Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 205 of 246 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 ... LastLast
Results 4,081 to 4,100 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4081 SP
    Member freezy's Avatar
    Daca e de acord si piciul meu de o luna si nu face scandal, vin si eu cu cea mai mare placere.
    PSN ID: freezy76

2. #4082 SP
    Member D3evil's Avatar
    S-au gandit ei mai bine

Kazunori Yamauchi Addresses GT5 DLC Complaints, Update Coming in December

We�re planning an another update for GT5 in December. In that update users who purchased cars and tracks from the DLC already, can receive a free �family upgrade� in the PS Store, which will let all users in the same PS console use the DLC.

3. #4083 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Si id meu Floris85

4. #4084 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Si-a mai cumparat cineva DLC-ul? Eu zic ca face toti banii. Iar Spa a devenit noul circuit de testat masini. Mai jos aveti o tura cu Bugatti Veyron (@1225hp). timp final: 2:15:951. E greu de luat curbe cu masina asta dar nu pentru ca nu e stabila, ci pt ca pana iti dai seama ca vine un viraj, deja ai 300km/h si nu mai ai timp sa franezi. Trebuie sa franezi mult mai repede decat la alte masini. Scuzati calitatea si sunetul dar batea vantul . Dupa cateva secunde se aude mai bine. de vina e microfonul la i9000. I-am schimbat ecranul si am stricat ceva

P.S. pacat ca nu e o masina Premium

5. #4085 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Salut baieti, ajutati-ma cu o informatie.
    Vreau sa cumpar GT5 full si vreau sa stiu daca vine cumva cu cod online si la ce ar trebui sa ma uit cand il iau, sa il pot juca cu cont de UK si sa pot face update-urile linistit.

6. #4086 SP
    Nu are niciun cod pt online. sa te uiti la disc sa nu fie zgariat si sa fie zona 2 daca il joci pe UK (are pe carcasa in spate un glob in genul iconului de la Internet Explorer pe care scrie cifra 2. )

7. #4087 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa cateva luni bune de pauza, am bagat si eu jocul iar in consola. Sunt putin dezamagit.

Cel mai aiurea lucru, care e prezent la toate jocurile de PS3, sunt update-urile. Update-uri de 2 GB? Da-o naibii de treaba. La Xbox360 cel mai mare update pentru un joc are 4MB. Ma enerveaza la culme. Am stat o vreme sa se downloadeze tot si sa se instaleze. In meniu nu s-a schimbat nimic si parca jocul merge mai greu. Dupa ce intru intr-o cursa, si dau start race, dureaza mai mult decat dura inainte. Pe langa asta, acea camera din interior pentru masinile standard mi se pare de doi bani.

Ce mi-a placut cel mai mult este ca am primit un Red Bull. Merge incredibil masina. Am reusit 6:20 pe Nurburgring si 28 de secunde pe Daytona. Incredibil. Si sta in curbe fantastic. Am vazut ca au pus in sfarsit optiunea de save la endurance. Cum functioneaza? Cand intru in joc intra direct in cursa? Altceva nu mai pot face in joc?

8. #4088 SP
    Functioneaza sa salvezi cand intri la Pit. dar s-au semnalat ceva bug-uri. Online e cel mai frumos daca ai internet bun si nu iti da disconect.

9. #4089 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    acu au bagat update cand nu sunt eu acasa
    rupeti cauciucurile baieti
    ajung si eu in decembrie si recuperez

koba cum e spa ?
    tu erai cu gura mare k nu ai spa

10. #4090 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu am luat DLC-ul inca fiindca nu-l pot juca de pe cont Ro,astept sa se patchuiasca chestia asta si at. o sa-l cumpar.

11. #4091 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foarte aiurea ca nu pot lua DLC. Cred ca cei care avem cont de RO, trebuie sa asteptam o versiune GOTY a jocului...

12. #4092 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am intampinat o problema cand am incercat sa continui o cursa. Masina merge singura acum...

13. #4093 SP
    Member justamodel's Avatar
    E tare aiurea pe tsukuba. Ce panarame astia nu au testat deloc patchul?

14. #4094 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    Asa se zvoneste ca vor scoate un update saptamana asta sau cealalta , prin care vor remedia glitch-ul cu Tsukuba. Oricum sunt dezamagit de cursele de pe Tsukuba. 4 respectiv 9 ore pe Tsukuba este foarte putin, ar trebuii in viitor sa avem si un Tsukuba 24h.

15. #4095 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Turbez daca ar trebui 24 de ore pe acel traseu atat de minimalist si fara day/night. 24 sau 12 pe Spa ar fi ceva, parerea mea.

16. #4096 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am pierdut 3 ore degeaba. Joc de doi bani. Sa le fie rusine. Gata cu GT5, trec definitiv la Forza.

17. #4097 SP
    Am facut tsukubale!!1 fara save. La cel de 4 ore eram pe la 3ore 20 si s`a luat curentul. Asa stateam la cel de 9 ore. Tensiune zici ca jucam Dark souls

18. #4098 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    Si eu am zis de sute de ori gata cu GT5. Pana la urma aveau timp sa-l faca asa cum trebuie, mai ales in atatia ani. De cand a aparut avem numai update-uri si update-uri si tot nu e bine ceva. Dar oricum il consider cel mai bun simulator auto. Racing-ul are un feeling aparte. Am jucat Forza 3 zilele astea si am inteles ca este asemanator cu Forza 4. Nu este rau deloc. Oricum este mai "colorat"decat GT5. Daca mi-ar fi permis bugetul sigur achizitionam si un X360, special pentru Forza. Dar asta e! Eu sunt momentan multumit de GT5. Stau si ma delectez cu el cand am ocazia.
    Bafta tuturor!

19. #4099 SP
    A incercat careva sa vada daca nu vrei sa intri in cursa care ai salvat`o, data viitoare o mai lodeaza cand mai intri in joc? Daca poate sa incerce careva..

20. #4100 SP
    Member geosnyper's Avatar
    O intrebare am si eu,ce-i drept cam stupida!
    Cum fac sa setez Ora corect si sa nu ma Mai dispere mesajul ala...TIME & DATE IT'S NOT SET .....bla,bla?
    Multam anticipat,

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 205 of 246 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 ... LastLast