Ziceti-mi si mie unde gasesc o masina pentru German Touring Car Championship de la extreme events.
Am vazut odata Mercedes-Benz CLK touring car la used,dar numai apare dracia.
Printable View
Ziceti-mi si mie unde gasesc o masina pentru German Touring Car Championship de la extreme events.
Am vazut odata Mercedes-Benz CLK touring car la used,dar numai apare dracia.
Lexus IS-F Racing Concept la Lexus Dealership e foarte buna pt ce ai nevoie, e admisa chiar daca e nipona.
Am si eu o intrebare, merita sa cumpar Chev. Corvette ZR1 (C6) '09 ? Mi s.a cam pus pata pe el :D e bun de ceva sau la banii astia pot cumpara ceva mai bun ?
Merita fiecare banut. Pe mine nu prea ma atragea dar mi-a trebuit intr-un event si m-am indragostit de masina asta. E si destul de ieftina dar recomand sa ii faci Racing Modifications ( mai costa si alea ceva) .
lol, de parca ai da bani adevarati pe ea.Si daca n-ar merita care ar fi problema...strangi altii si gata:p.Nici nu e o masina asa scumpa.
si ca sa-ti raspund la intrebare,da merita pt ca poti sa ii faci RM si sa o folosesti la campionatul Like the Wind de unde castigi o Toyota Minolta;)
:D ok, multumesc de sfaturi
Ce formula imi recomandati pentru evenimentul cu formule?
Am vazut la ferrari doua formule,care e mai buna?
Multumesc Zdrutz,s-a comportat excelent lexus-ul.
La event-ul Formula Gran Turismo poti folosi numai masinile Formula GT, care sunt standard si le gasesti la UCD.
Pai aia si e.. Driving force GT. Care mi se pare foarte bun
Am ajuns si eu la S.Vettel Challenge. Am reusit dupa vreo 3 ore sa scot Bronze pe Nurburgring GP. Aveti ceva sfaturi pentru setarile masinii pt. urmatoarele 2 curse ? ( folosesc DS3)
New GT5 Seasonal Event Features French Cars, La Sarthe
The championship runs across five different circuits and, of course, must be driven in a French car with 500PP or less:
- Cape Ring Inside (5 Laps)
- Rome Circuit (5 Laps)
- Autumn Ring (3 Laps)
- Circuit de la Sarthe Circuit 2009 (1 Lap)
- Mt.Aso (Pavement) 104A (5 Laps)
Nu mai face nimeni un Lounge sa mai incingem putin cauciucurile?
Pai vezi daca nu te-ai inscris la concurs,le incingeai in fiecare weekend:).
Pe mine ma gasiti all night long in GT5! Dati un beep daca vreti sa jucam
Deci azi GT5-ul m-a lasat masca. Dupa ce am jucat sute de ore pe el, mai aveam putin si terminam Extremul (mai aveam 2 licente si erau gata si alea toate, iar tot ce era sub Extrem era gata) mi-a dat crash la save-game. No comment...
Am vre-o sansa sa recuperez acel save-game?