Ziceti-mi si mie unde gasesc o masina pentru German Touring Car Championship de la extreme events.
Am vazut odata Mercedes-Benz CLK touring car la used,dar numai apare dracia.
Ziceti-mi si mie unde gasesc o masina pentru German Touring Car Championship de la extreme events.
Am vazut odata Mercedes-Benz CLK touring car la used,dar numai apare dracia.
Lexus IS-F Racing Concept la Lexus Dealership e foarte buna pt ce ai nevoie, e admisa chiar daca e nipona.
Am si eu o intrebare, merita sa cumpar Chev. Corvette ZR1 (C6) '09 ? Mi s.a cam pus pata pe ele bun de ceva sau la banii astia pot cumpara ceva mai bun ?
Merita fiecare banut. Pe mine nu prea ma atragea dar mi-a trebuit intr-un event si m-am indragostit de masina asta. E si destul de ieftina dar recomand sa ii faci Racing Modifications ( mai costa si alea ceva) .
lol, de parca ai da bani adevarati pe ea.Si daca n-ar merita care ar fi problema...strangi altii si gata.Nici nu e o masina asa scumpa.
si ca sa-ti raspund la intrebare,da merita pt ca poti sa ii faci RM si sa o folosesti la campionatul Like the Wind de unde castigi o Toyota Minolta![]()
Ce formula imi recomandati pentru evenimentul cu formule?
Am vazut la ferrari doua formule,care e mai buna?
Multumesc Zdrutz,s-a comportat excelent lexus-ul.
La event-ul Formula Gran Turismo poti folosi numai masinile Formula GT, care sunt standard si le gasesti la UCD.
Am ajuns si eu la S.Vettel Challenge. Am reusit dupa vreo 3 ore sa scot Bronze pe Nurburgring GP. Aveti ceva sfaturi pentru setarile masinii pt. urmatoarele 2 curse ? ( folosesc DS3)
New GT5 Seasonal Event Features French Cars, La Sarthe
The championship runs across five different circuits and, of course, must be driven in a French car with 500PP or less:
- Cape Ring Inside (5 Laps)
- Rome Circuit (5 Laps)
- Autumn Ring (3 Laps)
- Circuit de la Sarthe Circuit 2009 (1 Lap)
- Mt.Aso (Pavement) 104A (5 Laps)
Deci azi GT5-ul m-a lasat masca. Dupa ce am jucat sute de ore pe el, mai aveam putin si terminam Extremul (mai aveam 2 licente si erau gata si alea toate, iar tot ce era sub Extrem era gata) mi-a dat crash la save-game. No comment...
Am vre-o sansa sa recuperez acel save-game?
Bookmarks