Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 246 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... LastLast
Results 2,401 to 2,420 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2401 SP
    Junior Member Lynoleum's Avatar
    am descoperit o chestie misto la B-Driver...daca cumva faceti o cursa si e o masina care va enerveaza si nu puteti sa o depasiti ca deh....masina aleasa de voi nu e cea mai buna....puteti da exit si restart pana masina dispare. se pare ca lista de masini e random

am scapat de un rx 7 la japanese cars 90s care-mi facea nsx 91

2. #2402 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by laptarul View Post
    Nu mai gasesc threadul cu poze din travel mode asa ca enjoy
    Aici e: Poze GT5

3. #2403 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Salut!

Cu totii aveti problema asta: A SPEC - curse cu masini clasice, in linie dreapta nu depasesc 112-118 mph? Am incercat cu trei masini diferite, mi-am cheltuit banii pe tuning si degeaba. Si nu asta e problema, cat ca toti ma depasesc ca si cum as sta pe loc. Recuperez la viraje, dar in linie dreapta sunt mort.

4. #2404 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    baga a 2-a

5. #2405 SP
    Nu-mi dau seama daca ai fost sau nu ironic... Ideea e ca am jucat cu un Camaro SS 69 ala avea 4 trepte. Joc pe modul automat. M-am dus pe Tuning/ Transmision si am pus cutie cu 5 trepte. La fel, nu trece de 112. Acum am un Corvette negru din 54, ala e mai rau, are doar doua trepte, la fel, nu trece de 110. I-am pus cutie in 5 trepte, mai rau - nu trece de 99.

6. #2406 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Frumos aseara dar se putea si mai bine, cuvantul cheie BRAKE

1. La start
    2. Prima curba...
    3&4. Dupa primul tur...
    Attached Images Attached Images cape-ring-north.jpg cape-ring-north1.jpg cape-ring-north2.jpg cape-ring-north3.jpg cape-ring-north4.jpg cape-ring-north5.jpg cape-ring-north_1.jpg cape-ring-north_2.jpg

7. #2407 SP
    Am gasit singur raspunsul:

Q: "Why won't this car go in to fifth gear? The only permanent upgrade it has is the engine stage 1, it simply will not go into fifth, and refuses to go faster than 124mph. Anyone know why?"

A: "Because most American cars back then didn't have an overdrive gear. 4 speeds is all it has. If you want it to go faster buy the adjustable racing transmission."

8. #2408 SP
    Quote Originally Posted by Tekken View Post

1. La start
    2. Prima curba...
    3&4. Dupa primul tur...

super ca dupa primul tur am fost mai toti la pit-uri...

poate conta mai mult daca era cursa mai lunga

9. #2409 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Vom face si curse lungi, dupa cum se vede multi au nevoie de timp de acomodare cu masini/trasee/viraje

10. #2410 SP
    este total diferit modeul de joc cu ultimul patch... nu ne putem astepta decat la si mai bine

mai multe tipuri de damage si oricum mai trebuie umblat la el. la modul in care se face damageul de acum.
    in general modul de multiplayer are nevoie de multe imbunatati dupa parerea mea. dar e bine ca se ocupa de el.

11. #2411 SP
    Junior Member Lynoleum's Avatar
    am un pilot la B _ Spec care face drifturi in curbe stranse, 5 curbe le ia bine dupa care se invarte prost la o curba stransa si ajunge pe ultimul loc. deci, nu pot sa cred...la fiecare curba face asa. ce sa fac ? sa-l mai bag la begginer sa mai faca ceva lvl ?

12. #2412 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

1. La start
    2. Prima curba...
    3&4. Dupa primul tur...
    O da,super faina cursa aia,ce tare arata linia de pituri.Am avut parte de o cursa stransa cu Grey acolo

13. #2413 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by Lynoleum View Post
    am un pilot la B _ Spec care face drifturi in curbe stranse, 5 curbe le ia bine dupa care se invarte prost la o curba stransa si ajunge pe ultimul loc. deci, nu pot sa cred...la fiecare curba face asa. ce sa fac ? sa-l mai bag la begginer sa mai faca ceva lvl ?
    II dai o masina mai echilibrata, si "pace down".. calmeaza-l.

14. #2414 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    In seara asta m-ai faceti vreun multiplayer? Daca puteti sa ma invitati si pe mine.
    V-am dat add la cativa dintre voi sunt baciu91.

15. #2415 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

1. La start
    2. Prima curba...
    3&4. Dupa primul tur...
    Poza 2: Cel care face pe interior "e" eu? Nasol cu lipsa unui detaliu pe masina, pentru fiecare jucator. Stiu ca dupa primul sau al doilea viraj, am ajuns pe locul 3, plecand de pe ultimul loc pentru ca nu m-am calificat. Am atins putin un parapete si ultimele doua tururi am mers cu masina tragand dreapta. Dar am rezistat.

Incercati si voi sa nu fortati depasiri in primele 2-3 viraje. Pastrati-va locul ca timp este destul ca sa ajungeti in fata, iar pentru cei care nu stiu: in momentul in care sunteti in spatele cuiva, la aspiratie, aveti grija cand franati. Viteza fiind mult mai mare decat daca ati merge normal, automat si timpul de franare este mai mare si va treziti ca il faceti terci pe cel din fata. Si nu incepeti cu faze ca de ce a franat asa mult. El merge cum vrea, voi trebuie sa aveti grija ce faceti in spatele lui. Si nu, nu ma refer la tine, vagabone, cu faza de pe LaSarthe.

Sper sa bage o setare pentru timpul de la finalul cursei. 15 secunde sau cate sunt acum, este total aiurea. Ier pe LaSarthe, m-a bagat in DNF, cu toate ca trecusem linia de "finish" cu o secunda dupa terminarea timpului.

Si inca ceva si gata: Cand "pierdeti" masina, nu mai accelerati aiurea. Sunt cativa care fac lucrul asta. Franati, uitati-va daca nu vine cineva din spate si apoi incercati sa va redresati. Iar pentru cei care vin tare din spate, daca il vedeti pe cel din fata ca se da cu capul de parapeti, stanga-dreapta, nu dati tare. Franati si asteptati sa se calmeze ca sa puteti trece in siguranta pe langa el.

Multiplayer nu este singleplayer. Daca loviti vreo masina, tineti cont ca la volanul ei este tot un jucator, care sigur va umple frigiderul, va da acatiste sau va lauda cu niste cuvinte "frumoase".

16. #2416 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Se pare ca a fost distractie mare aseara , am incercat si eu sa intru de pe Grey, Koba , Ffocus dar la fiecare imi dadea mesajul "xxxx is the host of this private room but he has not activated ......." asa ca am renuntat.

Nu am apucat nici sa joc online sa testez noul sistem de damage, care sunt primele impresii ?

Oh si :

1. La start
    2. Prima curba...
    3&4. Dupa primul tur...
    Eram sub impresia ca nu se pot salva replays din multiplayer, s-a schimbat ceva la ultimul patch ?

17. #2417 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Se pot salva de cand s-a lansat jocul. Dupa cursa, te duci pe iconita aia ca un podium si sub lista participantilor, ai "save replay".

18. #2418 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai probabil a dat view replay si a facut cateva screenshots .

19. #2419 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @minimize:Nu stiu cum era inainte de patch ca nu am cautat,dar acuma daca intri la race results dupa cursa ai optiune acolo sa salvezi replay-ul,am salvat si eu unul aseara.
    Poate nu ai putut intra in sesiune pt ca nu-l ai in lista de friends pe Vagabone,ca el a facut lobyul aseara,am inteles ca totusi tb sa-ti fie in lista cel care creaza lobyul.

20. #2420 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    ...am inteles ca totusi tb sa-ti fie in lista cel care creaza lobyul.

da, si eu incercam sa intru cand il adaugasem doar pe greyhound si nu mergea.

merge sa intri doar pe cel care a facut lobby-ul.
    de aceea cel mai bine e sa se anunte aici cine face serverul ca sa stim ce sa facem

sau poate facem un topic separat dedicat intalnirilor nocturne.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 246 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... LastLast