Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 192 of 246 FirstFirst ... 92 142 182 190 191 192 193 194 202 242 ... LastLast
Results 3,821 to 3,840 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3821 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Damage mecanic nu,cauciucurile se uzeaza doar la cursele de anduranta unde se consuma si benzina.
    Eu am reuşit să fac majoritatea curselor Endurance fără să consum măcar un mililitru de benzină

2. #3822 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cu Toyota Prius sau Polo BlueMotion?

3. #3823 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Eu am reuşit să fac majoritatea curselor Endurance fără să consum măcar un mililitru de benzină
    ai folosit motorina?sau cand te trezisei era dimineata?

4. #3824 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A mers pe GPL

5. #3825 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    ai folosit motorina?sau cand te trezisei era dimineata?
    Peugeot 908 HDi - Diesel power. Și da, sunt lungi ca naiba unele anduranțe, am mai și adormit cu controllerul �n m�nă pe la 3-4 dimineața

6. #3826 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai nu poti salva in timpul curselor? Ca parca au bagat asta intr-un update.

7. #3827 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Pai nu poti salva in timpul curselor? Ca parca au bagat asta intr-un update.
    Din c�te văd eu, �ncă nu e implementat.
    LE: http://www.virtualr.net/gran-turismo...1-09-released/
    the newest update doesn’t introduce any new features such as the announced in-race save

8. #3828 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu au bagat inca. Am incercat acum vreo 2 saptamani sa fac un endurance si dupa 10 ture m-am plictisit. Nu am avut Save.

9. #3829 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Baieti cu ce pret as putea sa vun un GT5 sh?

E mult 140 ron transport inclus?

10. #3830 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Nu e

11. #3831 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Peugeot 908 HDi - Diesel power. Și da, sunt lungi ca naiba unele anduranțe, am mai și adormit cu controllerul �n m�nă pe la 3-4 dimineața
    Pai cine te pune sa joci acele curse de anduranta, care sunt fara posibilitatea de a salva (asa cum stim cu totii)...pur si simplu sunt criminal de aiurea...mai bine dormi la ora aia

12. #3832 SP
    am facut si io cursa de 9 h ...pt bani nu merita ....dar xp e consistent

13. #3833 SP
    Junior Member el_rossy's Avatar
    eu am lvl 39 pe la jumate si mai am o cursa de 24 una am facuto

---------- Post added 15-04-2011 at 10:01 PM ----------

cosminbad ms pt accept PSN el_rossy46

14. #3834 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Ca fapt divers..nu vi se pare ca schimbarea vitezelor in gt5 e putin SF ? Adica vreau sa zic turatia motorului la toate masinile cum ai schimbat viteza scade in 0.0001 secounde(aproape instant)..ce ambreiaj au masinile astea sau cum pana mea ? Am incercat cu volan cu ambreaj si atunci intr-adevar scade normal turatia cand schimbi viteza dar e prost implementat ambreaju cel putin la g27.

15. #3835 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ia un VW Samba Bus sa vezi ce repede schimba viteza acolo
    Tine foarte mult de masina, cele performante schimba foarte repede viteza.

16. #3836 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    La ultima cursa de la GT Rally Intermediate, Tuscany Tarmac, pe la jumatea traseului, a facut AI-ul accident ( toate 3 masinile ) si dadeau inainte si inapoi si se loveau de zidurile invizibile de pe marginile drumului. Nu cred ca au reusit sa iasa de acolo pana am terminat eu cursa. M-a apucat rasul cand am vazut ce e acolo. Imi pare rau ca nu am salvat replay.

17. #3837 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    La ultima cursa de la GT Rally Intermediate, Tuscany Tarmac, pe la jumatea traseului, a facut AI-ul accident ( toate 3 masinile ) si dadeau inainte si inapoi si se loveau de zidurile invizibile de pe marginile drumului. Nu cred ca au reusit sa iasa de acolo pana am terminat eu cursa. M-a apucat rasul cand am vazut ce e acolo. Imi pare rau ca nu am salvat replay.
    Eeee...or fi consumat si ei ceva (la una mica) inainte de cursa si na...atunci se explica

18. #3838 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am si eu o intrebare; pot sa castig endurance-ul Indy 500 cu o Toyota Minolta ? ( castig usor, cu un avans de cateva ture)
    Din cate stiu e cea mai rapida masina care o am si vreau neaparat prize car-ul de la Indy 500 si nu vreau sa astept sa strang bani de Formula GT sau sa castig X2010.

19. #3839 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Am si eu o intrebare; pot sa castig endurance-ul Indy 500 cu o Toyota Minolta ? ( castig usor, cu un avans de cateva ture)
    Din cate stiu e cea mai rapida masina care o am si vreau neaparat prize car-ul de la Indy 500 si nu vreau sa astept sa strang bani de Formula GT sau sa castig X2010.
    pe extreme exista o cursa LIKE THE WIND .....intra acolo si daca castigi e clar ca vei castiga si la endurance

20. #3840 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Sau incearca cu Corvette ZR1 RM.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 192 of 246 FirstFirst ... 92 142 182 190 191 192 193 194 202 242 ... LastLast