Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 246 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2241 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pe mine cursele de noapte ma termina. Prea putina lumina nu or avea toti faruri cu halogen...mai exista si xenon.

In legatura cu body restore si engine etc, am cumparat 430 Scuderia si am vrut sa vad cat ma costa restore, dar zicea ca masina nu are nevoie. Kobayashi , vezi sa nu fi fost din SH market masina aia. Uleiul l-am mai schimbat la masini, daca va uitati la maintenance, e mai tulbure, are maro si verde de sus pana jos in tubul ala, in loc de portocaliu.

2. #2242 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Se poate sa ma fi inselat eu cu restore-ul dar oricum eu nu am observat nici o diferenta de comportament al masinii,o sa ma uit deseara mai bine sa vad cum merge o masina dupa ce-i fac restore ca m-ati facut curios deja.

3. #2243 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mda, ajunsesem pe la level 15 si ieri m am trezit ca mi s a resetat totul (setari, muzica selectata, tot)...

4. #2244 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Salvai vreo reluare din multi si a inchis host-ul lobby? lol

5. #2245 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

6. #2246 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Nu. Pur si simplu am iesit din joc in timpul unei curse, si a doua zi cand am intrat la loc m am trezit ca ma pune sa setez iar aspectul home page ului si celalalta porcarii care le faci cand creezi un profil nou...

7. #2247 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Lobby privat se creeaza din Community - Lounge, insa trebuie testat diseara
    Daca se creeaza asa intr-adevar nu mai pot intra decat cei din lista de prieteni. Dar, poate oricine modifica setarile lobby-ului, poate da inclusiv start race.

8. #2248 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Dar cum arata ceasurile de la Aston Martin... Cu pendula, nu altceva.

9. #2249 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Daca se creeaza asa intr-adevar nu mai pot intra decat cei din lista de prieteni. Dar, poate oricine modifica setarile lobby-ului, poate da inclusiv start race.
    S-a reparat, in unele cazuri numai host-ul poate schimba setari/da start cred ca bifand fixed ownership.

LE: corectie - online lobbies depind numai de host, doar in private lobbies oricine poate face schimbari.

10. #2250 SP
    Member bartonn's Avatar
    Am facut un room cine vrea sa intre in asteptam.

1472 6399 8966 5883 1590

11. #2251 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Lobby creat de Greyhound , daca nu il aveti in lista de friends dati-i add apoi intrati la Community - Greyhound - Lounge - join ; va asteptam

12. #2252 SP
    Member playgame's Avatar
    Merge voice chat? Saptamana viitoare il primesc de la web si dau si eu join.

13. #2253 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    mai se mai joaca online? ca nu mai stiu pe ce lounge sa intru.
    meniurile lu' peste.

mai joaca careva sau ma pun pe singleplayer?

14. #2254 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    se mai joaca cineva online?

15. #2255 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Am jucat si eu putin din el. E super senzatia pe care o creeaza jocul asta. Grafica e foarte buna, sunetul la fel, masinile premium sunt extrem de detaliate, tot ce trebuie. Acum trebuie sa mai joc sa am si eu bani de masini bune, ca nu pot sa intru cu ultima caruta in online.

16. #2256 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Important !
    Daca vreti sa trimiteti o masina la un prieten si in loc sa va apara mesajul " Operation complete " o sa apara " Upload failed" trebuie sa iesiti imediat din joc (psn button - quit game) altfel pierdeti masina. Persoana careia vreti sa trimitei masina nu o va primi si voua va dispare din garaj.

In seara asta am incercat sa-i imprumut lui imothes cea mai buna masina din garajul meu si mi-a dat "upload failed" ; nu am stiut sa ies din joc fara sa apuce sa salveze si am ramas fara masina care o foloseam la facut bani

So fckin pissed right now...

17. #2257 SP
    Member justamodel's Avatar
    Acum trebuie sa mai joc sa am si eu bani de masini bune, ca nu pot sa intru cu ultima caruta in online.
    Oricum nu joci cu masinile tale. Poti intra linistit pe noi.

18. #2258 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Gran Tursimo 5 Video Review Video - IGN
    Doamne ce voce are ala din review,de zici ca l-a prins careva pe strada si i-a spart nasul ca si-a batut joc in halul asta de GT5

19. #2259 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    A fost funny aseara, dar incercati si voi sa fiti mai atenti in cursa. De exemplu, daca cel din fata voastra franeaza, franati si voi din timp, nu franati in el. Nu de alta, dar e neplacut sa fii aruncat de pe traseu ca vine unu mai tare, care joaca nfs, si se opreste in tine ca el a uitat sa franeze. Sau, atunci cand sunteti depasiti, nu il scoateti pe cel care va depaseste de pe traseu, pastrati-va linia si asteptati sa fiti depasiti...

E distractiv cand se joaca la relaxare, dar la un eventual concurs astea nu-s lucruri de facut.

20. #2260 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    GT5 vs Forza 3

[url]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 246 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast