Din c�te văd eu, �ncă nu e implementat.
LE: http://www.virtualr.net/gran-turismo...1-09-released/
the newest update doesn’t introduce any new features such as the announced in-race save
Nu au bagat inca. Am incercat acum vreo 2 saptamani sa fac un endurance si dupa 10 ture m-am plictisit. Nu am avut Save.![]()
eu am lvl 39 pe la jumate si mai am o cursa de 24 una am facuto
---------- Post added 15-04-2011 at 10:01 PM ----------
cosminbad ms pt accept PSN el_rossy46
Ca fapt divers..nu vi se pare ca schimbarea vitezelor in gt5 e putin SF ? Adica vreau sa zic turatia motorului la toate masinile cum ai schimbat viteza scade in 0.0001 secounde(aproape instant)..ce ambreiaj au masinile astea sau cum pana mea ? Am incercat cu volan cu ambreaj si atunci intr-adevar scade normal turatia cand schimbi viteza dar e prost implementat ambreaju cel putin la g27.
Ia un VW Samba Bus sa vezi ce repede schimba viteza acolo
Tine foarte mult de masina, cele performante schimba foarte repede viteza.
La ultima cursa de la GT Rally Intermediate, Tuscany Tarmac, pe la jumatea traseului, a facut AI-ul accident ( toate 3 masinile ) si dadeau inainte si inapoi si se loveau de zidurile invizibile de pe marginile drumului. Nu cred ca au reusit sa iasa de acolo pana am terminat eu cursa. M-a apucat rasul cand am vazut ce e acolo. Imi pare rau ca nu am salvat replay.
Am si eu o intrebare; pot sa castig endurance-ul Indy 500 cu o Toyota Minolta ? ( castig usor, cu un avans de cateva ture)
Din cate stiu e cea mai rapida masina care o am si vreau neaparat prize car-ul de la Indy 500 si nu vreau sa astept sa strang bani de Formula GT sau sa castig X2010.
Bookmarks