Topicul asta e in moarte clinica, nu ai sanse prea mari.
Daca jucam pana la ora 12 voi intra si eu.
Topicul asta e in moarte clinica, nu ai sanse prea mari.
Daca jucam pana la ora 12 voi intra si eu.
Oh God, am intalnit pe cineva care spune tare si clar ca "de ce nu au facut GT5-ul simulator, gameplay lasa de dorit". No ce sa-i spun?![]()
Are cineva idee cum pot face rost de Top Gear Test Track pentru practice si arcade? Ca-l pot juca numai la challenge-urile alea si alea put.
Trebuie sa scoti Gold la unul din challenge-urile alea. Daca nu vrei sa te chinui mult poti sa-l incerci pe ultimul, care e cel mai usor.
Thanks, will try more. Also, imi poate imprumuta cineva 2J Race Car? Vreau sa fac Time Trial-ul ala, going for the top 50... dar imi trebuie masina asta.
Am pus masinile cele mai folosite de catre cei din locurile fruntase, pt time trile, la share,cei care ma au in lista va puteti folosi de ele linistiti![]()
am si eu o intrebare. din varietatea de modele de cauciucuri care sunt disponibile in market care reprezinta modelul standard cu care masina ar fi echipata din fabrica. sau mai exact cum aflu care sunt cauciucurile standard echivalente
Ma intereseaza mai mult sa conduc diferite masini care sa simuleze cat mai real feeling-ul masinii standard
Cand cumperi o masina din Dealership sau UCD (Used Car Dealership), aceasta vine echipata cu un anumit tip de cauciucuri, conform cu cele reale astfel incat un Ferrari 458 vine cu Sport Hard (555cp daca nu ma insel) si Pagani Zonda R cu Racing Soft (750cp daca nu ma insel).
Difera de la masina la masina dar setul de cauciuciucuri cu care sunt cumparate sunt cauciucurile din realitate.
Eu cumparam masini din dealership si mergeam cu ele direct pe circuitul Top Gear incercand sa scot timpi apropiati de cei reali . Gume standard, ulei neschimbat, fara tuning, fara ajustari. Abs-ul la 1, restul off si plecare de pe loc din fata liniei de start. Ma incadram la 1-2 secunde de recordul lui Stig la turele bune. Succes.
Am observat de asemenea ca oamenii investesc sute de ore in tunatul masinilor si intotdeauna le strica punand putere maxima pe ele. Iti spun sincer ca m-am distrat mult mai tare cu un 458 sau un MP4-12C stock decat cu monstrii lor de 1000cp. Desi este adevarat ca poti stoarce secunde bune dintr-un tuning reusit, nu vad necesitatea acestuia. Iar ca sa intelegeti cat de departe au mers cu tuningul, verificati capitolul "asa nu" la probele de drift. Cum sa scoti o masina de drift dintr-o Pagani Zonda R, un Lexus LFA sau un Bugatti Veyron ?
multumesc mult de raspuns. am observat si eu apoi insa problema este alta. de exemplu am cumparat un m3 am instalat mai multe seturi de cauciucuri iar acum cum pot sa imi dau seama care sunt cele standard ca nu specifica nicaieri, plus ca asta este un exemplu am peste 20 masini in aceasta situatie.
De cele mai multe ori poti aprecia dar pentru a sti cu siguranta trebuie sa iti amintesti cu ce gume a venit.
S-ar putea sa mai ai o sansa: Nu am ps3-ul in fata sa iti explic exact pasii insa sper sa nimeresc denumirile.
Intra in settings (unde modifici suspensia, valorile cutiei de viteze, etc). Undeva in dreapta jos ai settings sheet. Acele settings sheet sunt setate pe valorile initiale ale masinii si catalogate ca A B si C. Daca ai modificat ceva la masina ar trebui sa fie inregistrate pe A, iar B si C sa aiba valorile initiale.
Acelea sunt pentru a memora 3 setari diferite (ex: circuit, drift, drag) si le poti folosi pentru a afla care erau setarile initiale. Daca nu le-ai modificat pana acum, pur si simplu intra pe B sau C si iti va seta automat tipul de cauciucuri cu care a venit masina.
Succes.
GT Academy e incredibil de frustrant. Nu-mi pot explica cum intr-o banala linie dreapta, ghost-ul adversarului are vreo 5km/h in plus fata de mine... Pur si simplu e ilogic! Nu exista alti adversari sa zici ca e datorita rezistentei aerului, sau alte obstacole. Asfalt pur si pedala la maxim... si totusi unii sunt mai rapizi!![]()
atat GT Academy cat si GT5 e frustrant. oricum chiar de scoti un timp bun in primele locuri conform regulamentului cetatenii romani nu pot participa la acest concurs
I know, dar ma simteam eu mai bine daca m-as fi vazut macar in top 100. Asa sunt in top 1000...![]()
ai vreun assist activat? e posibil ca diferenta sa fie si de la cutie viteze manuala/automata.
Cum functioneaza acest GT Academy? Cine merge mai departe sa zic asa? Toti cei care au galbene in curse, sau conteaza in primul rand timpii scosi?
Bookmarks