"...la un moment dat...", nu acum
acum...puteti uitalol
Pai cam asta a fost cursa cu evo-urile, de acum cateva seri. 3 masini au scapat, restul terci.
@ffocus: Pentru tine special, diseara va fi nascar, 200 tururi. Masina: vezi poza.
VG247 � Blog Archive � GT5 ships 5.5 million units worldwide, series surpasses 60 million units shipped
Sony�s just announced Gran Turismo 5 has shipped 5.5 million units as of this past Monday, with the series as a whole passing 60 million units shipped.
GT5 launched on November 26 worldwide for PS3, and had been seen as one of the most anticipated titles this generation despite countless delays.
The majority of GT5 copies shipped come from Europe, where it shipped 3.5 million units. North America shipped 1.2 million units and Japan shipped 550k.
Last night, it was revealed the racer had charted into number eight in the software charts for last month in the US, according to NPD.
Full breakdown of shipping numbers for each game in the series is below.
- Gran Turismo � 10.98 million Worldwide
- Gran Turismo 2 � 9.34 million
- Gran Turismo 3 A-Spec � 14.80 million
- Gran Turismo Concept 2001 � 1.50 million
- Gran Turismo 4: Prologue � 1.34 million
- Gran Turismo 4 � 10.86 million
- Gran Turismo 5: Prologue � 5.03 million
- Gran Turismo PSP � 2.24 million
- Gran Turismo 5 � 5.52 million
Gran Turismo 5 Racing Modification Cars
Acura NSX RM '91
Chevrolet Camaro SS RM '10
Chevrolet Camaro Z28 RM '69
Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
Dodge Challenger R/T RM '70
Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
Lexus IS F RM '07
Lotus Elise RM '96
Lotus Elise 111R RM '04
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
TVR Tuscan Speed 6 RM '00
Volkswagen Golf IV GTI RM '01
---------- Post added 10-12-2010 at 03:03 PM ----------
Se poate. Il setezi ca GT Force si va functiona aproape tot, in afara de cele doua butoane albe, care nu se pot configura.
Merge chiar bine! am eu, si am jucat f. mult prologue cu el.Pe gt5 nu l-am testat dar sigur 100 % merge cum am mai spus ma joc cu volanu lu vecinu` un g27.
Lista cu aproape toate premiile oferite in joc per event, folositoare cand nu vrei sa arunci bani pe o masina pe care oricum o vei primi cadou.
Just letting people know that when you get to B-Spec lvl 35, you will be rewarded with a
Si ca tot se vorbea de AI prost iata si cateva cazuri analizate in detaliu si nu de catre fanboi imbecili. Jucand ambele jocuri destul de extensiv pot spune ca AI-ul din Forza (notoriu de fapt) e inferior in majoritatea experientelor intalnite in joc.
Concluzia: AI retard in ambele jocuri.Dar daca, ai-ul devine mai destept in functie de cat inaintezi in joc? La fel ca si "demegiul". Omul ne prezinta in filme numai masinute puternice, nu ce primesti la inceputul "carierei". lol
Vaga, troll much?
Ne vedem diseara la 20:00 fix pentru cateva curse, sper eu, ceva mai lipsite de incidente si mai curate?
Cred ca o sa intru si eu in seara asta
Am mai jucat si azi putin si am reusit sa fac toate cele 4 sectiuni gold la AMG academy lvl 12 iar traseul full deocamdata silver; imi cam dau batai de cap masinile de pe traseu ca ma intalnesc cu ele numai prin curbe stranse
Cum mai aflam si noi de id-urile userilor noi? A mai tinut ceva evidenta minimize?
Ce naiba are de cand dau la Comunity sa vad lista cu friends si care sunt online si eventual daca sunt in vreun loby in afara de mine toti apar OFFLINE chiar daca din lista de friends din PSN imi arata ca sunt online si se joaca gran turismo..am problema asta de ieri :/.
LE:aiurea am dat sa sterg ultimu patch in speranta ca il voi downloada iar si ca totu va revenii la normal insa imi ia consola freeze cand ii dau delete si sta asa..Doamne.
Asa face,se mai deconecteaza cate odata de la server,tb sa iesi din GT mode in meniul principal si sa reintri,am patito si eu de nenumarate ori cand dadeam la community nu-mi aparea nici un friend din lista desi erau vreo 5-6 online.Dar nui nimic grav,iesi si intri din nou in GT mode si o sa se conecteze la server.
Bookmarks