Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 206 of 246 FirstFirst ... 106 156 196 204 205 206 207 208 216 ... LastLast
Results 4,101 to 4,120 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4101 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    We will be doing an October GT5 update in North America and Europe, planned for Oct. 27th. This will consist of:

1. Kart Space I/II of the DLC will become drivable with cars other than Karts in the online lounge and free run of Practice
    2. Expanded restriction options for cars in the online lounge [Car Restrictions], [Performance Points], [Power], and [Car Model] regulations will be possible to set simultaneously.
    3. Fix for issues in: Setting sheets, G25/27, resuming from pits in endurance races, TC car numbers and LSD settings, etc.
    Many more minor adjustments have been made, but something like this.

pt ora, din options.

---------- Post added 27-10-2011 at 12:58 AM ----------

update galerie foto. Ruf BTR '86

2. #4102 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Daca a reusit sa probeze acum functia de resume pe Tsukuba, sa lase o parere si pentru restul. Multumesc

3. #4103 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    Salut. Sunt nou pe acest forum si cu riscul de a primi injuraturi de la voi indraznesc sa va adresez o intrebare referitor la un save game GT5.
    Am copiat un save game de GT5 de pe internet sa il instalez in contul meu insa cand doresc sa il instalez nu imi da voie deoarece sunt logat cu alt user.
    Spuneti-mi cum pot sa pun un save game 100% unlock pe un alt cont. sincer nu am stare sa joc jocul de la un capat la altul asa ca doresc anumite masini pe anumite circuite.
    Va multumesc pentru intelegere

4. #4104 SP
    Nu exista asa ceva. Nu functioneaza ca la alte jocuri. Fisierul Save nu poate fi copiat de pe un cont pe altul sau de la un user la altul. Sfatul meu este sa joci cateva curse pana iti faci ceva bani, apoi sa intri in cursele Seasonals pt ca sunt foarte banoase. cu bonus 200% o sa castigi si cate 500 000 credite la curse. Cu banii aia o sa iti faci un garaj maricel. Jocul are farmecul lui la inceput, iar daca nu ai skill suficient, o sa fii dat afara de pe toate serverele online. (Consider ca nu ai consola modata pt ca o sa trebuiasca sa faci toate updates la joc ca sa beneficiezi de toate avantajele)

5. #4105 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    A probat cineva SAVE-ul la Tsukuba? Parca asa am inteles ca sunt ceva probleme iarasi. Daca nu o sa probez eu astazi. Parca vad ca imi irosesc din nou 4 ore din viata degeba ca jocul nu e capabil sa salveze pe magnificul, unicul, minunatul Tsukuba.

6. #4106 SP
    Member Harilip's Avatar
    a facut cineva trofeul Human Stopwatch?
    am cautat dar nu am gasit ceva care sa functioneze.
    cel mai bun mi s a parut asta :

insa din 4 incercari, nimic!

7. #4107 SP
    def
    Junior Member def's Avatar
    Simplu : cu un kart,pe daytona/indy in time trial si mentii driving line-ul.E mult mai usor sa fii constant cu un kart.

8. #4108 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Daca este cineva interesat sau cunoaste pe cineva care este interesat , imi vand volanul G25
    Scuze pentru off-topic ; Drive on

9. #4109 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    SAVE la Tsukuba NU merge!!! Trebuie sa aveti noroc, mult noroc... eu n-am avut!

10. #4110 SP
    Junior Member danmertzan's Avatar
    Eu am reusit sa termin cursa cu save dar mereu am intrat cu 80 de km la standuri inainte sa salvez si asa a mers fara pb.nu stiu exact daca asta ar fi varianta de a salva far pb insa am auzit de la cineva si vad ca la mine a mers.prima data si eu am patit dupa 5 ore sa nu mai pot termina si sa reiau dar acuma am reusit.

11. #4111 SP
    Junior Member mihai1's Avatar
    Fiv-ar jocul sa va fie . Am cumparat un Ps3 saptamana trecuta iar Gt5 il comandasem inainte sa fie macar trimisa consola insa nici pana acum nu am reusit sa pun mana pe el sa il joc. Intr-o seara am stat vreo 2 ore sa citesc vreo 40 de pagini din threadul asta iar astazi vreo 30 minute sa vad toate fotografiile facute in joc. O minunatie. Abia astept sa pun mana pe joc sa fumam niste cauciucuri.

12. #4112 SP
    Banned cryyo's Avatar

13. #4113 SP
    Junior Member PzKpfW's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    a facut cineva trofeul Human Stopwatch? (...)
    A fost printre primele trofee pe care le-am castigat la GT5: intr-o cursa de DTM, pe Nurburgring (Grand Prix) pe o Alfa 155 2.5 V6. E o masina foarte docila si precisa. Incearca asa. E o idee si cu kart-urile turele fiind foarte scurte, dar e mai greu sa pastrezi aceeasi trasa tur dupa tur.

In alta ordine de idei, am o intrebare pentru cei care au luat DLC-ul, sau pentru cei care stiu (si imi pare rau daca s-a mai zis): am joc de US si ma joc pe un cont propriu, de Romania. Am si conturi (de UK si US) cu care accesez PS store. Am auzit ca dlc-ul e account-locked. Pot sa il activez pe contul de Romania (care nu are PS store)? Daca da, cum?

14. #4114 SP
    Nu poti sa il activezi. Il poti juca doar pe contul de pe care l-ai cumparat si il poti cumpara doar pe contul corespunzator cu zona jocului

15. #4115 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Parca ziceau ca o sa scoata un patch care sa rezolve asta..sa te poti juca de pe toate conturile daca ai DLC..posibil sa ma insel.

16. #4116 SP
    in decembrie, da

17. #4117 SP
    Junior Member PzKpfW's Avatar
    Merci fain de raspunsuri. In cazul asta mai astept putin. Nu vreau sa iau jocul de la capat pe contul de US doar ca sa pot folosi DLC-ul.

18. #4118 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Acel update 2.0 este gratuit ? Pentru ca vreau sa cumpar jocul si nu imi convine sa mai platesc niste bani pentru ce trebuia sa fie inclus de la inceput.

19. #4119 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    da, este gratuit.

20. #4120 SP
    Junior Member FlaviusNistoran's Avatar
    As dori sa chimb cateva museum card care le am in mai multe exemplare se ofera cineva ? poate are cineva nevoie de ele si voi aveti cea ce am nevoie ,eu caut in special museum card de Renault deoarece sunt fan renault. ingame sunt FlaviusNIF.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 206 of 246 FirstFirst ... 106 156 196 204 205 206 207 208 216 ... LastLast