Eu am reuşit să fac majoritatea curselor Endurance fără să consum măcar un mililitru de benzină ;)
Printable View
Cu Toyota Prius sau Polo BlueMotion? :))
A mers pe GPL ;)
Pai nu poti salva in timpul curselor? Ca parca au bagat asta intr-un update.
Din c�te văd eu, �ncă nu e implementat.
LE: http://www.virtualr.net/gran-turismo...1-09-released/
Quote:
the newest update doesn’t introduce any new features such as the announced in-race save
Nu au bagat inca. Am incercat acum vreo 2 saptamani sa fac un endurance si dupa 10 ture m-am plictisit. Nu am avut Save. :)
Baieti cu ce pret as putea sa vun un GT5 sh?
E mult 140 ron transport inclus?
Nu e
am facut si io cursa de 9 h #-o...pt bani nu merita ....dar xp e consistent
:)) eu am lvl 39 pe la jumate si mai am o cursa de 24 una am facuto :P
---------- Post added 15-04-2011 at 10:01 PM ----------
cosminbad ms pt accept PSN el_rossy46
Ca fapt divers..nu vi se pare ca schimbarea vitezelor in gt5 e putin SF ? Adica vreau sa zic turatia motorului la toate masinile cum ai schimbat viteza scade in 0.0001 secounde(aproape instant)..ce ambreiaj au masinile astea sau cum pana mea ? Am incercat cu volan cu ambreaj si atunci intr-adevar scade normal turatia cand schimbi viteza dar e prost implementat ambreaju cel putin la g27.
Ia un VW Samba Bus sa vezi ce repede schimba viteza acolo :D
Tine foarte mult de masina, cele performante schimba foarte repede viteza.
=)) La ultima cursa de la GT Rally Intermediate, Tuscany Tarmac, pe la jumatea traseului, a facut AI-ul accident ( toate 3 masinile ) si dadeau inainte si inapoi si se loveau de zidurile invizibile de pe marginile drumului. Nu cred ca au reusit sa iasa de acolo pana am terminat eu cursa. M-a apucat rasul cand am vazut ce e acolo. Imi pare rau ca nu am salvat replay.
Am si eu o intrebare; pot sa castig endurance-ul Indy 500 cu o Toyota Minolta ? ( castig usor, cu un avans de cateva ture)
Din cate stiu e cea mai rapida masina care o am si vreau neaparat prize car-ul de la Indy 500 si nu vreau sa astept sa strang bani de Formula GT sau sa castig X2010.
Sau incearca cu Corvette ZR1 RM.