Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 163 of 246 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 ... LastLast
Results 3,241 to 3,260 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3241 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Mai bine jucati ceva online decat sa stati 2 ore si ceva in fata televizorului singuri pe pista. Daca stiti sa cautati, veti gasi lobby-uri online foarte bune, cu jucatori buni, limite la putere, kg, etc, schimbat traseul des. O sa va distrati mai mult asa. Nu merita masinile alea premiu. Adica sunt masini bune dar doar dupa cateva curse. La primele sunt praf. Masini bune va cumparati facand Seasonal Events. Castigi multi bani de acolo.

2. #3242 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cursele de endurance sunt foarte plictisitoare, nu merita decat daca vrei sa ai totul complet. (in timpul in care faci o cursa de endurance, faci de multe ori Like The Wind; e la fel de plictisitor, dar castigi mult mai mult). Insa sunt si curse care merita (de exemplu Indy 500).

3. #3243 SP
    Member Lazarica's Avatar
    mizerabil la b-spec la historic cup pe monaco (sau cote d'azure, japonezu ala fiind prea prost ca sa primeasca licenta) dupa ce iesi din tunel nu exista data in care sa nu ia coltu ala in curba,incredibil cat de infect au facut AI-ul...bine ce pretentii sa ai de la unii care nici meniul nu erau in stare sa-l faca sa mearga pana acum 3 zile....

4. #3244 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    spec b ... plictisitor intradevar. La terminarea cursei de la Tsukuba de 9 ore iti da 200.000 credite si 600.000 de xp . Cam putin dupa pararea mea avand in considerare timpul petrecut pe circuit. Sunt curios la cele doua curse de 24 ore cat se premiaza.

5. #3245 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    In weekendul acesta, am reusit sa ajung si eu la level 35 la A-spec. Acum mi s-a risipit si bruma de speranta pe care o mai aveam, in ceea ce priveste cursa de 24 de ore de la Le Mans. Ma gandeam ca poate poate au creat vreun save mode cand se intra la pitstop sau prin meniu pe undeva, dar nici vorba. Asa ca, nici nu se mai pune problema sa fac vreodata aceasta cursa, pentru ca in conditiile in care as juca 4 ore pe zi, mi-ar trebui o saptamana sa o termin, si bineinteles, fara sa opresc PS3-ul in tot acest interval, ceea ce este criminal. Nici nu am curajul sa ma gandesc, cum ar reactiona PS3-ul si blocul optic, daca ar merge o saptamana non stop.
    Din tot ce am lasat in urma, doar cursa de la Suzuka si Monaco, de la campionatul cu formule GT, nu am reusit sa le castig, insa campionatul in sine, l-am castigat, pentru ca am castigat celelalte patru curse. Campionatul cu historic cars, l-am castigat cu un Dodge Challenger tunat la maxim, si cu care am reusit din a doua incercare. In rest, nimic nu a fost o mare problema, pentru ca in majoritatea cazurilor, cu o masina bine preparata, se poate castiga destul de usor din prima.
    La B-spec, am ajuns la level 24, si inca mai am rabdare sa mai joc la aceasta sectiune....dar nu stiu pana cand.

6. #3246 SP
    Online baieti. asta e viitorul. Eu am achizitionat ieri un Mercedes 190 2.5-16 Evolution II Touring Car 92, are aproape 400hp, cu turbo 486, si 930 kg. E criminala masina, am jucat cu ea pe un server unde era limita de 520 la hp si nu era limita la kg (majoritatea au o manie cu min 1000 kg) si am scos un loc 2 in spatele unei masini mai puternice. Asta in conditiile in care, ca sa nu intru intr-un coechipier care visa pe traseu, l-am ocolit dar am taiat putin curba si m-am ales cu 10 sec de penalizare.
    Foarte manevrabila masina si stabila. Am setat diferentialul spate 6/35/20 si aerodinamica la maxim si nu am avut probleme nici in viraje, nici in linie dreapta. Cu toate astea, masina e departe de a fi un chilipir.....1 400 000 credite, 400 000 refacerea motorului (altfel nu scotea atat) si 500 000 sasiul. Dar merita. E mult mai buna chiar si decat Opel Astra Touring, care mi s-a parut cam seaca. Fuge dar nu are nimic care sa iti dea incredere in ea.

Acum urmaresc sa iau un CLK GTR Race Car ...are vreo 650+hp, dar era 3.500.000 si nu mai aveam bani. dar se rezolva data viitoare. O alta masina care imi place, Takata Dome NSX de 480 hp. (nu i-am facut schimbul de ulei pt ca iar saream de 500hp, ca mai am un Nissan Z de 525hp, si un GT-r tot de competitie cu 508 si nu am ce face cu ele pt ca majoritatea lobby-urilor de jGTC sunt setate pe 500-502hp.
    Dar imi place la NSX ca e MR fata de Nissan Z si e mai usoara fata, o arunci in curbe pe traiectorie mult mai usor, dar si daca exagerezi te invarti ca un titirez.

7. #3247 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    WoW, ce surpriza placuta. Se pare ca GT5ul poate fi jucat si cu anticul WingMan Formula Force GP.

8. #3248 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    mizerabil la b-spec la historic cup pe monaco (sau cote d'azure, japonezu ala fiind prea prost ca sa primeasca licenta) dupa ce iesi din tunel nu exista data in care sa nu ia coltu ala in curba,incredibil cat de infect au facut AI-ul...bine ce pretentii sa ai de la unii care nici meniul nu erau in stare sa-l faca sa mearga pana acum 3 zile....
    la b-spec, tot la cursa de Monaco, driverul meu mult experimentat, din 5 incercari cate a facut acolo, de fiecare data dupa lap 2 se izbeste in cursa aia,chiar daca e pe primul loc, si pana da el cu spatele ii lasa pe toti sa-l depaseasca, si pierde de fiecare data.
    la prima cursa de la hystorical, nu stiu cum a reusit primul loc.

9. #3249 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    Sa speram ca o sa intre in functionalitate aceasta optiune cat mai curand - controlul si de pe pc a driverului in spec b :

Some have already questioned the decision for Polyphony Digital to include the niche B-Spec mode in Gran Turismo 5, but fans of that mode are set for even greater levels of excitement. Soon B-Spec mode will be controllable via a PC.
    According to a tweet by Gran Turismo creator Kazunori Yamauchi, a web-based interface will make it possible to not only monitor the progress of races, but also issue instructions, such as enter the pits and overtake.
    The new functionality is expected early in 2011.

10. #3250 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Incercati sa-i dati "reduce pace" inainte de curba cu probleme pt Mr Bob.Eu asa am facut si functiona,incercam tot timpul sa-l calmez cat mai mult inainte de curba respectiva,si deobicei o lua ok.

11. #3251 SP
    Hahaha. Cam tampit Bob asta. Cand i-am dat Minolta pe mana prima data...... nu accelera mai mult de jumatate ziceai ca are carcel. Pana la urma l-am tot disperat si a reusit sa conduca bine. Din pacate, m-am oprit la level 16 la B-spec ....nu am mai vrut sa las PS3-ul aprins tot timpul sa astept sa faca ala cate 10 ture pt o cursa

Mi-am adus aminte de o masina de raliu pe care am achizitionat-o recent, Citroen Xsara Rally Car 99, e FF , 295 hp, vreo tona greutate. Imi place mult cum arata (e standard), dar nu am apucat sa o conduc. Cred ca farmecul jocului consta si in vanarea masinilor de la UCD, unele mai rare, altele mai comune, dar daca ajungi sa descoperi suficient o masina, o sa observi ca fiecare masina din joc e unica in felul ei, chair daca e una scumpa sau ieftina. Asta imi place la joc. ca atunci cand cumpar o masina, chiar daca e o masina proasta, o poti imbunatati sau poti incerca sa te acomodezi cu ea. (ex Ruf CTR Yellow Bird 86 parca - e o masina foarte greu de controlat, o bestie, dar asta e si farmecul).

O alta masina foarte distractiva ( am castigat online o cursa pe Top Gear test track cu ea, limita era de 220 hp), e Daihatsu Copen. L-am facut de 200 hp, i-am scazut masa la maxim, elemente aerodinamice, diferential , gearbox setat pe 210km/h, toate upgrade-urile. Cu masina asta, fiind atat de usoara (in jur de 700 kg daca nu mai jos), bati linistit Lotus Elise RM. Imi place sa descopar masini noi, cu care nu prea joaca lumea.

12. #3252 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Cand apar cursele de anduranta la A-spec si B-spec ? aproape am terminat tot...mai am la extreme 3 curse si la A si la B si in rest e totul facut...ce level tre sa fiu ca sa am acces la ele ? sunt la 24 A respectiv 22 B ...

13. #3253 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Cand ajungi la level 25 se deblocheaza Endurance

14. #3254 SP
    Seasonal ai jucat ? ca faci level 25 doar din cateva Seasonal. Parca atunci iti deblocheaza. La 25

15. #3255 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Cand ajungi la level 25 se deblocheaza Endurance
    Am inteles,mersi frumos. Si inca ceva X1 sau X2010 masina red bull , cand si cum o deblochezi ? stie cineva ?

---------- Post added 24-01-2011 at 11:41 AM ----------

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Seasonal ai jucat ? ca faci level 25 doar din cateva Seasonal. Parca atunci iti deblocheaza. La 25
    am jucat si seasonal ....mai trebuie sa fac una ca sa ajung la 25 se pare

16. #3256 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Hahaha. Cam tampit Bob asta. Cand i-am dat Minolta pe mana prima data...... nu accelera mai mult de jumatate ziceai ca are carcel. Pana la urma l-am tot disperat si a reusit sa conduca bine. Din pacate, m-am oprit la level 16 la B-spec ....nu am mai vrut sa las PS3-ul aprins tot timpul sa astept sa faca ala cate 10 ture pt o cursa

Mi-am adus aminte de o masina de raliu pe care am achizitionat-o recent, Citroen Xsara Rally Car 99, e FF , 295 hp, vreo tona greutate. Imi place mult cum arata (e standard), dar nu am apucat sa o conduc. Cred ca farmecul jocului consta si in vanarea masinilor de la UCD, unele mai rare, altele mai comune, dar daca ajungi sa descoperi suficient o masina, o sa observi ca fiecare masina din joc e unica in felul ei, chair daca e una scumpa sau ieftina. Asta imi place la joc. ca atunci cand cumpar o masina, chiar daca e o masina proasta, o poti imbunatati sau poti incerca sa te acomodezi cu ea. (ex Ruf CTR Yellow Bird 86 parca - e o masina foarte greu de controlat, o bestie, dar asta e si farmecul).

O alta masina foarte distractiva ( am castigat online o cursa pe Top Gear test track cu ea, limita era de 220 hp), e Daihatsu Copen. L-am facut de 200 hp, i-am scazut masa la maxim, elemente aerodinamice, diferential , gearbox setat pe 210km/h, toate upgrade-urile. Cu masina asta, fiind atat de usoara (in jur de 700 kg daca nu mai jos), bati linistit Lotus Elise RM. Imi place sa descopar masini noi, cu care nu prea joaca lumea.
    Cosmine, eu, spre deosebire de tine, nu prea agreez de loc masinile pentru care trebuie sa depun eforturi, sa le tin pe circuit ca sa nu ies cu ele in decor. De aceea, m-am grabit sa vand tot ce aveam in categoria ,,bad car", si sa caut altele care merg bine. Din pacate, am gasit si printre masinile de curse consacrate, unele care mie unul nu-mi dau satisfactie, cum ar fi de exemplu Mazda 787 B, de la care aveam mari asteptari, dar care m-a deziluzionat profund.
    Pentru mine, nu mai conteaza prea mult daca e Ferrari, Lamborghini, Bugatti sau alta masina de legenda. Daca nu merge la fix, lipita de pista, cu acceleratie beton, cu franare ,,instantfreeze" si fara supra sau sub virare,....adios....nu-mi mai pierd timpul si nu-mi mananc nervii cu ea!!!

17. #3257 SP
    ymy ...de multe ori masinile respective nu mai fac nici un ban daca le revinzi sau nu poti sa le vinzi. Asa ca ori le uiti intr-un colt, ori incerci sa te adaptezi stilului lor. Pt ca si eu am fost dezamagit cand am cumparat Audi R10 TDI Race Car si am vazut ca supravira la orice incercare timida de a iesi mai tare dintr-un viraj. Insa dupa ce am coborat initial torque la diferential de la 10 cat e implicit la 5-6, e alta masina. Tot la fel de importante sunt si setarile la toe angle.
    Acum, chiar daca toata lumea zice ca 787 e mai lenta si mai dificila decat 908, o sa o cumpar sa vad despre ce e vorba. Nu joc online sa fac performanta. Joc de placere. Si daca ies locul 5 dupa o cursa stransa in care m-am duelat tot traseul cu 1-3 masini, eu ma declar foarte multumit.
    Si in plus, daca ati observat, aderenta din cursele online e alta fata de singleplayer. Eu cu un M3 modificat dupa modelul aniversar actual M3 GTS, in practice pe Nurburgring mergeam cu acceleratia "blana" in orice curba dupa apex si nu rupea aderenta deloc, iar la prima cursa online cu masina asta, m-am trezit in iarba dupa 3 viraje. Si nu era de la pneuri, ca si cand erau incalzite facea la fel. Multa lume a observat asta. Sunt dezamagit de online doar pt ca iau deconectari cam des, iar reward-urile in bani si experienta sunt cam mici dupa ce te straduiesti sa conduci bine.

18. #3258 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    Am inteles,mersi frumos. Si inca ceva X1 sau X2010 masina red bull , cand si cum o deblochezi ? stie cineva ?

---------- Post added 24-01-2011 at 11:41 AM ----------

am jucat si seasonal ....mai trebuie sa fac una ca sa ajung la 25 se pare
    Parca la level 30 iti va aparea X prototipe, la NEW CARS DEALERSHIP - sectiunea Gran Turismo Cars, dar costa vreo 20000000 cr, si nu o vei putea cumpara decat atunci cand ajungi la level 40 in A-spec.
    Tot la level 30 in A-spec, se va debolca si VETTEL X Challenge, pe care daca il rezolvi, vei primi cadou un Red Bull X prototipe. Masina va diferi ca aspect, in functie de ce vei lua acolo: bronz, argint sau aur.
    Dar....imi pare rau ca te voi dezamagi, acel challenge,...este criminal de greu. Este aproape de nerezolvat cu controlerul.
    Eu de exempu, nu am reusit sa-l fac, pentru ca mi-am pierdut rabdarea dupa cateva incercari, insa mi l-a facut fiul meu, caruia i-au trebuit cam 20 de ore (cumulat), ca sa castige cele trei probe ale challenge-ului, respectiv 2 ture la Nurburgring, Monza si Suzuka.

19. #3259 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Parca la level 30 iti va aparea X prototipe, la NEW CARS DEALERSHIP - sectiunea Gran Turismo Cars, dar costa vreo 20000000 cr, si nu o vei putea cumpara decat atunci cand ajungi la level 40 in A-spec.
    Tot la level 30 in A-spec, se va debolca si VETTEL X Challenge, pe care daca il rezolvi, vei primi cadou un Red Bull X prototipe. Masina va diferi ca aspect, in functie de ce vei lua acolo: bronz, argint sau aur.
    Dar....imi pare rau ca te voi dezamagi, acel challenge,...este criminal de greu. Este aproape de nerezolvat cu controlerul.
    Eu de exempu, nu am reusit sa-l fac, pentru ca mi-am pierdut rabdarea dupa cateva incercari, insa mi l-a facut fiul meu, caruia i-au trebuit cam 20 de ore (cumulat), ca sa castige cele trei probe ale challenge-ului, respectiv 2 ture la Nurburgring, Monza si Suzuka.
    Am un Logitech G25 care mi se pare mondial in jocul asta..... Cine are stie ce zic,sunt cativa chiar pe forum aici care au si pot sa spuna ca e chiar super-ok . E chinuiala mare la unele curse,asta e adevarul,nu conteaza ca e controller sau volan

20. #3260 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Si in plus, daca ati observat, aderenta din cursele online e alta fata de singleplayer.
    Modul single a fost facut sa nu provoace dureri de cap incepatorilor, tocmai de aceea masinile au alt comportament in mare parte datorita faptului ca nu exista uzura la pneuri si posibilitatii de a folosi in permanenta slickuri soft, echivalent cu un mini noob-mode.

Daca vreti sa descoperiti o oarecare placere in a "conduce" bestii de peste 5-600hp (care nici in RL nu stau lipite de sosea la cerinta celui dintre volan si scaun) si nu doar a merge stil NFS, intrati online si folositi gume maxim racing hard desi as ghici cam care ar fi reactia voastra de pe acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 163 of 246 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 ... LastLast