Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 246 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 227 ... LastLast
Results 2,521 to 2,540 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2521 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    nu stiu despre ce este cearta asta si nici nu ma intereseaza dar angelcrying a fost mortal cu replica aia .

2. #2522 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Lobby-ul este facut. Dati pe Community, apoi pe Mine si Lounge.
    Va astept.

3. #2523 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Deci am incercat sa fac ce a zis koba de vreo 10 ori..am incercat sa ies din joc si sa intru iar sa ma loghez pe psn de mai multe ori (adica sa intru si sa ies) am incercat sa dau restart la consola,am scos routeru si am trecut de pe wireless pe wired am facut conectiunea totu perfect, am dat restore default setings la consola,am sters chache din joc de la optiuni am sters ultimul patch si fisierele instalat pe hdd si TOT NU MERGE, tare nu ?si ce moment mai bun sa faca asta decat vineri seara ? Te rog grey daca vezi mesaju psoteaza room id sau acel cod poate merge asa...

4. #2524 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Lobby-ul este facut. Dati pe Community, apoi pe Mine si Lounge.
    Va astept.
    Cine este Mine?

Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Tu mai intai trebuie sa treci de un mare obstacol (greu, stiu) - sa joci GT5 efectiv
    Esti oaie cu sorici acum. Stii foarte bine de ce nu intru momentan. Nu cred ca a fost seara sa nu iau 10 deconectari, dar am ramas acolo.

5. #2525 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ce-am mai ras, ce ne-am mai distrat. Intri azi, sau ti-e frica?

6. #2526 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    In sfarsit l-am luat si eu!
    deocamdata bag single, sa ma obisnuiesc... maine poate ma bag la un mp. dati add la eagle-eye1593 cei care inca nu m-ati bagat in lista.

7. #2527 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Pana sa ma prind si eu unde trebuie sa intru, s-a umplut deja

8. #2528 SP
    Member Imperatore's Avatar
    deh, e lume mai multa in weekend

9. #2529 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Parca nu a mai fost asa rau in seara asta, a mai invatat lumea sa nu accelereze maxim la start...

10. #2530 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Daca a intrebi pe mine a fost chiar bine fata de alte dati, cateva mici impingeri dar foarte foarte putine cel putin in cazul meu nu stiu dupa jumatatea plutonului cum a fost.

LE: lol np se mai intampla si uneorii asta face ca lupta sa fie mai stransa acum nu trebuie sa incepem sa fim emo din cauza ca ne atingem putin !

11. #2531 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Au fost cateva curse super misto,am mai busit pe cativa dar nu asa tare incat sa-i scot din cursa,scuzele de rigoare sunt adresate lui rzr_10 si minimize,no hard feelings I hope

12. #2532 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    1. Hai ca se poate
    2. Start
    3. THE OTHER RIGHT!!!!
    4. Grey's Car (singura lui masina)
    5. Ce oameni ma...
    6. Vagabone ne arata
    7. DJMo moment de mare finete
    8. DJMo cauta pit-urile
    Attached Images Attached Images suzuka-circuit.jpg nuerburgring-gp_f.jpg autodromo-nazionale-monza.jpg fuji-speedway-gt_3.jpg fuji-speedway-gt_1.jpg fuji-speedway-gt_2.jpg autumn-ring.jpg nuerburgring-gp_f_2.jpg

13. #2533 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    epic!thanks pt. timpul dedicat acestor poze si descrierii ;D !

14. #2534 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

15. #2535 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Grey's Car (singura lui masina)

1. Uite ba unii transpira altii fac plaja in nisip!
    2. Iesire la iarba verde...
    3. Imediat vine comanda, 10 mici cu mustar la baiatu'!
    4. DjMo: Da' eu n-am comandat nimic!
    5. DjMo: Aoleu muica vine Vaga peste mine!
    6. Poftiti nota de plata!
    Attached Images Attached Images autumn-ring_2.jpg autumn-ring_3.jpg autumn-ring_4.jpg autumn-ring_7.jpg autumn-ring_9.jpg autumn-ring_11.jpg

16. #2536 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    A fost crancen cu lambo (fara TCS) pe circuitul asta. Am obosit mai rau decat daca ma puneai sa alerg 2 tururi de stadion. Pacat ca nu a mai fost macar un tur. Ma "ciomageam" frumos cu Tekken. Si app... cine spunea ca in GT5 nu se poate "drifta"? Stiu ca am avut si eu si Tekken, cateva momente de "arta" cu lambo. Imi pare rau ca nu am salvat reluarea. Se poate cumva lua de la vreun prieten?

Am avut parte de trei lupte frumoase in seara asta: Cu ffocus prima data, Geoker pe Monza (pacat de momentul in care nu am apreciat bine latimea masinii. Chiar era frumoasa "bataita" intre noi. Aveam si o alta masina putin in spate pe dreapta. Daca imi iesea bine pasenta, eram mandru de mine. ) si Tekken inainte de culcare.

LE: si sa nu uit: Nu am fost deconectat deloc. Se pare ca setarea de "High quality voice" in lobby, imi dadea de furca.

17. #2537 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    5. Ce oameni ma...
    Acolo vroiam sa te trag la aspiratie ca sa il poti ajunge pe Grey , nu am realizat ca este ultimul tur totusi ; intentia conteaza ...

Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Imi pare rau ca nu am salvat reluarea. Se poate cumva lua de la vreun prieten?
    Da, se poate. Roaga pe cineva care a salvat-o sa ti-o trimita.
    Cum am spus si asera, combinatia de traseu/masina a fost epica .

GG guys!

18. #2538 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    asta-seara ma bag si eu cu voi

19. #2539 SP
    Junior Member evolution9's Avatar
    tonight will fight i mean race ADD: DRIFTBible

20. #2540 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    As vrea si eu salvarea replay-ului de la cursa cu Lambo,daca o area careva il rog sa mi-o trimita si mie.F faina cursa respectiva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 246 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 227 ... LastLast