Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 126 of 246 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2501 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    "...la un moment dat...", nu acum

acum...puteti uitalol

2. #2502 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    "...la un moment dat...", nu acum

acum...puteti uita
    zici ca e rugby, nu Nascar. Cred ca echipele aveau tot piloti noi, la fiecare cursa dupa cum se izbesc aia acolo

3. #2503 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai cam asta a fost cursa cu evo-urile, de acum cateva seri. 3 masini au scapat, restul terci.

@ffocus: Pentru tine special, diseara va fi nascar, 200 tururi. Masina: vezi poza.
    Attached Images Attached Images gt5-midget.jpg

4. #2504 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � GT5 ships 5.5 million units worldwide, series surpasses 60 million units shipped
    Sony�s just announced Gran Turismo 5 has shipped 5.5 million units as of this past Monday, with the series as a whole passing 60 million units shipped.

GT5 launched on November 26 worldwide for PS3, and had been seen as one of the most anticipated titles this generation despite countless delays.
    The majority of GT5 copies shipped come from Europe, where it shipped 3.5 million units. North America shipped 1.2 million units and Japan shipped 550k.
    Last night, it was revealed the racer had charted into number eight in the software charts for last month in the US, according to NPD.
    Full breakdown of shipping numbers for each game in the series is below.
    • Gran Turismo � 10.98 million Worldwide
    • Gran Turismo 2 � 9.34 million
    • Gran Turismo 3 A-Spec � 14.80 million
    • Gran Turismo Concept 2001 � 1.50 million
    • Gran Turismo 4: Prologue � 1.34 million
    • Gran Turismo 4 � 10.86 million
    • Gran Turismo 5: Prologue � 5.03 million
    • Gran Turismo PSP � 2.24 million
    • Gran Turismo 5 � 5.52 million

5. #2505 SP
    Member Imouthes's Avatar

Gran Turismo 5 Racing Modification Cars List

Gran Turismo 5 Racing Modification Cars

Acura NSX RM '91
    Chevrolet Camaro SS RM '10
    Chevrolet Camaro Z28 RM '69
    Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
    Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
    Dodge Challenger R/T RM '70
    Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
    Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
    Lexus IS F RM '07
    Lotus Elise RM '96
    Lotus Elise 111R RM '04
    Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
    Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
    Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
    Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
    TVR Tuscan Speed 6 RM '00
    Volkswagen Golf IV GTI RM '01

---------- Post added 10-12-2010 at 03:03 PM ----------

6. #2506 SP
    Member stanzor's Avatar
    buna ziua, am o mica intrebare. pot juca gran turismo 5 cu logitech momo????

7. #2507 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Se poate. Il setezi ca GT Force si va functiona aproape tot, in afara de cele doua butoane albe, care nu se pot configura.

8. #2508 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Merge chiar bine! am eu, si am jucat f. mult prologue cu el.Pe gt5 nu l-am testat dar sigur 100 % merge cum am mai spus ma joc cu volanu lu vecinu` un g27 .

9. #2509 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Lista cu aproape toate premiile oferite in joc per event, folositoare cand nu vrei sa arunci bani pe o masina pe care oricum o vei primi cadou.

Just letting people know that when you get to B-Spec lvl 35, you will be rewarded with a

Si ca tot se vorbea de AI prost iata si cateva cazuri analizate in detaliu si nu de catre fanboi imbecili. Jucand ambele jocuri destul de extensiv pot spune ca AI-ul din Forza (notoriu de fapt) e inferior in majoritatea experientelor intalnite in joc.

10. #2510 SP
    Concluzia: AI retard in ambele jocuri. Dar daca, ai-ul devine mai destept in functie de cat inaintezi in joc? La fel ca si "demegiul". Omul ne prezinta in filme numai masinute puternice, nu ce primesti la inceputul "carierei". lol

11. #2511 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Vaga, troll much?

Ne vedem diseara la 20:00 fix pentru cateva curse, sper eu, ceva mai lipsite de incidente si mai curate?

12. #2512 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Vaga, troll much?

Ne vedem diseara la 20:00 fix pentru cateva curse, sper eu, ceva mai lipsite de incidente si mai curate?
    Intru si eu!

13. #2513 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Cred ca o sa intru si eu in seara asta
    Am mai jucat si azi putin si am reusit sa fac toate cele 4 sectiuni gold la AMG academy lvl 12 iar traseul full deocamdata silver; imi cam dau batai de cap masinile de pe traseu ca ma intalnesc cu ele numai prin curbe stranse
    Cum mai aflam si noi de id-urile userilor noi? A mai tinut ceva evidenta minimize?

14. #2514 SP
    Member stanzor's Avatar
    multumesc baieti

15. #2515 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ce naiba are de cand dau la Comunity sa vad lista cu friends si care sunt online si eventual daca sunt in vreun loby in afara de mine toti apar OFFLINE chiar daca din lista de friends din PSN imi arata ca sunt online si se joaca gran turismo..am problema asta de ieri :/.

LE:aiurea am dat sa sterg ultimu patch in speranta ca il voi downloada iar si ca totu va revenii la normal insa imi ia consola freeze cand ii dau delete si sta asa..Doamne.

16. #2516 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    daca se aduna lumea intru si eu

17. #2517 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Ce naiba are de cand dau la Comunity sa vad lista cu friends si care sunt online si eventual daca sunt in vreun loby in afara de mine toti apar OFFLINE chiar daca din lista de friends din PSN imi arata ca sunt online si se joaca gran turismo..am problema asta de ieri :/.

LE:aiurea am dat sa sterg ultimu patch in speranta ca il voi downloada iar si ca totu va revenii la normal insa imi ia consola freeze cand ii dau delete si sta asa..Doamne.
    Asa face,se mai deconecteaza cate odata de la server,tb sa iesi din GT mode in meniul principal si sa reintri,am patito si eu de nenumarate ori cand dadeam la community nu-mi aparea nici un friend din lista desi erau vreo 5-6 online.Dar nui nimic grav,iesi si intri din nou in GT mode si o sa se conecteze la server.

18. #2518 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Vaga, troll much?

Daca e sa vorbim de trolli mai bine va uitati in oglinda si tu si Mo hihi

19. #2519 SP
    Mamaaaa... Eu troll? Iti sparg cauciucurile pe circuit.

20. #2520 SP
    Tu mai intai trebuie sa treci de un mare obstacol (greu, stiu) - sa joci GT5 efectiv

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 246 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast