleg. Nu mai merge camera rotativa in cockpit cum era on prologue? Sigur ati facut setarile la maneta/volan? Ar fi chiar urat sa nu te mai poti uita in masina fara sa folosesti head trackingul ala

18. #1918 SP
    Member raptorscream's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Am facut aseara un lobby. Am tot cautat "invite", dar nu am gasit. Mi-a placut ce am vazut in setarile cursei. Pot selecta penalizari reale. In cazul unui campionat, adio timpi de calificare "furati". Ai "taiat" circuitul, nu iti mai ia in calcul timpul pe turul respectiv.

nu merge cand esti in lobby sa deschizi un meniu (cum e la xbox) si sa dai invite de acolo la oameni? nush cum e onlineu la ps3 k am jucat doar offline

19. #1919 SP
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    Sir era atat de redundant sa spun ca am vazut si serverele de vreme ce am intrat online....da serverele sunt mai mult decat vizibile o data ce alegi sa intri in lobby ! Enjoy it and have fun Sir !
    nu era redundant de vreme ce am zis ca am avut probleme cu el.

ai netul bagat direct in consola sau prin router?

20. #1920 SP
    @Sir Am conexiunea printr-un router si setarile aferente.Daca ai prin router, pune ip-ul (dai un ip static pentru consola) consolei in DMZ si faci port forward pentru port-urile care sunt folosite de PSN (ex: 80,443 etc...google it ).Iarasi daca esti printr-un router, connection type ul tau trebuie sa fie NAT TYPE 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 246 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 146 196 ... LastLast