Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 185 of 246 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3681 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Duminica am terminat cu aur si ultima cursa de la extreme care imi lipsea si am primit un ticket de masina lvl undeva intre 20-22, nu mai tin minte exact. Am avut norocul sa primesc un Chapparal 2j Race Car '67 care chiar m'a bucurat enorm. Voi peste ce ati dat?

2. #3682 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Pai "Car Ticket-urile" sunt masini de level-ul respectiv random, adica daca nu-ti place ce primesti poti sa load (cu save pe stick logic) si incerca alta masina.

BTW, pana pe 3 Martie se poate face trade cu masini scumpe, so, cine a ramas in urma cu masini scumpe, acum este momentul sa si le achizitioneze/faca trade.

3. #3683 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Are cineva sa-mi imprumute un Rx-7 pt. bonus race ?
    Ms.

4. #3684 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

5. #3685 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Are cineva sa-mi imprumute un Rx-7 pt. bonus race ?
    Ms.
    iti dau eu maine daca nu ti-e prea tarziu. azi nu mai pot pt ca am dat deja o masina

6. #3686 SP
    Cei care au nevoie de masini,vedeti ca nu trebuie neaparat sa va trimita cineva masina respectiva,ci doar sa fie pusa la "share wih friends" de catre un prieten din lista de PSN.este mult mai simplu asa,a fost introdus in updateul de spatamana trecuta.
    Spor

7. #3687 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

8. #3688 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    Online anybody? am creat o camera: 1472 4710 9909 6405 1628

9. #3689 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    **** yeah!!!!
    Apropo de curse, mai scoate'ti'mi si mie pilotii la alergat pls. In prima saptamana de dupa patch au fost aolicitati bine de tot si acum cam freaca menta.

10. #3690 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    O adevarata veste buna! Daca o vor pune in aplicare, atunci intradevar GT5-ul va fi beton!

11. #3691 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    o adevarate veste buna ar fi o camera in game de 360 grade sa admiram si noi minunatiile la care au muncit atatia ani, dar asta nu se poate.Facem o salvare in timpul unei curse stupide de 24 ore pentru ca sa poata unii sa se simta bine ca au 100% career complet, de parca asta conteaza.

12. #3692 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @573ph4n : Ai dreptate intro anumita masura, dar sincer mi se pare o idee buna. Partea nasoala este ca sunt unii care au facut deja aceste curse fara salvare. Ei ar trebui recompensati cumva. Mie imi convine pentru ca astfel voi putea face curse pe care in mod normal nu as fi putut sa le fac.

13. #3693 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    o adevarate veste buna ar fi o camera in game de 360 grade sa admiram si noi minunatiile la care au muncit atatia ani, dar asta nu se poate.Facem o salvare in timpul unei curse stupide de 24 ore pentru ca sa poata unii sa se simta bine ca au 100% career complet, de parca asta conteaza.
    Dupa cum poate ai observat si pe forumurile internationale, pentru foarte multi jucatori de GT5, conteaza sa poata face aceste curse. Am citit si eu acum pe un site de specialitate, ca Yamauchi Kazunori a luat in considerare dorinta respectivilor jucatori si tocmai de aceea se intentioneaza punerea in practica a acestor salvari. Eu unul nu consider de loc stupide cursele de anduranta. Recunosc ca sunt cam plictisitoare, insa ciclul zi noapte si vremea schimbatoare, mai schimba putin lucrurile. Mai exista apoi la final si recompensa: un XP consistent, o suma frumusica de Cr si o masina buna ca premiu.

14. #3694 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    si un YLOD bonus

15. #3695 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ciclul zi noapte poti sa il vezi in multiplayer si e cu adevarat splendid pe mine unu m-a impresionat mai ales ca poti stabilii si "cat de repede sa treaca timpul" ca sa nu fii nevoit sa astepti 24 de h.Acum insa NEINCLUDEREA acestei optiuni cu selectarea trecerii timpului si in single player e o alta idiotenie facuta de PD, totusi chiar si asa daca vrei sa vezi ciclul zi noapte poti alegee tot in single player trasee cu ciclu zi/noapte si alegi un numar de tururi insa optiuni precum ora de start a cursei si cea mentionata mai sus cu trecerea timpului lipsesc cu desavarsire insa decat deloc mai bine asa...Eu am vazut ca pentru multi e importanta cariera, sunt insa revoltat pentru ca sa scoata un patch in care sa adauge salvari IN TIMPUL curselor necesita cam de 10 ori mai multa munca decat adaugarea unei neneoricte de camere care daca se complica in 30 min nu au ce face.

16. #3696 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Ciclul zi noapte poti sa il vezi in multiplayer si e cu adevarat splendid pe mine unu m-a impresionat mai ales ca poti stabilii si "cat de repede sa treaca timpul" ca sa nu fii nevoit sa astepti 24 de h.Acum insa NEINCLUDEREA acestei optiuni cu selectarea trecerii timpului si in single player e o alta idiotenie facuta de PD, totusi chiar si asa daca vrei sa vezi ciclul zi noapte poti alegee tot in single player trasee cu ciclu zi/noapte si alegi un numar de tururi insa optiuni precum ora de start a cursei si cea mentionata mai sus cu trecerea timpului lipsesc cu desavarsire insa decat deloc mai bine asa...Eu am vazut ca pentru multi e importanta cariera, sunt insa revoltat pentru ca sa scoata un patch in care sa adauge salvari IN TIMPUL curselor necesita cam de 10 ori mai multa munca decat adaugarea unei neneoricte de camere care daca se complica in 30 min nu au ce face.
    Pai cine stie....poate ca daca vor scoate pana la urma si acel patch, poate va fi mai consistent si va contine si alte lucruri care vor aduce satisfactii jucatorilor de GT5.
    In ceea ce priveste ciclul zi noapte, ai dreptate. Si la genul ARCADE, pot fi facute setari care sa faca cursele de anduranta de pe La Sarthe si Nurburgring, mult mai scurte si in conditii de vreme schimbatoare si respectarea a respectivului ciclu. Dar faptul ca eu nu prea joc curse la arcade, tine de alte motive, pe care nu le mai insir aici.

17. #3697 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    sunteti cam ignoranti. voi v-ati cumparat jocul pt curse sau pt a va admira masinile pe care nu le-ati avea oricum fara curse. mi se pare o idee buna. intai se rezolva problemele scopului principal al jocului: cursele, apoi floricelele.

18. #3698 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ce zici de raspunsu asta : mi-am cumparat jocul pentru ca pur si simplu imi plac foarte mult masinile si tot ce reprezinta ele (si aici intra si racing), jocul asta a fost prezentat ca fiind pt. iubitorii de masini si s-a facut atat de mult tam tam cu partea vizuala , vezi ca si din cauza asta au inclus photomode sa le putem admira din ce unghi vrem noi, insa lipseste "admiratu asta" in ACTIUNE , cred ca pt. 90 % o masina e mult mai interesanta in miscare decat intr-o poza in care sta frumos in showroom sau in vreun decor din photo mode. Eu atat am zis nimic mai mult.

19. #3699 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    si un YLOD bonus
    Ai avut tu sau vreun conoscut de-al tau YLOD ? Sau sau prajit consolele din cauza curselor de Endurance ?

20. #3700 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by theclaw37 View Post
    sunteti cam ignoranti. voi v-ati cumparat jocul pt curse sau pt a va admira masinile pe care nu le-ati avea oricum fara curse. mi se pare o idee buna. intai se rezolva problemele scopului principal al jocului: cursele, apoi floricelele.
    Ia uite-l Bai, cum le are si cum stie el exact de ce a cumparat fiecare jocul asta Funneh. Esti cam ignorant.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 185 of 246 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 ... LastLast