nu stiu despre ce este cearta asta si nici nu ma intereseaza dar angelcrying a fost mortal cu replica aia.
nu stiu despre ce este cearta asta si nici nu ma intereseaza dar angelcrying a fost mortal cu replica aia.
Deci am incercat sa fac ce a zis koba de vreo 10 ori..am incercat sa ies din joc si sa intru iar sa ma loghez pe psn de mai multe ori (adica sa intru si sa ies) am incercat sa dau restart la consola,am scos routeru si am trecut de pe wireless pe wired am facut conectiunea totu perfect, am dat restore default setings la consola,am sters chache din joc de la optiuni am sters ultimul patch si fisierele instalat pe hdd si TOT NU MERGE, tare nu ?si ce moment mai bun sa faca asta decat vineri seara ? Te rog grey daca vezi mesaju psoteaza room id sau acel cod poate merge asa...
In sfarsit l-am luat si eu!
deocamdata bag single, sa ma obisnuiesc... maine poate ma bag la un mp. dati add la eagle-eye1593 cei care inca nu m-ati bagat in lista.
Parca nu a mai fost asa rau in seara asta, a mai invatat lumea sa nu accelereze maxim la start...
Daca a intrebi pe mine a fost chiar bine fata de alte dati, cateva mici impingeri dar foarte foarte putine cel putin in cazul meu nu stiu dupa jumatatea plutonului cum a fost.
LE: lol np se mai intampla si uneorii asta face ca lupta sa fie mai stransa acum nu trebuie sa incepem sa fim emo din cauza ca ne atingem putin !
Au fost cateva curse super misto,am mai busit pe cativa dar nu asa tare incat sa-i scot din cursa
,scuzele de rigoare sunt adresate lui rzr_10 si minimize
,no hard feelings I hope
![]()
1. Hai ca se poate
2. Start
3. THE OTHER RIGHT!!!!
4. Grey's Car (singura lui masina)
5. Ce oameni ma...
6. Vagabone ne arata
7. DJMo moment de mare finete
8. DJMo cauta pit-urile
cum e asta lol
YouTube - Gran Turismo 5 - Flying Overtake - Bugatti Veyron
Grey's Car (singura lui masina)
1. Uite ba unii transpira altii fac plaja in nisip!
2. Iesire la iarba verde...
3. Imediat vine comanda, 10 mici cu mustar la baiatu'!
4. DjMo: Da' eu n-am comandat nimic!
5. DjMo: Aoleu muica vine Vaga peste mine!
6. Poftiti nota de plata!
A fost crancen cu lambo (fara TCS) pe circuitul asta. Am obosit mai rau decat daca ma puneai sa alerg 2 tururi de stadion. Pacat ca nu a mai fost macar un tur. Ma "ciomageam" frumos cu Tekken. Si app... cine spunea ca in GT5 nu se poate "drifta"? Stiu ca am avut si eu si Tekken, cateva momente de "arta" cu lambo. Imi pare rau ca nu am salvat reluarea. Se poate cumva lua de la vreun prieten?
Am avut parte de trei lupte frumoase in seara asta: Cu ffocus prima data, Geoker pe Monza (pacat de momentul in care nu am apreciat bine latimea masinii. Chiar era frumoasa "bataita" intre noi. Aveam si o alta masina putin in spate pe dreapta. Daca imi iesea bine pasenta, eram mandru de mine.) si Tekken inainte de culcare.
LE: si sa nu uit: Nu am fost deconectat deloc. Se pare ca setarea de "High quality voice" in lobby, imi dadea de furca.
Acolo vroiam sa te trag la aspiratie ca sa il poti ajunge pe Grey, nu am realizat ca este ultimul tur totusi ; intentia conteaza ...
Da, se poate. Roaga pe cineva care a salvat-o sa ti-o trimita.
Cum am spus si asera, combinatia de traseu/masina a fost epica.
GG guys!
As vrea si eu salvarea replay-ului de la cursa cu Lambo,daca o area careva il rog sa mi-o trimita si mie.F faina cursa respectiva
![]()
Bookmarks